Леана? :)

• 7 408
  • 99
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И на мен Леа ми харесва повече. Peace

# 16
  • Пловдив
Леана го възприемам.На галено Леа.Леони не.Няма нормално галено и някак го свързвам с леонска наденица  Mr. Green

Скарлет,времената бяха такива.Родителите не са искали да страдаш.Вероятно си писана на свекърва.Да не говорим,че майка ти едва ли е била във възхита.Дори може да не е искала да те пише така,но о времена,о нрави.Името ти нещо подобно на Станка,Ганка,Стоянка ли е?
В класа на дъщеря ми има момиченце Цонка.Много се учудих дете,набор 2009,да е кръстено така

# 17
Щом ви харесва толкова много според мен не трябва да се съобразявате с чуждото мнение.  Peace
Инач на мен ми харесва.

# 18
  • Sofia, Младост 3
На мен много ми харесва Леана , аз също имах наум едно нестандартно име , ако бебето се окажеше момиче, във форума нямаше подкрепа, но това не би ме спряло. Ако ви харесва, защо не ? А между Лиана / Леана - с Е ми харесва повече, иначе наистина звучи като растението.

# 19
  • София
Леана не ми харесва, сбъркано ми стои и то точно като сбъркана Лиана, което ми е точно като... растение. Леона е по-добре и ако толкова ви е на сърце тази лъвица, по-добре да е то. Но не бих казала, че е мой тип име.

# 20
И на мен не ми харесва, не ми звучи славянски ама въобще никак, нито ми се връзва с български фамилии и бащини имена, и постоянно искам да го поправя това Е на И. И Леони/а също не ми харесва, поради същите причини. От всички предложени вариации Лея/а ми е най-добре сякаш...

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 11:22 от Нервен_Хамстер

# 21
  • София
Аз не разбирам, ако родителите са си избрали име и твърдо държат на него ( не говоря за авторката, а по принцип) защо изобщо питат във форума. Rolling Eyes

# 22
  • Sofia, Младост 3
Аз лично за мен мога да кажа - просто ми е любопитно как се приема името,искам да чуя мнения,а решението ще си е мое. Това е идеята на форумите.

# 23
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ако дадено име ми харесва не бих пускала тема,за да видя как се приема от околните  Peace Така или иначе съм избрала да е това и дадено мнения няма да промени нищо.

# 24
  • Най-красивата страна
https://search.abv.bg/search.php?q=%D0%9B%D0%B5%D0%B0%D0%BD%D0%B … D0%BD%D0%B8%D0%B5
Леана-румънско или молдовско име,форма на Елена.
Леана-вид растение с лечебни свойства използвано за ароматерапия.

Интересно име.Но ще го бъркат с Лиана.

# 25
  • София
Ако дадено име ми харесва не бих пускала тема,за да видя как се приема от околните  Peace Така или иначе съм избрала да е това и дадено мнения няма да промени нищо.

Точно това имах предвид и аз.

# 26
  • Сопот, Пловдив
Леана не е точно моя тип име, но като чета колко много го харесвате, не бих ви съветвала да избирате друго. Най-важното за мен е на родителите името да им харесва. За съжаление не знам нищо за произхода и значението на името. Леана не познавам, познавам една Лияна на около 25, на която всички казват Лия, и една малка Лея, набор 2012г. Иначе с изброените букви на мен най-много ми харесват имената Нел, Нели, Лена.  Peace

# 27
Леана ми е като сбъркано и ми звучи като Ле-Ана  newsm78

# 28
На мен пък Леана ми звучи като Елеана с изпуснато Е . Не ми харесва , Леа е по-добре според мен . Ако е момче и аз смятам ,че Лео е хубаво име . Също може да помислите за някакво двойно от рода на Леа-Ан/н/а .

# 29
На мен лично не ми харесва. Но пък щом на вас ви е супер, защо тогава се съмнявате че е вашето име.

Общи условия

Активация на акаунт