ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 65 764
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Може и да й се иска да го нарани с безразличие, но няма да има сили за този театър.

Всъщност тя се опита точно това да направи. Овладя се, отиде до Ефталия, подаде й рецептата и си тръгна без да прави сцени.

Но няма да издържи. Прекалено много го обича, за да успее да скрие, че е ужасно наранена и разочарована.

И на мен ми е интересно как ще излезе Джевдет от тази каша. Защото, ако не се е случило нещо, което да смекчи гнева на Азизе, тя никога не би сложила халката отново. А във фрагмана го прави.

# 16
Галче,  Hug Hug!Мерсаж за поздравчето! bouquet

А от мен музикалната темичка, която търсех днес! Heart Eyes
Моята любима част започва на 1.19....

# 17
  • София
"....Азизе ще разбере, че това е нейният Джевдет...",след като си сложи халаката  се усмихна.

# 18
"....Азизе ще разбере, че това е нейният Джевдет...",след като си сложи халаката  се усмихна.

Тя се усмихна, ама беше сама в стаята.

Пред Джевдет има да се дърпа и да се прави на безразлична и обидена.  Laughing Laughing

..............................

Цитат
Слънцето ,  да не се мотай, ами да се мята на клавиатурата, има фон за писане -всите 49 страници да ги оправя още бу гедже

Някои хора явно са решили, че съм на договор към форума.  Joy

# 19
  • София

Тя се усмихна, ама беше сама в стаята.

Пред Джевдет има да се дърпа и да се прави на безразлична и обидена.  Laughing Laughing

..............................

Да,де,но може би се усмихва след  обяснението на ДЖ  Embarassed Embarassed и пак да е хукнал по задачи  newsm78

# 20

Някой хора явно са решили, че съм на договор към форума.  Joy

Хай алла, че ти не си ли?  Laughing Понякога, като видя колко неща си намерила и изпревела, и аз се чудя дали аджеба нямаш тайни от мен Joy Hug Hug
ади пращай ги у лево, срамота е да се засяга темата за отдадеността ти изобщо Peace

Майдрийм Heart Eyes Hug писах второто, ама... вече свикнах да не познавам Laughing изобщо със сценаристите сме на различни гъби Mr. Green, един път не съм хванала намеренията им ooooh! но така е по-добре, искам да ме изненадват Crazy

Тамън тъй ти слушах поздрава Hug акустиката в банята е неочаквано добра Mr. Green

Пускам този (ужасно талантлив Heart Eyes ) образ за равновесие  Grinning и изчезвам

# 21

Утре, ако бъдат така добри да пуснат още един фрагман, ще успеем да понагласим по-добре хода на събитията.

Последната сцена, в която Азизе плаче в банята, определено не е свързана с евентуалното раняване на Джевдет. Монтирали са я така, за да ни заблудят. Тя вероятно е от същата нощ, с която свърши предната серия.

Сцената, в която Азизе и Джевдет са в леглото с гръб един към друг и тя му казва, че гръцки войник е изнасилил турско момиче е от друг ден вече. Не е от нощта, в която ще се приберат от дома на Ефталия.

# 22
Дари, предпочиташ главната героиня "заспала".  Joy Joy Joy Или смяташ, че сценаристите така предпочитат - да я сложат в леглото. Ами то хубаво, ама както писа Варна, то това ще е върхът на героизма от нейна страна да изиграе този театър. В този случай Джевдет ще се чувства сто пъти по-виновен.
Все пак той достатъчно я обича. Има много време до четвъртък.  Sad

Гласувах, че ще се скарат, после ще се сдобрят, просто и на мен така ми се иска...Да се сдобрят. Искам няколко серии да ги гледам сдобрени, но няма да имаме този шанс. То от вазифета  Joy Joy Joy

И според мен плачещата Азизе е от вечерта, когато вижда Джевдет с Ефталия.
Освен Джевдет да я прегърне след банята Joy Joy Joy

# 23

Майдрим,за хубавата темичка love001
Не се надявайте,че скоро Азизето ще разбере за васифето на Джевдет.
Но и аз си задавам въпрос,как така с усмивка и видимо удоволствие си сложи халката,
при положение ,че след думите на Тафик със собствените си очи видя,че излиза от дома на
Ефталия. Мисля,че фрагмана подвежда .Вероятно си спомня за деня когато Джевдет и е
 сложил пръстена и затова се усмихва .Азизе няма да преглътне това което видя.И всяка
жена на нейно място не би преглътнала.Какво оправдание ще измисли Джевдет наистина е любопитно
Когато той  се прибере Азизе няма да носи халката и ще заяви ,че не желае да остане под един покрив с него.В 4 еп. един на хубаво,друг на джибри,но поне се помирисаха Следващия епизод и на това не се надявам,но предпочитам да стане това на което вие се надявате

# 24
Аз пък изобщо не знам как ще успее да заспи Азизе тази нощ.

И къде.

Ще събуди Верка да й иска походно легло сигурно.  Joy

........................

Не, Наде, не е спомен. Слага халката, която Джевдет откупи от лихваря.

Нещо се е случило междувременно, но няма как да предположим какво.

# 25
То пък, ако втора вечер спят един до друг като скарани, все едно са нощни шкафчета, няма да е много реално. В този смисъл очаквам нещо да се случи. Не знам.
Или Азизе изобщо няма да легне в тази стая, а ще пренощува при дъщерите си, или ще има случка.
Всъщност Джевдет беше готов още първата вечер за любов, ама нашето се заинати. Не може да преглътне положението.Напълно естествено. 

# 26
Вижте фрагмана. Сцена между Джевдет и Васили и разговор за картата, която беше намерена при Ефталия. В такъв случай разговор между Азизе и Джевдет няма да има на момента.
Докато двамата офицери разговарят, Азизе се къпе и плаче.
След това се прибира в спалнята. Влиза и Джевдет. Азизе мълчи нарочно. Джевдет я пита, няма ли да ме попиташ нещо. Азизе му казва, че и без това не го приема такъв, че той не е същият човек и така нат.
След което Джевдет ще трябва нещо да обясни все пак. Вижда се, че той не мълчи и не се инати.

Има четири варианта:

Казва и, че не я засяга какво прави там. /В този случай обаче да забрави за нея, този път наистина/
Казва и, че е ходил по служба. Военна тайна.  Laughing
Казва и, че каквото иска да си мисли, но той няма връзка с певачката.
Казва и истината./малко възможно/
---------------------------

Когато му обяснява за изнасиленото момиче отново са с гръб един към друг. Поне си говорят.  Joy Joy Joy

# 27
Цитат
Сцена между Джевдет и Васили и разговор за картата, която беше намерена при Ефталия.

Ама това същата вечер ли е?

Нали Джевдет трябва да има време да фалшифицира картата. Той няма да даде на гърците истинската.

# 28
Знае ли човек....

# 29
Най добрата защита е нападението,затова Джевдет трябва да атакува смело.Гътне ли я в леглото,
гушне ли я, цунка ли я и Азизе се предава.Този път не да мирише ,а да действа.
Само действие от негова страна може да промени нещата.

.

Общи условия

Активация на акаунт