С какво ви дразнят свекървите – 72

• 86 732
  • 860
  •   1
Отговори
# 90
Абсурт, ти защо не предложиш на приятелката на сина ти да се омъжи за него? Sunglasses

# 91
Откровена си,не се преструваш.
Но  сподели нещо не толкова съществено,от което личи дребнавост на пръв поглед.И че не се понасяте двете.
Но  е  много голямо прегрешение  и простотия  да дели децата ти.Тя  всъщност не ги дели толкова,и  за двете няма.И тя няма такт,но  и  повечето хора на възраст нямат.

И все пак,ако нямам възможност ще подарявам рядко или нещо евтино ,има и такива неща,на двете деца.Дори на "твоето" задължително повече.

# 92
Скрит текст:
След предложението за брака ми е ясно, че този човек не е с всичкия си. Подстригването е направо песен.

Наистина ли ви се струва нормално на някое гадже, което синът е довел вкъщи, да й предложите брак от негово име, докато той е в другата стая? Остави гаджето, но що за отношение към собствения си син, аз съм никоя в случая.
Ти си в състояние да си спретнеш филм от всичко, както гледам, та каквото и да ти каже човек- все тая!
За да ти каже, че иска да се ожениш за сина ѝ, е възможно:
- да те е харесала, независимо че си с дете от първи брак
- да се е притеснила, че синът ѝ остава стар ерген и по- добре да има някоя- без значение каква, до него.
- да е разбрала от сина си, че се дърпаш, та показвайки че те приема, да се съгласиш.
Може да има и други причини.
Така че, нищо ненормално няма в предложението ѝ, освен нетактичността .
Скрит текст:
По- скоро, се сещам какво писа ти за държанието си и за проблемите си, и силно се надявам да си ги решила, защото са по- важни от придружаването на свекърва ти до вкъщи.
А сига бе! Щом изкарвате предлжение за брак идващо от свекървата за нещо нормално ?!?!?!?!!?? Думи нямам до къде може да стигнете за да защитавате свекървите #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy?!?!!
Мисля, че това "Предложение за брак" е малко преувеличено от страна на Пълна луна...предвид "взаимоотношенията"й със свекървата....
Най-вероятно жената просто е казала нещо като "А вие двамата кога ще се ожените?".

Колкото повече чета темата, толкова повече почвам да се плаша какви ли снахи ще "влязат" у дома...     Wink

# 93
  • София
Хайде, я!
Идея нямаме нито от ситуацията, нито от разговора, нито от използваните думи.
Първо се твърдеше, че свекървата е ПОПИТАЛА дали няма да се ожени Луната за сина ѝ.
После се видоизмени ситуацията и вече имаме ПРЕДЛОЖЕНИЕ за брак от свеки............. Mr. Green

# 94
Все си мисля, че няма какво да прочетем ново в тая тема и все се изумявам.  Rolling Eyes

Коментирай де, коментирай. Кое имаш предвид 'Абе мри там' или предложението за брака. Ако не са достатъчно изумителни, мога и още да извадя от торбата ...Wink

п.п. Който и да каже 'Абе мри там' на мъжа ми ще го намразя за цял живот.

# 95
Те тия мъже кой ги е отгледал, възпитал и играл важна роля в живота и възприятията им ?

Бабите им.  Flutter
Абсолютно. Моят е захвърлен на баба си. И брат му е захвърлен. Първо живее при бабата. На 13 годишна възраст 'се прибира' при мама, бабата в този момент се разболява и загрижената й дъщеря /на моя мъж - майка се пада/ пак зарязва 13 годишното и отива да гледа майка си. Втори път зарязан е той. Направо се пренася дългосрочно в майка си и баща си тя, а мъжът ми, брат му и бащата остават да си се гледат. Мдам.

Когато е бил малък, го е завързвала с шалче за леглото, за да спи, и да може тя да си хортува в другата стая. Иначе не искал да заспи. И това тя го разправя с гордост някаква, мед й капе от устата като си спомня детето завързано за кошарката.

# 96
Добре де, мразиш я, всички го разбрахме. Нито си първата, нито последната.
Кажи по-добре как точно ти предложи брак свекърва ти – това е интересното.  Laughing

# 97
Е, детайлите ще ги спестя, айде сега - това да не ви е клю-то.  Wink

Ама изместих темата от БДО де, което беше и целта.  Wink Иначе нали знаете, че тук се включвам за коментиране на общи случаи по-скоро, не с оплаквания. Аз с нея нямам взимане даване, тя каквото е навредила, навредила е още отдавна и сега вече на тая преклонна възраст няма какво повече да направи, пука ми на шапката на мене.

# 98
Е, детайлите ще ги спестя, айде сега - това да не ви е клю-то.  Wink

Не става въпрос за клюкарщина, но след като ти сама вкара тази подробност, поне бъди по-ясна и точна. Защото има много нюанси между "Абе, вие що не вземете да се вземете?" и падането на колене със сълзи на очи и пръстен с диамант в ръце.
Как да се потреса от наглостта на свекървата, като изобщо не знам какво точно е казала и направила?

# 99
Абсурт, ти защо не предложиш на приятелката на сина ти да се омъжи за него? Sunglasses
-Защото, не е изпаднал дотам, да трябва аз да му търся жена
- Защото тя няма вид на толкова отчаяна, че и с дете, с баща " неизвестен", че да я съжалявам....... Mr. Green
ПП. Интересно ми става- ти си интелигентна жена, а защо се оставяш на първосигнални реакции? Peace
Послеслова за мен ли се отнася? Mr. Green

Луна, е какво да коментирам?
Ако някой подстриже нашето дете с мъжа ми без значение чия баба, ще се караме яко, защото не се съобразява.
Ако майка ми, или свекървата продължават да си правят, каквото си знаят разговорите стават на 6 очи. С мъжът ми заставаме като семейство един до друг и си отстояваме позициите, пък който иска да се сърди.
Предложението за брак не знам как да го коментирам, наистина, защото е нелепо.

# 100
Чета тази тема, и имам чувството, че й е сбъркано заглавието. Все едно са се събрали свекърви, да нападат снахите  #Crazy А такава тема има ли? Да се оплачем от снахите.

# 101
Чета тази тема, и имам чувството, че й е сбъркано заглавието. Все едно са се събрали свекърви, да нападат снахите  #Crazy А такава тема има ли? Да се оплачем от снахите.
Така ти се струва. Кака ти Сийка никаква свекърва не е. Просто ни залисва.  Laughing

# 102
Да, ама съм бъдеща такава. С потенциал!  Mr. Green

А такава тема има ли? Да се оплачем от снахите.

Тази е, тази е. Стой си тук. Мрънкащите снахи плавно се прераждат в мрънкащи свекърви, важното е да не се разтуря компанията.  Laughing

# 103
Да, ама съм бъдеща такава. С потенциал!  Mr. Green

Определено имаш потенциал, което доказва тезата за свекървите  Mr. Green
Аз не смея и да напиша, моята тежко болна свекърва, какво си е оперирала накрая.
Скрит текст:
Но хайде от мен да мине, да оставите жената намира Mr. Green. Скъпата сложна операция се оказа на апандисит. Не знам кой е по-виновен, лекарите или свеки с нейните глезотии. Но това са и отстранили, и сигурно е най-скъпата операция на апандисит, за която съм чувала, и в крайна сметка платихме  ooooh! Банките отпускали заеми и без съдлъжник, и това не знаех. Още много има да разбирам в този живот. А вие я ожалихте жива горката, как можело да е супер належащата нужда, как аз не й влизам в положението. ОК, съгласих се, аз съм ужасна, но все пак апандисит в частна клиника, няма как да го разбера, като сложна и неотложна операция. Естествено синът й ми каза, че според думите на лекаря, така казала свеки толкова сложна операция не бил правил, била специален случай и т.н. Гинекологично нищо не са й махнали.

# 104
Е така де, майка ми си взима такси.  Wink Точно защото лъска разликата, е дразнещо. Никога няма да поиска някой да я изпраща, знаейки, че двете деца ще ми виснат на мен на ръцете цяла вечер. Мисли за мен, а онази мисли за себе си.  Wink
Майка ми никога, ама никога не би си позволила такова нещо.  Peace Имат доходи, не става дума за бедност в случая. Всъщност ние разполагаме с по-малко пари на човек от всичките ни роднини.  Thinking Не че е по темата, но да не помислиш случайно, че нямат възможност за такси.  Peace

А, като заговори за майка ми се сетих. И тя идва рядко, горе долу със същата честота. Не само, че не изисква да я изпращаме, ами остава и по-късно, след като си дойдем, с думите "Аз ще я гледам /малката / още малко, вие вечеряйте на спокойствие". Т.е. сами, без да се налага с всяка ръка да държим по вилица, да подаваме води, чинии, и всеки каквото се сетил в последния момент, че му се иска.

Почти си пожелах синът ми да е хомо.
Свекърва ти идва да ти гледа децата два пъти в годината и на теб ти се свидят 20те минути в които синът и ще я изпрати?

Общи условия

Активация на акаунт