Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 070
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Захир - аз на това му викам "инженерна романтика", може твоят да не е инженер, ама ....

# 46
Руми, честит празник. Да си жива, здрава, влюбена и щастлива!
Знаем че имаш подарък- да си изпълни мисията!
Весело изкарване на празника.
Гена, и аз съм на това мнение за президентшата, но си мисля, че ще я поизтупат. Все пак народът 5 години беше лишен от присъствие, та сега тя си е коз. Даже по телевизията казаха какво хубаво впечатление е направило появяването на президентът с нея под ръка.
Янтра, ти мила моя, като знаеш колко принца имаш у дома защо не се прибра само с опаковката от бонбоните, а? Нищо, гледай от хубавата страна- бил е оповръщан килим, а не дамската ти чанта.
ММ е на Гърция. Казах вчера, че чакам подаръци. После ще рапортувам, но се съмнявам....

# 47
  • София
Марипоса Grinning Hug

Руми, Честит празник! bouquet

Янтра, почвай да пишеш къси разкази Laughing

не знам колко е сияйна тая луна, но сънят ми бяга по допирателната.

# 48
Захир - аз на това му викам "инженерна романтика", може твоят да не е инженер, ама ....

Фармацевт е. И абсолютен прагматик.  Grinning Но понякога има избухвания: с цветя, изненади.. Просто другите му подаръци са направо.. скандални  Crazy ама не се оплаквам, поне ми е весело с него.

# 49
Руми, да си жива и здрава, много щастие ти пожелавам.
Захир, индивидуален е режимът, аз поръчах 4 един след друг, като преди всеки режим си попълвах въпросник със здравословни проблеми, гладна ли съм била, какво ми се яде и т.н.
Гена, нямам снимка.

# 50
Руми, честит рожден ден! Много здрава и щастлива да си bouquet

И нашия блок преди балотажа казаха, че ще го започват да го санират след седмица, сега с интерес ще наблюдавам развитието на сагата.

# 51
  • Телиш/Плевен
Бърди, благодаря ти! Hug

Руми, бъди жива и здрава, много щастлива и обичана! bdbaloni

Нека всички споделени мечти се сбъднат! Praynig

# 52
Защо смятате, че санирането ще се отложи? Според мен средствата би трябвало да са налични и при одобрен проект не би следвало да се спре. Дано де, просто се надявам.

# 53
И аз не мисля, че санирането ще се стопира.
Не ми е ясно и защо се всява такава паника...

Трябва да измисля коледни подаръци за домашните. Някакви идеи?
Свекърва, баба, майка, за тях задължително.
Мъжете ги мисля и тях. Моят ще се радва на всякакви машинарии и консумативи за тях.

# 54
Защо смятате, че санирането ще се отложи? Според мен средствата би трябвало да са налични и при одобрен проект не би следвало да се спре. Дано де, просто се надявам.

Мъжа ми ходи на събрание със шефа на фирмата, която ще санира при нас, човека е обяснил, че парите се одобрявали на траншове. Сега ще започват с покрива, първите три входа, междублоковите пространства и т.н. , но е имало въпроси от хората ако финансирането спре какво ще се прави, шефа е обяснил, че санирането ще спре, защото фирмата не може да поеме огромния разход по довършване.При депозирана вече оставка от правителството и при изпразнена хазна / дано е само предположение/ едва ли следващите ще отделят пари за саниране. В тоя ред на мисли си разсъждавам.Каквото такова.

# 55
  • Бургас
От Лидъл са пуснали каталог с детски играчки за Коледа : https://spisanie.lidl.bg/

Да не забравите,че наближава времето за декларациите за данъчното облекчение на семействата с деца. За тия дето подават пред работодателя

# 56
Екатерина, няма повод да спрат финансирането. Парите са одобрени за извършване на определена дейност, превеждането на траншове е само механизъм за контрол над изпълнителя. Ако ви цакат с топла бира, може да подадете сигнал. Не бих се притеснявала, освен ако някой напълно луд не спечели и не спре финансирането.

# 57
Dawn, в страна като нашата всичко очаквам да се случи.Не се притеснявам, каквото стане Grinning Ще стане ясно до седмица Grinning

# 58
  • София
Парите са одобрени за извършване на определена дейност, превеждането на траншове е само механизъм за контрол над изпълнителя.
Даун, това може само да ме радва! Но нали се сещаш, че хора около мен ми намилат, че имало вероятност и да не стане.  ooooh!
Кофтито е, че се отпуска една сума, от която минимум половината "изчезва". След което се използват най-некачествените материали.

# 59
Единствената драма е при одобряване на изпълнителите. Парите, а и вътрешното финансиране са налични. Ако ви казват, че може да се спре при одобрен проект, не се връзвайте. Има си все пак някакви правила.

Общи условия

Активация на акаунт