ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 65 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
 Hug Hug Hug Hug

Така като е заредено видеото, не ви трябва регистарция  Peace

https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456239577%2F10730d896dc27ddf65

Девойки,  Heart Eyes Heart Eyes нали си знаете, че гледате 4 епизод - нема четете че пише 3  Mr. Green

# 106
Цитат
Мисля, че предвидихме желанието на Азизе да се изнесат от къщата на Васили, но не по причина Джевдет, а Хилал, което означава, че кючюк ханъм ще продължи да се прави на смела...Сигурно заради изнасиленото момиче.

Но дали наистина ще се изнесат?

Азизе като разбере, че животът на Джевдет е в опасност, плановете й да се изнасят, може и да се отложат.

От друга страна, дори и да знае за капана, какво може да направи? Евентуално да поиска помощ от Васили, все пак и неговият син е заедно с Джевдет.

А за това оръжие нещо не разбрах.

Джевдет разбира местоположението му чрез картата. Но защо тръгва с гърците да го търси?  По фалшива следа ли ще ги води?

От оператора

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 11:04 от varna_2

# 107
Варна Hug благодаря за превода на резюмето Hug

Наде bouquet за прекрасните колажи- благодаря Hug

Не знам какъв е сценарият, но моят план е такъв- Джевдет наистина намира оръжието  заедно с гърците, оставя ги да пазят /5 войника/и отива да организира  транспорт за оръжието/ но праща турците чрез свръзката да вземат оръжието/
Така пред Васили е чист- намерил е оръжието, но войниците не са го опазили Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 11:17 от Lilims

# 108
Да, това си мислих, тя ще научи от Ефталия, но ако междувременно Джевдет вече е тръгнал, освен да се моли за него и да го чака при Васили, друго не и остава. Поне ще разбере, че нещата между Ефталия и Джевдет не са така, както изглеждат.
А защо Джевдет тръгва с гърците, ами нали в резюмето пише, че Васили праща Леон с него. Сигурно няма друг изход, като трябва да е обмислил как ще действа.

А за самото оръжие/с истинското място/ нали имаше подсказка, че съвсем неочаквано излиза възможност...нещо от рода беше.

# 109
Нещо такова трябва да се получи, Лили.

Защото Джевдет наистина трябва да намери начин да остане чист пред Васили.

Искаш да кажеш, че турци нападат гръцките войници, които пазят оръжието и ги убиват, така ли?

Той и Джевдет ще очисти някои от тях. Нали пише, че взема със себе точно тези, които са изнасилили момичетата. Сигурно е нарочно, за да може да им види сметката.

А и нападението кога ще е? Преди или след като стигнат до оръжието.

Присъствието на Леон със сигурност не е случайно. Или той ще бъде ранен, или е там, за да свидетелства, че не Джево, а войниците са се издънили.

Но по-вероятно е Джевдет да бъде прострелян. Иначе как ще се сдобрят с Азито.  Laughing Laughing

Цитат
Поне ще разбере, че нещата между Ефталия и Джевдет не са така, както изглеждат.

Но пък Ефта с какво ще оправдае Джевдет. Той пи кафе и си приказва с нея по нощите.  Тя това знае, а не че е търсил оръжието. Как ще убеди Азизе, че нямат връзка?

# 110
А как неочаквано попада на оръжието / според озета/- следвайки картата минава покрай кораба и вижда името му- Ефталия...веднага му светва сигналната лампа ,че името , което му прошепна умиращия войник е името на кораба...  Thinking

# 111
Въпросът е как ще оправдае пред Васили това, че ще се върне с празни ръце.

Оръжието определено ще попадне у турците, не у гърците.

........................

Вижте Хилал как гледа Леон.  rotfImbo rotfImbo

Много е лудо туй.   Mr. Green

Не й трябва пушка на нея, тя само с поглед разстрелва всичко гръцко.  Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 11:29 от varna_2

# 112
Цитат
Не й трябва пушка на нея, тя само с поглед разстрелва всичко гръцко.

Joy Joy Joy

# 113
Сега се сетих, че дядката ремонтираше кораба по заръка на Тефик.

Сигурно като пристигнат турците ще е готов и ще могат да отплават с оръжието.

Аз така и не разбрах защо Тефик уби момчетата и прибра оръжието?
Какво щеше да прави с него?

Контрабанда на оръжие ли щеше да върти?  Joy

Тефо в яда си може и да убие бащата на Ефталия, защото в надписите пише, че актьорът, който играе ролята му е гостуващ.

.......................................

Накъде поема полковник Джевдет? Към победата или към смъртта?

# 114
Благодаря за превода на резюмето!

# 115
Ще успее ли Ефталия да предотврати капана, готвен за полковник Джевдет ?

===========

Днес снимат в ресторант 1924 Rejans

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 14:25 от varna_2

# 116
И аз си мисля, че кадрите с дебнещите в гората турци, не са там заради убийството на Джевдет, а заради оръжието. Онзи там Безсмъртния е подъл мошеник като Тефик, не би строил толкова хора в гората заради Джевдет... Неговата сила е в нощта, някъде дебнейки...Така ми се струва. Peace
Удивлява ме как успяват да покажат различните лица на патриотизма - наивното, комплексарското, подлото... и - умното, човешкото, достойното, търсещото... и у двете страни във войната. И друго - и двете жени, майката и Азизе решиха, че объркването си ще излекуват с търпение. Женска интуиция Peace Като изключа Халит и Берг, най-силен образ според мен прави актьорът, който играе Али Кемал, макар че малко присъствие имаше в тази серия. Това момче е много талантливо.  Peace
Още веднъж благодаря за превода  Hug bouquet

# 117
Цитат
Като изключа Халит и Берг, най-силен образ според мен прави актьорът, който играе Али Кемал, макар че малко присъствие имаше в тази серия

Наистина е така и е жалко, че неговият образ и след четири серии си остава най-нефокусиран.

Още в първата серия разбрахме, че има някакви чувства към Йълдъз. И оттогава какво? Нищо. Само въздишки и погледи. Да не говорим, че турските зрители не харесват тази любов, защото смятат, че се пропагандира кръвосмесителна връзка, въпреки че ясно е показано, че не е такава. Но върви й обяснявай на баба Айше.

Също не мога да разбера защо го показват като някакъв абсолютен развейпрах. Безхарактерен, без воля,  без амбиции, шляещ се по цял ден, носещ се по течението. Щеше да бъде много по-интересно, ако това, което виждаме като патриотизъм и отдаденост на борбата за свобода у Хилал, го виждахме у него. Той най-вероятно ще се окаже дете на гърците и ако ни го показваха като турски патриот, като силно обичащ родината си, щеше да бъде по-любопитно как след това ще приеме факта, че е дете на тези, които сега смята за врагове. Също й в отношенията с Джевдет и Азизе. Можеха да ни покажат, че е много привързан към тях, въпреки че знае, че не са негови родители. Да загатнат, че Азизе има по-голяма слабост към него, точно защото е дете, спасено по чудо, то е тяхното чудо, става техен син още преди да имат свои собствени деца. Да ни бяха показали и това, че Йълдъз и Хилал го обичат повече от истински брат. Въпреки че и те знаят истината. Така щеше да е много по-голяма драмата, когато се разбере кои са истинските му родители. Какво са се хванали за тази любов на Али към Йълдъз, след като очевидно не могат да разгърнат темата като хората. Изобщо, малко съм като развалена плоча, но не мога да се примиря, че много от отношенията между героите не са направени толкова интересни, колкото можеха да бъдат.

Другото, за което съжалявам, е че Вероника има по 5 минути на серия. А тя може да бъде много интересен персонаж.

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 15:37 от varna_2

# 118
Благодаря ви за снимките и коментарите! Hug
Варна  Hug за превода на резюмето! Two Hearts

===============

http://www.sehirmagazincisi.com/Hbr-6570-Vatanim-Sensin-5-bolum- … i-yayinlandi.html

# 119

Вижте Хилал как гледа Леон.  rotfImbo rotfImbo

Много е лудо туй.   Mr. Green

Не й трябва пушка на нея, тя само с поглед разстрелва всичко гръцко.  Laughing Laughing

Това щях да пиша днес, но бързах. Хаххахахха! Нямам думи. Като тръгне да бърза и подвие устните Laughing Laughing

А за бащата на Ефталия почти на 100 процента съм съгласна, че Тефо ще го убие...Той си играе с човечеца като котка с мишка, видя се вече.

Общи условия

Активация на акаунт