Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 371
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Гледат всички кодове . Зависи и от куриера , но да не стане , че да ви дадат наградата и после да я върнете като ви звъннат от Милка . Така веднъж куриера ни беше донесъл два потник на кока кола и се върна след дни да вземе единия , че не е бил за нас .

# 91
На мен и за раницата, и за пуфа на Милка ми следиха кодовете буква по буква. Много неприятно за лаптопа. Пожелавам ви да намерите липсващата опаковка  Peace

# 92
Получих е те този мейл от Котани, предполагам го изпращат на всички, играли в техните игри, но с моя немски и Гугъл Транслатор, нищо не разбрах, освен че трябва да хукна към котлона  Joy

Не съм получила мейл, но прочетох за играта , съвместно с Блоговодител, в миналата тема  бях пуснала линк. Ето- http://blogovoditel.com/announcement_kotanyi_2016.php 
 Аз изпратих една рецепта със снимка и вчера получих наградата (печели всеки участник) - по 5 пакетчета червен пипер- по 1 бр. от всеки вид. Дори имаше  и специална поздравителна картичка с рецепта на гърба.
Мерси, ще участвам! Simple Smile Само да уточня за мераклиите, че трябва снимка на ястието, на която се вижда и червеният пипер на Котани (т.е. опаковката на продукта).

# 93
Получих си наградата от Куинс, донесоха ми я от Експресо. Падна ми се много незаинтересован куриер, първо не знаеше, че изобщо трябва бележка, второ нямаше идея дали трябва да сравнява номера, добре че аз погледнах, че бях объркала бележката и ходих да търся другата, иначе той щеше да вземе непечелившата. Ама щяха мен да разиграват после, та викам да съм изрядна. После ми се оправдава, че пратката ми закъсняла толкова, защото им спрели служебните им телефони и той трябвало да звъни от личния си и сигурно е чакал да почне новия месец да не му се натрупа голяма сметка  Rolling Eyes Аз обаче питах във фейсбук какво става с наградата ми, та сигурно са го пришпорили.

Иначе чакам 2 по-малки награди и се надявам на голям валеж от печалби покрай празничните игри.

Ето една игра за 3 парфюма  Peace

# 94
Нова игра на памперс за бебета до 15 кг.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=951399
аз моя няма да включа почти толкова е,а и много обринва дупето от него  Rolling Eyes

# 95
В била мюслито от днес е на 1.19, а в събота шоколадите на - 25%

# 96
Записвам се с бисквитки от Мюсли.
И да се оплача, чаках стик от Скинмама, тези дни попитах за него и ми отговориха, че е изпратен още на 14.10., но нямат никакъв номер на пратка, така че мога да го забравя.
Бях се зарекла, да не играя повече Милка, но купих още 5 промоционални шоколада, регистрирах ги - нищо. Наистина приключвам с 30+ и  празни ръце.
Приключих с вафлите 60+ /със суитшърт и 3 кутии/, сега ще чакам само големите награди, от Мюсли ще купя още една опаковка, че не ми достига за още една регистрация за голяма награда /там съм с 2 кани и 2 бисквитки/ и приключвам.
Още не съм загубила надежда за пуф от Куинс, надявам се да имам късмет, че не остана много време.

# 97
Здравейте, да се оплача при вас.Снощи спечелихме лаптоп от Милка, но радостта беше кратка, тъй като нямам една от посочените опаковки. Не знам как се е случило, уж всичко се прибира.  И сега не знам дали изобщо има смисъл да го заявя.Вероятно не биха ми го дали. Така че не спечелилите малко по-ведро има  и по-голям карък. Sad
Заяви го на мен ми искаха само 4 опаковки за лаптопа Simple Smile

# 98
Аз чакам само  Мейбълин и Гарние, но като ви чета май няма да дойдат. Късмет на всички.

# 99
  • добрич
Здравейте, да се оплача при вас.Снощи спечелихме лаптоп от Милка, но радостта беше кратка, тъй като нямам една от посочените опаковки. Не знам как се е случило, уж всичко се прибира.  И сега не знам дали изобщо има смисъл да го заявя.Вероятно не биха ми го дали. Така че не спечелилите малко по-ведро има  и по-голям карък. Sad
Заяви го на мен ми искаха само 4 опаковки за лаптопа Simple Smile
Със сигурност ако им пишеш на Милка ще ти кажат, че това са правилата и т.н....Така, че наистина по добре си рискувай - Заяви го пък каквото стане като дойде Simple Smile

# 100
За тези, които трябваше да си платят доставката за билетите на Маша и Мечока, имам отговор от посочения имейл. Пишат, че ще се свържат с организаторите и да не заплащаме нищо, тъй като не е редно.  Ще ми пишат пак като се разясни казуса.

# 101
Получих шишето на Хип от играта тук във форума.
Разненям го, просто ме ми е нужно.  Grinning

# 102
Е и аз имам отговор, но вече си ги платих. Не ми се искаше да разочаровам детето  Sad Ако беше нещо за мен нямаше да го взема

# 103
Е и аз имам отговор, но вече си ги платих. Не ми се искаше да разочаровам детето  Sad Ако беше нещо за мен нямаше да го взема

Е, то и при мен е същото, искаме да се възползваме от наградата, а не да я връщам и им писах, че вече сме платили. Ще видим организаторите как ще реагират. 

# 104
Има ли някакъв чалъм за спечелване на кана от Мюсли - вече съм с доста кодове и нищо не ми се пада?

Общи условия

Активация на акаунт