С какво ви дразнят свекървите – 72

• 86 460
  • 860
  •   1
Отговори
# 765
Първо спалнята почнахме и докато ремонтирахме отидохме в нас да живеем. Когато стигнахме до хола тя каза, че ще спи в спалнята! Са поред нея друг вариант нямаше!...
Ето един голям пропуск, който сте направили.

# 766
Опита се да ми каже, че ще помага за бебето, но аз категорично му казах че не искам помощ, а ако желае майка му винаги може да дойде да помогне и да си тръгне.

Значи бъдещият съпруг изобщо не смята, че мама трябва да се изнесе.

# 767
Бъдещият съпруг се страхува да си изцапа ръцете с мръсната работа.

# 768
Много ми харесаха плановете как спалнята ще се превърве в детска.

Grinning

# 769
Благодаря за подкрепата! Simple Smile Опита се да вметне, дали не съм могла аз да й кажа, че искаме да сме сами. Смята, че ако й кажа аз ще мине по-леко разговора, което ме съмнява. Казах му, че това е негова работа, не моя

# 770
Благодаря за подкрепата! Simple Smile Опита се да вметне, дали не съм могла аз да й кажа, че искаме да сме сами. Смята, че ако й кажа аз ще мине по-леко разговора, което ме съмнява. Казах му, че това е негова работа, не моя
Тук вече падам от смях  Joy
Той пък съвсем сух иска да излезе!

# 771
За мен имотните казуси са лесно решими. Друга идея ми хрумна. Вие взимате гарсониерката и й казвате да избира. Ама където ще живее да си плаща вноската. Бас че ще избере гарсониерката. Пък някой ден продава къщата на селото, щом не й е по сърце, и погасява кредита. Или отива на село , апартаментчето под наем и да си се изплаща. Варианти безброй, след като твойто мило няма против "заробванията" с ипотека.

А за смешко - смешко си е. Ама да беше само той. Не знам, за мен това не са мъже, сори. Не че и моя не е подобна смешка.

# 772
  • Варна
Смешно е, но в същото време говори за някакъв вид малодушие. А това е предпоставка за проблеми. Саня, може и да се наложи ти да свършиш "черната" работа.

# 773
Абе, майката си е майка.

# 774
Точно така. И пак опираме до мъжа. Той следва да реши проблема, ама явно не му стиска. И Саня се оказа виновна, че търпяла.

Тя, че си е виновна, че се е оставила в тази ситуация толкова  време, виновна си е. Обаче не е това темата. Важно е оттук натам да намери начин да се измъкне от ситуацията.

# 775
Саня, не отстъпвай! Не му е удобно, не иска да нарани майка си - ОК. Но скоро този мъж, дай боже ще става баща. Трябва да може да поема тежки отговорности и да се справя с неприятни семейни ситуации. Peace
Не мисля, че е необходимо ти да говориш с майка му. Евентуално в някакъв краен случай, седнете и двамата да говорите с нея, но нека той води разговора. Понякога жените можем да бъдем по-дипломатични и евентуално с това можеш да помогнеш в разговора, за да не се обиди съвсем свекървата. Но и мен ме опасява, че в такава ситуация ти ще излезеш виновната и черната. Confused

# 776
Да му беше казала, че ако искаш бебе, можеш да си го родиш, а няма нужда да се омъжваш за него. Я не го учи на меко и леко този хубостник!

# 777
  • при късмета
Дано историята на Саня, да завърши добре. Хубавото е, че мъжа ѝ иска същото като нея. Лошото е, че ми се струва, че дори сам да говори с майка си, пак Саня ще е виновната.

# 778
Те че ще е виновна, виновна ще е
Ми поне да свърши мръсната работа и да се приключва...че мъжът ще се мотае още 88 години  Tired

# 779
Аз смятам, че се направи супер драма от нормална история. В началните постове на Саня, няма и намек за лоша, досадна, гадна свекърва.

Пак препоръчвам нормален разговор с жената. Тя, все пак е работеща, което предполага да не е в деменция.

Има и необходимите имоти и наистина не виждам никаква драма. Спрете да си измисляте черни сценарии. Все пак, жената е на около 65-8 години, нито е в пределна възраст, нито не може да се грижи сама за себе си.

Какво означава, че е зарязала майка си? Та тя още работи, а и никой не е казал, че майка и се нуждае от грижи в момента. Наистина имам чувство, че се кефите да нахъсвате някой, дори и да няма обтегнати отношения.

Саня, просто поговорете с жената. По това, което писа в началото не ми се струва неразбрана жена. Смятам, че притесненията ви са излишни.

Общи условия

Активация на акаунт