ФЕРМАТА 2 - тема 3

• 70 190
  • 794
  •   1
Отговори
# 720
Напълно съм съгласна с теб. Финци не го виждам и в игрите за баланс (ходене по греда), вчера се видя ,че и на Стоян са му слабо място ,въпреки че победи. Единствено Тодор си избра силен противник ,вкарвайки някаква стратегия или вътрешно убеждение, че ще победи. Дии си избра Стоян , просто за да му е сигурно излизането. За мен той беше там за пари(хонорар) и слава, и при първия удобен случай си излезе , без въобще да си дава много зор. Както направиха и всички известни.

# 721
  • Вестерос
Финци пък аз не го виждам чак толкова силен, те направо го изкараха някакво божество. Вярно - има умения, раздава се в игрите, но например при играта с балите не мисля, че би се справил по-добре от Стоян, или пък на играта за издръжливост, при която трябвя да висят на греди.
Също така не смятам, че да избереш по-слаб играч е нещо срамно. Тодор имаше интересна стратегия, но трябваше да вземе под внимание и това, че времето променя всичко. Аз лично сега, както и при битката им с Финци, бих искала за победител Тошко.
Защо не се коментираше, че Макето избра двата модела за дуел, а Стоян поставят в положение да се защитава.
Признавам-симпатизирам му, но не съм сляпа и той си има недостатъци, но не са такива, които да са чак толкова неприемливи.
Именно!

И да кажа, че с дамаджанка в ръка и приятели не ми се стига не финал. Аз съм там , за да играя, а не за да правя приятелства и да пия.

# 722
Хора не забравяйте, че дават игрите според хората. Примерно на Финци няма да му дадат да виси като на двубоя със Стоян и Дий или да минава през ония висящи дървета, където Мария пръсна Надежда. В двубоя зависи какъв е човека - пълен или слаб и в зависимост от това дават игри, които да са равностойни и за двата типа. Същия пример е Ева срещу Галя - ако бяха силови, а не някакви измервания на око, Ева щеше да я бие ама не, защото Галя е по-пълна и възрастна предполагам и се налага да сложат по не силови игри.

# 723
  • София
A oбявена ли е дата за финала?  newsm78

# 724
  • София
Нико се дразни, че Стоян бил там за пари, а той за какво е? Нали никой не си мисли, че като треторазряден служител в HP взима повече от 2000лв заплата?! Ако изобщо все още има работа де.
Нико е по-висш меринджей и е поне на 3.5-4 заплата. Очевадно е, че не му е до парите, а да се забавлява.  Laughing

# 725
  • Стара Загора
Нико се дразни, че Стоян бил там за пари, а той за какво е? Нали никой не си мисли, че като треторазряден служител в HP взима повече от 2000лв заплата?! Ако изобщо все още има работа де.
Нико е по-висш меринджей и е поне на 3.5-4 заплата. Очевадно е, че не му е до парите, а да се забавлява.  Laughing

Аман от млади меринджей  Sick И тръгнал да обеснява на селският човек (Стоян), защо не му вървяла работата и нямал пари и прочие глупости. Ако го оставят само за 1 месец да се прехранва на село само с физическите си умения и ще смени песента на младият "успял" меринджей. И все се бута да обяснява, колко било лесно на село, колко просто се живеело, направо "без пари".   blahblah

# 726
  • София

Аман от млади меринджей  Sick И тръгнал да обеснява на селският човек (Стоян), защо не му вървяла работата и нямал пари и прочие глупости. Ако го оставят само за 1 месец да се прехранва на село само с физическите си умения и ще смени песента на младият "успял" меринджей. И все се бута да обяснява, колко било лесно на село, колко просто се живеело, направо "без пари".   blahblah
Абсолютно си е прав Нико от неговата камбанария. С голяма заплата на село си е супер - хубава ракийка, хубаво винце, качествени мезета и на следващия ден чист въздух за изтрезняване. Той си изкарва супер отпуска във Фермата

# 727
На Финци любовните драми са ми по-изкуствени от превъзнесените обръщения на Стою към народонаселението.

Цъцъ, не познах мъжкия ратай.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 22:03 от Бона

# 728
Фермерът добре, но мъжкият ратай ме изненада. Почти сигурно дуелът ще е женски  Confused
Скрит текст:
Аз този дуел не мога да го гледам...не знам, страшно ме хваща яд, че Макето бие Мара, направо като си представя самодоволните физиономии на Силва и Мака и ми се вдига иначе ниското кръвно  Mr. Green

Ееее, Финци много се е вталил, ама страшно много.

# 729
  • София
Кой е фермер?

# 730
  • София
 Финци  Peace

# 731
Финци е фермер, Мара и Нико - ратаи.Simple Smile

# 732
Трябваше Стоенчо да е ратай. Да го избере  за двъбой  и така Нико да разпредели точките.

# 733
  • София
Финци е фермер, Мара и Нико - ратаи.Simple Smile

Meрси, ратаите ги видях, фермера пропуснах.  Hug

# 734
  • Вестерос
Ще прати Мара.

В банята и аз забелязах, че е втален.

Общи условия

Активация на акаунт