Дореволюционна руска картичка. Значително преди 1931г. Няма корем - но пък си има Снежанка.
Коледа е времето на чудесата...
Като бъдеща мама бих говорила за Дядо Коледа и писма и т.н , но сигурно в един момент като порасне ще разбере , че не е истина и дано да е без драми

В един момент, по-големият ми братовчед реши да ме просветли...и ми развали илюзията.Помня как не исках да повярвам,сама търсих доказателства да разкрия истината и честно да ви кажа, изобщо не съм обвинявала никой, че ме е заблуждавал.Единственото разочарование беше, че татко вече няма да иска да облича костюма

В един момент, по-големият ми братовчед реши да ме просветли...и ми развали илюзията.Помня как не исках да повярвам,сама търсих доказателства да разкрия истината и честно да ви кажа, изобщо не съм обвинявала никой, че ме е заблуждавал.Единственото разочарование беше, че татко вече няма да иска да облича костюма 
било ви е много забавно

било ви е много забавно 

Представям си те как отиваш в детската градина да се оплачеш на госпожата, че някое друго дете му е "бебе" на детето ти. Голяма обида, голямо нещо.

Препоръчани теми