ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 65 760
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Това като бонбон или като бомба се превежда?! Joy Joy Joy Joy

Като голям бонбон.  Joy

# 706
Останаха две странички докрая, след това заповядайте! Hug

Този път може да имаме само един фрагман.

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 21:59 от Mydream

# 707
С фен пред кафето - от 10.12./2016г. Grinning Grinning

# 708
Благодаря за новата снимка! bouquet bouquet

Снощи мярнах в ИГ на профила на Бюлент И., ако изобщо е истинският - финал на техния сериал. Вярно ли е?

# 709

Снощи мярнах в ИГ на профила на Бюлент И., ако изобщо е истинският - финал на техния сериал. Вярно ли е?

Да, днес е последната серия.

# 710
Рейтингът му толкова ли е зле?

Явно само при Канал Д не става, като знам сериали с рейтинг между 2,5-3 не ги махат от екран...и преди, и сега...

Ох, липсват ми нашите хора. Както обичат да казват в турските сериали- барма, чарма  Joy Joy Joy Joy
само да ги дават.

# 711

Тя и без това Джейда е бременна.

Ако беше продължил, трябваше да  убият героинята й. Понеделник е труден ден. Имаха около 3 процента рейтинг.

# 712
Добро утро и хубав ден!

Две стоплящи сърцето снимки в тази студена сутрин.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 713
Здравейте! wavey

Да споделим кафето и да си пожелаем денят ни да е хубав!
Да има усмивки по лицата и топлина в сърцата! Heart Eyes Hug
Нека сме щастливи!

Успешен вторник! Hug

Скрит текст:

# 714
"Заради този сериал останахме без работа"

http://www.milliyet.com.tr/bu-dizi-yuzunden-issiz-kaldik--magazin-2360795/

Актьорите и режисьорите в Бангладеш протестират, че заради ВВ са останали без работа.  Mr. Green

Излъчването на ВВ в Бангладеш стартира през месец ноември и бие всички рекорди. Това отваря вратата и за други чуждестранни сериали. В резултат, местните продукции първо са принудени да променят часа си на излъчване, а след това са започнали да ги свалят от ефир.

Председателят на асоциацията на филмовите режисьори Гази Ракает заявява пред агенция Франс прес

"Всичко започна със султан Сюлейман.  Чуждестранните сериали засегнаха сериозно хиляди актьори и технически екипи, които работят в този сектор. Според направено проучване, половината от филмовите студия са били затворени и екипите им са останали без работа. Доходите на най-високо платените актьори дори са спаднали наполовина."

Според Ракает загубите на местните актьори възлизат на 8 милиона долара за година.

Правителството още не е отговорило на протестите на местните режисьори и актьори, но телевизионните критици заявяват, че интересът към чуждестранните сериали се дължи на слабите сценарии на местните продукции и протестите са неоснователни.

# 715
Тц, тц, тц! Лоша работа!
Ами султан Сюлейман от екрана /не другия, истинският/ е най-малкият виновник!
Конкуренцията е хубаво нещо от една страна, от друга - част от продукциите изпадат от ринга. То и при комшиите е така. И там цели екипи се разделят с работата си два месеца след стартирането на проектите...
-----------------------------------

Мен сега ме интересува Джевдет, а не султана Grinning Grinning

Хайде да идва четвъртък, въпреки, че не ми се гледат много прокламации и манифести,
а любов, любов...Ама нердееееееееее?! Joy Joy Joy Joy

# 716

"Най-популярната двойка на Турция"

Дано снимката на Халит от вчера е от фотосесия за януарския брой на някое списание. Сигурно ще има и интервю. Аз само за интервюта се оглеждам.  bowuu Joy

# 717

Момичета, има го вече 6-ти епизод с превод.

Благодаря на Галка и nepukistkata  за субтитрите.  
 bouquet bouquet bouquet

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=bd78e46 … f22eab232d2df5143

# 718

"Най-популярната двойка на Турция"

Дано снимката на Халит от вчера е от фотосесия за януарския брой на някое списание. Сигурно ще има и интервю. Аз само за интервюта се оглеждам.  bowuu Joy

Ще стискаме палци да има интервю!  Praynig

Много е хубава тази фотосесия. На всички други снимки са Джевдет и Азизе,
но точно на тази аз виждам Халит и Берг. Grinning Heart Eyes

На всички момичета от екипа по превода едно огромно БЛАГОДАРЯ!!!  newsm51  Heart Eyes

# 719

Общи условия

Активация на акаунт