Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 54 587
  • 831
  •   1
Отговори
# 15
  • някъде ... тук ...
Добър ден!

Сбъдваща, яко е било партито Simple Smile

Чадър имам в колата, така си седи на задната кора. Иначе си ходя с яке с качулка.

# 16
  • Бургас
Добро утро!
Чадър не нося. В 99.99℅ от случаите съм с едно или две деца, тя нямам свободна ръка за чадър. Ходя си мокра.
Паролите си ги знаем. Аз съм му влизала в неговият ФБ, когато имахме ферми, защото той работеше на смени и щеше да му изсъхне продукцията Simple Smile

# 17
  • Euskal Herria
Откакто сме тук - дъждът е ежедневие. Така че винаги имаме чадър подръка.

# 18
Чадъри имам три в колата. Използват ги децата, ако вали да стигнат от колата до училище и после по една седмица им се моля да ги приберат обратно  Laughing

Янче, ето линк към клипа, изпрати ми го съфорумка, за което много ѝ благодаря.

# 19
Чадъри и аз имам 3 в колата - 1 голям истински и много голям и 2 тройно сгъваеми, мънички, прекрасни за чанта. В чантата ежедневно не нося, но вали ли по-проливно от блока до колата, от колата до офиса - разпъвам, няма да ми мокри буклите де Mr. Green
Като ги извадим в дъждовен ден на сутринта пак ги свалям. И в двете коли имаме по 3 чадъра, т.е. за всеки от нас, ако се случи да сме заедно, да вали и да се наложи да ходим. Ако пък сме на разходка някъде и има вероятност да завали - пъхам ги в раницата и съм спокойна. Излиза, че без чадър, не се отдалечавам от колата, но само при прогнози за дъжд  Peace
Успешна и спокойна седмица желая Heart Eyes

# 20
Уф, изчетох ви.
Харесах слушалките, ще открадна идеята май....
Мари, въобще нямам скрупули, че е евтин подаръка. Има си телефон, таблет, дрехи купувам непрекъснато...какво по- голямо трябва да е. Ами рождени дни, имени дни, ами от баба, от чинка, от вуйчо.... Crazy Тя самата дори не знае какво иска

# 21
Хич не обичам чадъри. Нямам, не нося. През дъждовните сезони нося непромокаеми якета с качулка. В краен случай влизам и купувам някакъв евтин чадър, който после забравям или изгубвам без угризения. Синът ми е същия, има "покривало" за ученическата раница, като го завали - слага качулката, "облича" раницата, и готово.
Мъжът ми има два много хубави чадъра, но ги ползва само когато трябва да е по-официално облечен по работа, иначе в ежедневието и той е с яке с качулка.

Понякога като видя някой много идеен и закачлив чадър, ми се приисква да си купя, но като знам, че няма да го ползвам повече от веднъж, и се отказвам.

# 22
Полза от чадъри тук няма. Последният път когато ползвах за 500-600 метра, стигайки до целта го метнах в коша. Вятърът е почти постоянен и много често ураганен и чадърите освен, че ги съсипва не пазят от дъжда. Нося дрехи за дъжд и гумени ботуши. "Мадамски" гледам да купувам, че съвсем ще заприличам на фермерка Crazy

# 23
  • sofia
Здравейте понеделнишки!
Не нося чадъри. Имам един в колата за зор заман.

Откъм идеи за подаръци вече съм се изчерпала тотално. Заявих, че няма да получат лего (и двамата получиха за РД).
Вчера опаковах един огромен кашон от принтер с надпис "колички, роботи, оръжия". Сега се чудя къде да го завра.
Харесах яке за големия....как пък най-светлия цвят сложили в долната част на ръкавите! Само това ме спира да го купя.

# 24
  • Sofia
Мразя дъжд и аз, заради косата,особено,ако е изправена  Crazy.Чадъри имам няколко- избирам ги по цвят,основно  Mr. Green,червени.Имам и скъпи,и евтини, но почти не ги ползвам,рядко ходя,в дъжд-още по-малко. Притичвам оттук-натам и мятам качулка, ако съм с такава дреха. Все повече предпочитам дрехи с качулки-жилетки,палта,якета  Peace,особено,ако е красива и богата качулката, но пък трудно намирам такива. И гумени ботуши харесвам и нося,ама ми мръзнат краката с тях.
Сънено ми е, ще поспортувам. Хубаво слънце грее  Hug

# 25
  • Mediterraneo
Добро утро.

Чадъри винаги съм ползвала изключително рядко. Тук пък съвсем- вали 5 дни в годината  Laughing Скоро се бях засилила да си купувам, сестра ми ми даде един от нейните, сега даже не го знам къде се намира, вероятно е в колата. В Бг децата имаха от тези пончота дъждобрани, много удобно нещо се оказаха.

Съвсем в унисон с темата, днес при нас е облачно и прокапа леко, колкото да вдигне прахоляка от улицата. Аз съм вкъщи с малкото, утре съм му взела час за лекар.

# 26
Хич не обичам чадъри и почти не ползвам. За да го взема с мен трябва да е голям порой и много да съм на зор, но така да си нося предварително в чантата- абсурд. То и никога няма излишно място в нея де, какво ли не бухам вътре. Laughing

# 27
Моята чанта толкова тежи, че онзи ден бях из центъра и я носих на лакът, защото са й къси дръжките да преметна през рамо, якето си бях преметнала през ръката и после ръката ме болеше. Все подреждам и все е пълна - изсипвам я върху дивана и като почна да подреждам, ми то всичко ми трябва Mr. Green
Бърдс, мерси за инфото за кутиите bouquet, извинявам се, че съм объркала /последно време съм много разсеяна/
Веси, аз не бих взела светло яке на ръкавите при китките, като се има впредвид колко са чисти чиновете...
Сега като се замисля, якето му въобще не е зимно, а е за сега и се оказва, че и ние нямаме баш зимно яке за снега.

Вчера по случайност попаднах на "Произведено в България", толкова малко е станало изложението, няма нищо общо със това, което помня в НДК, когато бях студентка. Стана ми малко тъжно даже... От едната страна тениски и някакви подобни неща, до тях сергия с мед, тъпкано, хората се опитват нещо да си изберат...Имаше вид на пазар някакъв. И няма как да не западне, даже може да изчезне с това, което видях, че предлагат. Аз например като влязох, веднага реших, че ще търся на сина ми пижама. Еми не, отчайващи бяха, абсолютно старчески модели и то с поларено отвътре. Някакъв много странен плат.

# 28
  • sofia
Това изложение малко на бит-пазар, все по-малко производители се "излагат" по тази схема. Преди ерата на нет-а беше друго.

То зима няма и това яке е от тези по-тънките. Има едно дебело и не го носи изобщо, защото му е много топло с него. Със зор се съгласява да го облече, когато пера другото. И едно тип "ветровалка", без подплата. До миналата седмица беше с него, сега е с малко по-дебелото.

# 29
Нося в чантата три месеца от годината. Имам един на 10 години на Ронкато, който е ветроустойчив, другите не стават, защото като духа имаш чувство, че вали от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт