ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 65 756
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Привет! Hug

Благодаря на нашето чудесно екипче за преведения епизод! bouquet Heart Eyes Hug bouquet

# 91
# 92
# 93
Епизод 5, резюме

Азизе е съсипана е от мисълта, че Джевдет й изневерява. Джевдет не може да сподели с нея, че е търсил изгубеното оръжие и без да губи време тръгва по следите, които съдържа откритата в дома на Ефталия карта. Джевдет е принуден сам да открие пътя до изгубеното оръжие, но с един неочакван ход попада на него. Васили изпраща сина си Леон да  съпровожда Джевдет в тази мисия.

Джевдет напуска града в изпълнение на поставената му задача. Азизе си дава сметка, че ако останат във вилата на гръцкия командир, Хилал непрекъснато ще създава главоболия, а Йълдъз ще се сближи още повече с Леон, затова иска да се изнесат. Търси помощ от Тефик.

Тефик е в прекрасно настроение, защото предчувства, че хем ще се отърве от Джевдет, хем ще спечели отново Азизе. Но той не знае, че Ефталия е разбрала, че подготвя капан за Джевдет.

# 94
На всеотдайните наши момичета дълбок omm omm omm omm omm
Дата упорито ми отказва регистрация.
"До час онлайн тука - vk.com/video-113691288_456239577" -за което много благодаря на Галка.

# 95

Наде, вече го има онлайн

https://vk.com/video-113691288_456239577

# 96
Преди обеден свеж поздрав, момичета! Hug

На прекрасните ВАРНА, ДАРИ, ГАЛЕТО И АЛЕКС -

- Имате моите благодарности за превода и буквичките!!!

----------------

Пожелавам на всички страхотен ден и слънчево настроение! Heart Eyes Hug
Дано денят ни донесе хубави новини и емоции! Peace

# 97
Благодаря!   bouquet

# 98
Варна ,благодаря за резюмето! bouquet
Явно Ефталия ще внесе разяснение за отношенията си с Джевдет,
и Азизе ще разбере,че ревността и е не основателна,но
ако и каже ,че му готвят капан това пък ще увеличи тревогата и за живота на Джевдет
Така,че за Азизе няма спокойствие.Отново мъка и сълзи.

# 99
След обяд ще се насладя на удоволствието което ни
доставяте
love001

# 100
Здравейте  bouquet
Имам един въпрос - този линк задължително ли изисква регистрация или ... при мен нещо не е наред. Дръзки и красиви, който стои до него не ми изисква регистрация за онлайн гледане.
Благодаря за превода!!!  smile3525

# 101
Благодаря за снимките и резюмето! bouquet Hug
Така като гледам всичко ни казаха... Joy Joy Joy

Мисля, че предвидихме желанието на Азизе да се изнесат от къщата на Васили, но не по причина Джевдет, а Хилал, което означава, че кючюк ханъм ще продължи да се прави на смела...Сигурно заради изнасиленото момиче.

Не ми се мисли, ако Тефик узнае кой го е пуснал по леда и е предупредил за капана, който готвят на Джевдет...Този дзвер е безмилостен.Но въпросът е друг, че Етфалия ще предупреди без да споменава името на любимия си...А това означава, че Азизе дълго време ще мисли за Тефик като за спасителя Тефик амджа/както и Хилал. ooooh! ooooh! ooooh!

Katya_I , не не е необходимо, това е линк за директно гледане, без регистрация.

Наде, колажите ти са много красиви! Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 10:42 от Mydream

# 102
Здравейте  bouquet
Имам един въпрос - този линк задължително ли изисква регистрация или ... при мен нещо не е наред. Дръзки и красиви, който стои до него не ми изисква регистрация за онлайн гледане.
Благодаря за превода!!!  smile3525

Кате, аз нищо не разбирам.

Ако може някой, да ти разясни.

Аз имам регистрация и веднага ми тръгва.

# 103
И на мен ми иска регистрация, подведох те, Кате! Hug

# 104
Благодаря, оправих се bouquet

Общи условия

Активация на акаунт