След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -203ღღ

• 23 326
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Скрит текст:
Доре, звучи ми шеговито този туит на Хактан. Ето какво разбирам аз, че дори и Туитър преводачът ми помогна малко:

Щом се носят слухове ... да направим тогава мащабна анкета:
Когато Киралък ашк направи финал:
а) ще изгорим тази планета
в) всяко хубаво нещо свършва бързо
с) не ми пука.

и на мен ми звучи като бъзик...да не казвам,че лекинко се гаври с фенчетата и слуховете  Whistling
Или така отговаря на клюките и успокоява феновете. Води си разговор с тях под туита и сондира реакции и успокоява феновете, ми се струва.

# 16
Скрит текст:
Доре, звучи ми шеговито този туит на Хактан. Ето какво разбирам аз, че дори и Туитър преводачът ми помогна малко:

с) не ми пука.

и на мен ми звучи като бъзик...да не казвам,че лекинко се гаври с фенчетата и слуховете  Whistling
Или така отговаря на клюките и успокоява феновете. Води си разговор с тях под туита и сондира реакции и успокоява феновете, ми се струва.
  така е Peace 
А от кого са пуснати слуховете  Rolling Eyes пак от уважаемите фенове  ooooh! те едни на други си създават обърквация  Mr. Green един чул-недочул,друг прочел,ама не допрочел, трети какво разбрал или не разбрал ...накрая хаос   Laughing

# 17
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ай, ай  Mr. Green

# 18
Скрит текст:
Скрит текст:

с) не ми пука.

така е Peace 
А от кого са пуснати слуховете  Rolling Eyes пак от уважаемите фенове  ooooh! те едни на други си създават обърквация  Mr. Green един чул-недочул,друг прочел,ама не допрочел, трети какво разбрал или не разбрал ...накрая хаос   Laughing
Peace Е, този път значи не са виновни журналята за клюките!  Mr. Green Някой подставен фен ще да е, истинските фенове ще изгорят планетата! Joy

# 19
  • Perla

Скрит текст:
с) не ми пука.

Дани, благодаря! Тоя честичко се дразни с феновете, та му нямам вяра аз  Mr. Green

# 20
Скрит текст:

Скрит текст:
с) не ми пука.

Дани, благодаря! Тоя честичко се дразни с феновете, та му нямам вяра аз  Mr. Green
Hug
А може да планират финал и той да обмисля изселване на Марс! Joy Шегувам се, няма да има финал, ами са клюки. Аз изобщо не им повярвах де!

# 21
# 22
Ирка благодаря за темата!

Leonard Cohen ~ Dance Me To The End Of Love

# 23
Е бива ли така да е захапал тая цигара в колицата  ooooh!

Инак страшен моабет се води вътре хахах Елка забила глава в телефона,нашия си дърпа фаса хХаха

# 24
  • На юг от тук
Ирка  newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 благодаря,по-точна си от швейцарски часовник.Винаги навреме.
Дано най-после гледаме серия с аромат на любов,пожелавам я за себе си и Вас.

# 25
  • под най-голямото листо на тиквата
Е бива ли така да е захапал тая цигара в колицата  ooooh!

Инак страшен моабет се води вътре хахах Елка забила глава в телефона,нашия си дърпа фаса хХаха
Те си общуват на ментално ниво  Joy Joy Joy Joy Joy
Ако ги бяха хванали улисани в разговор или усмихващи се представяш ли си какво щеше да ни чака другата седмица  Mr. Green на лягане и ставане Кюса  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 19:16 от ddkal

# 26
За новата тема   bouquet bouquet bouquet
За новата серийка и за вас  Hug Hug Hug

# 27
  • Perla
Скрит текст:
Е бива ли така да е захапал тая цигара в колицата  ooooh!

Те си общуват на ментално ниво  Joy Joy Joy Joy Joy
Ако ги бяха хванали улисани в разговор или усмихващи се представяш ли си какво щеше да ни чака другата седмица  Mr. Green на лягане и ставане Кюса  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Peace

# 28

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 19:38 от eliNIM

# 29
  • Още у мъглата ...
Добър вечер, ашкчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ухаааа, поне от към снимки (за серията и от сета Grinning) са се постегнали да удовлетворяват феновете Party Party Party Party, че бяха се позапуснали  Whistling

Хайде с пожелание да ни е удовлетворяваща и серията тази вечер Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт