WIZZ AIR - 24

• 83 847
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Някой случайно да знае колко са големи опашките сутрин, става въпрос за събота сутринта. Интервала е от 6 до 7. Лятото пак пътувах сутринта и не беше малка опашката а бяха 3-4 полета. Сега гледам, че освен 4-5 на уиз има и няколко на раян. Много ли е бавно?
Пътувах точно в събота сутрин наскоро и опашките бяха внушителни. За първи път чаках над час, за да мина през секюрити контрола. Имаше 7-8 полета в рамките на час. Предвидете си 2 часа преди полет, за да Ви е по-спокойно. Peace
Полетът е първия-този за Лутън в 6:00, така че може би, ако отидем в 4 и бързичко се чекираме и отидем към секюрити няма да се чака толкова. Последния път се възмутих... пак имаше такова количество полети и работеше само дясната страна и то само една лента.

# 196
Някой случайно да знае колко са големи опашките сутрин, става въпрос за събота сутринта. Интервала е от 6 до 7. Лятото пак пътувах сутринта и не беше малка опашката а бяха 3-4 полета. Сега гледам, че освен 4-5 на уиз има и няколко на раян. Много ли е бавно?
Пътувах точно в събота сутрин наскоро и опашките бяха внушителни. За първи път чаках над час, за да мина през секюрити контрола. Имаше 7-8 полета в рамките на час. Предвидете си 2 часа преди полет, за да Ви е по-спокойно. Peace
Полетът е първия-този за Лутън в 6:00, така че може би, ако отидем в 4 и бързичко се чекираме и отидем към секюрити няма да се чака толкова. Последния път се възмутих... пак имаше такова количество полети и работеше само дясната страна и то само една лента.
Няколко пъти пътувах точно в събота със сутрешен полет и навалицата наистина е огромна.
В 4 все още няма големи тълпи.

# 197
Няколко пъти пътувах точно в събота със сутрешен полет и навалицата наистина е огромна.
В 4 все още няма големи тълпи.

Благодаря много!

# 198
Здравейте! Simple Smile Един въпрос за течностите в ръчния багаж, ще пътуваме само с такъв. Трябва ли наистина да са в прозрачния плик 20 на 20? Сложила съм всичко в прозрачни тоалетни чантички, но не ми се иска да вадя всичко пак на летището и да го местя?

# 199
  • София
Такова е условието, което е добре да се спазва. На летище София може да не Ви направят проблем, не знам. Винаги слагам течностите в пликче с цип, според изискванията. Затова пък на летището за обратният полет може да имате проблем.
Преди двадесетина дни летях от Баден-Баден за София-ryanair. На секюрити контрола, пред мен една дама беше сложила течностите точно в малка козметична чантичка. Помолиха я, да си закупи пликче от автомата в близост и да прехвърли нещата. Цената беше 1евро, мисля за 2 пликчета в комплект.

# 200
Ние летяхме в събота, към 4.30 опашката вече се заформяше. Към 5 вече двете опашки се събраха в средата на летището. Винаги хващаме лявата опашка, минахме доста бързо, работеха 3 ленти.

# 201
Такова е условието, което е добре да се спазва. На летище София може да не Ви направят проблем, не знам. Винаги слагам течностите в пликче с цип, според изискванията. Затова пък на летището за обратният полет може да имате проблем.
Преди двадесетина дни летях от Баден-Баден за София-ryanair. На секюрити контрола, пред мен една дама беше сложила течностите точно в малка козметична чантичка. Помолиха я, да си закупи пликче от автомата в близост и да прехвърли нещата. Цената беше 1евро, мисля за 2 пликчета в комплект.
Точно за това летище е абсолютно типично да те пратят да си купуваш плик.  Laughing
Още по-лошото е, че обикновено нещата, които носиш разхвърляни из багажа или в друг несесер, не влизат в това малко пличке и се налага да се разделиш с част от тях...

# 202
  • Луната
Като стана дума за тези пликчета се сетих, че на секюрити контрола в Ливърпул една служителка не ми хареса големината на пликчето (навсякъде минава само там не Crossing Arms) и аз се сетих, че си бях взела за всеки случай от тези по-малките на летище София (дават ги безплатно) и бързо го изваждам Mr. Green... е нещата не се събраха в него, остана незатворено и половината ми течности бяха в пластмасовия кош, но тя беше много доволна, че не съм с по-големия плик ooooh!... на другата лента мъжа ми мина с по-големия плик с клипс hahaha
Така, че всичко зависи на какъв служител ще попаднете Laughing
Имах много удобен прозрачен несесер с цип, но за съжаление се скъса и не мога да намеря такъв.

# 203
Благодаря за отговорите! Simple Smile Минахме проверката, наложи се да извадим несесера и отделно някои шишенца.. голяма тъпотия ще е ако не се побере всичко в това пликче 20 на 20. Дано на връщане няма проблем пак Simple Smile

# 204
Моля, за бърз отговор, мога ли да взема стъклени празни чаши в ръчен багаж?

# 205
  • Луната
Моля, за бърз отговор, мога ли да взема стъклени празни чаши в ръчен багаж?
Можете! Лично проверено Peace

# 206
Много благодаря за бързия отговор

# 207
  • DE
Някой знае ли, на Хан дали четат бордна карта от телефона или дали има къде да ги принтираме. Направо ги забравихме, а не съм сигурна дали ще намерим къде да ги разпечатим утре  ooooh!

# 208
Някой знае ли, на Хан дали четат бордна карта от телефона или дали има къде да ги принтираме. Направо ги забравихме, а не съм сигурна дали ще намерим къде да ги разпечатим утре  ooooh!
Има ли Ryanair услуга за мобилни бордни карти?   
Да. Ние приемаме мобилни бордни карти на полети от повечето летища в нашата мрежа.

Въпреки това няколко летища все още не приемат мобилни бордни карти, те са следните:
Скрит текст:
Агадир 

Есауира

Фез

Надор

Уджда

Маракеш

Рабат 

Танжер 

Сарагоса 

Алгеро

Кефалония

Волос

Пътниците, пътуващи от тези летища, трябва да се регистрират онлайн и да разпечатат хартиена бордна карта за своето(е) пътуване(ия).

# 209
  • DE
Ние летяхме с Wizz и не, на Хан няма четец все още  Grinning

Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт