Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 807
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 465
  • София
Наши страдалци в Харманли завъртели вече търговийката, и едва ли са само цигари. Поне една сергийка да им спретнат, да не се мъчат хората...  Wink
Цигари без бандерол са били открити у двама обитатели на регистрационно-приемателния център за бежанци в Харманли, съобщи ОД на МВР-Хасково, цитирана от БТА. Полицейски инспектор, който обслужва центъра, е открил тютюневите изделия без платен акциз. Иранец и афганистанец са мъжете, у които са намерени общо 720 къса цигари. Те са били изложени за продан в едно от халетата в центъра.
от ТУК

# 6 466

Оправен народ, ей, ще ни я пребъде икономиката! И вместо да им помагат, на - пак им пречат!

# 6 467
Кой ги набеди, че не им се работело?

# 6 468
Какво да правят хората, като не им дават мотики? Joy

# 6 469
  • София
И в изследователските лаборатории по нанофизика не ги допускат, нито до операционните в кардиологията... пък и да се бият един с друг им забраниха.  Simple Smile Наистина нищо друго не им остава, освен да разпънат сергиите.  Mr. Green

# 6 470
И пътят на наркотика от Афганистан към зап.Европа минава от тук.Пък мигрантите има/няма по 5-6 бр.Да,бе!
https://www.24chasa.bg/novini/article/6087540

# 6 471
Правя последен опит да ти покажа къде грешиш, nelig, и се отказвам. Прочети, ако обичаш, много бавно и внимателно трите цитата.

Мерси за усилията, но нямаше нужда. Стига да се върнеш да прочетеш последния пост на Бътърфлай и ще разбереш че точно това е имала предвид. Т.е. ние се изяснихме, може ли и ти да се спреш?! Аз да ти подскажа къде ти бъркаш - не следиш дискусията от началото и се намесваш по средата в разговор, който очевидно не си разбрала.  Stop

За грешните ти цитати само ти си виновна. Затова препоръчах да внимаваш към какъв пост се закачаш и в какъв контекст коментираш. Пък ако искай коментирай нещо, написано на страница 102, все тая - ама цитирай правилно и се придържай към контекста Peace

Статията е много интересна от една страна и много плашеща от друга. Прочетох я по диагонал. Нямам време да я преведа, на работа съм. Накратко, унищожение на народа чрез  подмяна на населението, пенсия едва на 75 годишна възраст ако въобще ще има пенсии, военните амбиции на САЩ, банкрут на Германия и северните страни. Статията е написана много добре и на добър, лесен за разбиране немски. Предполагам google ще го преведе добре, но ако някой не разбере нещо, нека ми пише , ще му помогна.

http://www.anonymousnews.ru/2017/02/27/voelkermord-durch-migrati … s-auf-hochtouren/

Аз също  не разбирам немски, но това което успях да хвана е това, което се коментира тук още преди месец, когато излезна въпросния доклад на правителството на Меркел. Накратко - Меркел иска 12 млн. мигранти до 2060 год (минимум по 300 000 на година) - с толкова ще намалее немското население за 40 години, от 82 милиона сега до 67,7 милиона души през 2060 г. Това ще бъде пагубно за немската икономика и според този доклад трябва от сега да се вземат мерки с внос на работна ръка, предимно от Африка. Ползите щяли да се видят в средносрочен и дългосрочен план...

Меркел очевидно залага на количеството за сметка на качеството. Не знам как точно й излизат сметките като няма кой да работи да плаща данъци, а все на клона на държавни помощи се стои поколения наред.  newsm78

# 6 472
Меркел очевидно залага на количеството за сметка на качеството. Не знам как точно й излизат сметките като няма кой да работи да плаща данъци, а все на клона на държавни помощи се стои поколения наред.  newsm78

Те не са толкова глупави. Дори това изглежда е целта. Ще имат поколения от маса лесно манипулирани гласоподаватели. Няма никаква друга логика, а всичките им хуманни приказки са за доверчивия Ханс. Същата формула се прилага и извън Европа Simple Smile

# 6 473
Абе те ще гласуват, ама кой ще ги храни. Нали уж ги искат да изкарват пенсии на застаряващото местно население, а за непрекъснато множащото се тяхно някой мисли ли...Май пенсиите ще работят докато са живи да изхранват новите германци. Акъл ги лъже, че ще си подбират специалисти и останалите ще ги пласират в Източна Европа.

# 6 474
Не знам кого лъжат с тези араби, но дали се сещат, че в скоро време Ханс или детето на Ханс
няма да им прости опита за заблуда.
Всеки на тази планета знае, че за работа се търси китаец, не арабин.
И китайките работят и деца раждат. Не ги интересуват никакви крайни религии.

# 6 475

В предишната тема бях извадила отбрани цитати, ако държиш, ще потърся довечера.

Ако не те затруднява, ще съм ти много благодарна.  Hug Чудя се как в такъв случай някой гласува за тях?!

Намерих си стария пост

Скрит текст:
https://1truth2prevail.wordpress.com/2014/06/07/unverfalschte-zi … as-deutsche-volk/

Списък с публични изказвания на управляващи политици и обществени фигури, насочени директно против германския народ. Щом избират от години такива политици (много от изказванията са от преди 20 години), самоомразата на германците явно е повсеместна.

Меркел: “Защото в действителност ние нямаме право на демокрация и социална пазарна икономика до края на вечността.”

Някой си от Зелените, Мюнхен: „Не става дума за правилното и неправилното в дебата за имиграцията, а на първо място за намаляването на частта на германското население в тази страна."

Юрген Тритин, Зелените: „Германия от ден на ден изчезва и аз намирам това просто за превъзходно" Shocked

Йошка Фишер, Зелените: „Светът трябва да избие героите на Германия като бесни кучета".
“Германия трябва да се управлява отвън, да се хетерогенизира чрез имиграция, да се "разреди"."
"Германия е проблем, защото германците са по-старателни, по-дисциплинирани и по-отдадени от останалата част на Европа (света). Това винаги ще води до неравенства. На това обаче може да се противодейства, като от Германия се извеждат възможно най-много пари. Няма никакво значение за какво, може и да се радикално да се прахосва - важното е, да ги нямат германците. Така светът вече е спасен."

Цилгем Акая, център за турски изследвания: „В бъдеще минаретата ще са ежедневие".
„Хората най-накрая ще се разделят с илюзията, че Германия принадлежи на германците."
„Без имигратни тази страна няма бъдеще".

Урсула фон ден Вайен, CDU:
"Децата на мигрантите са нашето бъдеще"
"След 20, 30 години очакваме от тези деца да носят иновативно и отговорно бъдещето на тази страна на плещите си."

Сем Йоздемир, от Зелените: "Днес германското поколение се нарича Мустафа, Джовани и Али!"
"Искаме Германия да стане ислямска"
"Това, което не направиха дедите ни пред вратите на Виена, ще направим ние с нашия разум"

Кенан Колат, председател на Турската общност в Германия
"След 20 годии мигрантите ще са 75% от населението. Германия трябва да види реаностите Тези хора ще управляват и водят страната."

Ренате Шмит, SPD
"Въпросът (дали германците ще измрат) е последна грижа за мене, защото ми е все едно"

Франциска Дрозел, SPD
"Германската нация не значи абсолютно нищо за мене, което оценявам положително - дори бих се борила за това политически".

Зиглинде Фрис, Зелените
"Искам Франция да стигне до Елба, а Полша да граничи директно с Франция"  Shocked

Кристин Льохнер, Левите
"Може би ще ви изненада, но аз съм национален предател. Обичам и работя за смъртта на народа, приветствам Полша за придобитите територии и Чехия за заслуженото спокойствие в Судетска Германия".

Известната Клаудия Рот:
"На националния празник на Германия улиците потъват в море от червени туски знамена и няколко черно-жълти знамена".
„Ислямът не трябва само да се толерира като реигия на гастарбайтерите, а да се приема като част от нашата собствена култура"
„Турция е моята втора родина, от 20 години провеждам турска политика"

Вурал Йогер, SPD
„Това, което султан Сюлейман е започнал с обсадата на Виена през 1529 г., ние ще осъществим чрез жителите, нашите силни мъже и нашите здрави жени."

Даниел Коон-Бендит, Зелените:
"Ние, Зелените, трябва да се погрижим в Германия да влязат възможно най-много чужденци. Когато те вече са в Германия, трябва да се борим за тяхната истина. Когато постигнем това, ще имаме частта от гласовете, която ни трябва, за да променим тази република."

Нагрес Ескандари-Грюнберг, Зелените: "Миграцията е факт във Франкфурт. Ако не ви харесва, трябва да отидете другаде."

# 6 476
  • MI
Сапфир, загубих дар слово и се щипя да се събудя!  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Божееее, как не са ги пребили тези с камъни още?!!

# 6 477
Загубих ума и дума  Shocked  Shocked  Shocked Shocked
все си мислех че ние сме най-зле откъм политици, ама германиците ни бият отвсякъде.
Ако това остане без последствия - заслужават си съдбата. За съжаление.

# 6 478
Аз пък чак взех да си мисля някой да не се е изгубил в превода, толкова невероятно звучи всичко това. Наистина да загуби човек ума и дума. За убиване са наистина тия..........политици......Уж чета темата, пък явно съм пропуснала бисИрите. ooooh! 

# 6 479
Някои бисери са си много точни предупреждения, ако щат да се обиждат, но поне да ги вземат под внимание.

Общи условия

Активация на акаунт