Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 196
  • 831
  •   1
Отговори
# 30
Това изложение Произведено в България отдавна вече отказвам да си го причинявам.
Поне при нас се прави в една студена, занемарена спортна зала, пробните са пълна пародия, а стоките още повече. Имам  чувството, че от години една и също предлагат, само товарят и разопаковат. Криви, отегчени продавачки които съвсем откровено мрънкат как нищо не сме купували ние у нашто село, повече нямало идват  Mr. Green Много се уплашихме  Laughing Бих купила българска стока, разбира се, но нека моделите да не са от миналия век и материите да са качествени

# 31
  • София
имам чадър в колата.
имам и един кифленски с размер на преял смартфон Simple Smile, който съм използвала не повече от два пъти.
когато духа, обаче, предпочитам да ме вали. имах неприятен случай с вятъра в чадъра ми, когато приличах на Мери Попинз Laughing

# 32
  • Телиш/Плевен
Рядко нося чадър. Трябва да вали много силно и да ми се налага да ходя на няколко места - едва тогава бих взела. Иначе качулката на якето ми е предостатъчна. Обичам дъжда и не ми е проблем да се намокря малко, даже понякога съвсем целенасочено излизам да се разходя докато вали (особено през пролетта, страхотно е). Heart Eyes

Благодаря за темата! bouquet

# 33
Имам няколко чадъра - един по- скъп и 3 еднодневки. Единия постоянно държа в службата, другите вкъщи. Чадър в чантата слагам само ако в прогнозата съм чула, че ще вали.

# 34
Момичета, някой май ходи в Мадрид наскоро. Може ли да кажете има ли удобни полети от София и с коя компания?

# 35
  • Някъде там
Привет и в новата тема.Чадър не нося само когато вали.Точно тогава решавам че няма да вали и го вадя от чантата. Grinning И изляза ли с чадър винаги го забравям някъде.
Поръчах на мм пуловер и портфейл  за Коледа а на децата пантофо-бутуши да им допълня подаръка за да има елемент на изненада,както и слушалки .Чанти те ще си харесат и няма да им е интересно като им ги подарим.

# 36
  • Euskal Herria
Даун, всеки ден има полети София-Мадрид;  Мадрид-София. Изпълняват се от България Ер, съвместно с Иберия. Това е за нормална авиокомпания. Полетите от София сутрин са в 6,50, само веднъж седмично е следобеден полет. Понякога - заради празници, пускат и допълнителни полети.
Има и полети на нискотарифни компании, но са в определени дни от седмицата и обикновено са в неудобни часове.

# 37
  • Бургас
Момичета, някой май ходи в Мадрид наскоро. Може ли да кажете има ли удобни полети от София и с коя компания?

Даун, не съм ходила скоро, но полети от София имат Уизеър, България еър и Райън еър. Аз лично съм летяла с Уиз.

За чадърите..Имам един голям вкъщи и същия такъв на работа. Ако не съм чула, че ще вали, не се товаря излишно. Вики и тя си има неин, а в раницата в градината винаги стои един дъждобран, за всеки случай. ММ не желае чадър, дори и като вали.

# 38
О, много благодаря, значи ще си букна прибирането през Мадрид. За сега планът е От тук до Лондон, там седмица, после три седмици в БГ и седмица в Мадрид Simple Smile.

# 39
Записче от мен, че се изстрелвам на работа.Обичам чадъри, но не мося, защото постоянно ги забравям.Ивайла разбира се в дъждовно време е с чадър, с Мини Маус, разбира се Laughing

# 40
Записвам се в новата тема. Моите неясноти в работата продължават, изобщо не знаем какво ще става.. много ми е тъпо!  Tired

Днес е ден на Християнското семейство, затова се радвам, че хората, които обичам са здрави, до мен и гледам да мисля за това. Пожелавам и на вас и семействата ви много здраве и щастливи моменти!

Чадъри имам няколко, но обикновено все ме вали дъжда, защото не ги нося!  Grinning

# 41
Захир, изпуснала съм поста с проблема с работата, нещо внезапно ли, вие и двамата май работехте заедно....дано се оправят нещата  Heart Eyes

# 42
  • Sofia
Хм,че скоро пак беше Ден на християнското семейство...на Св.Мина, миналата седмица  newsm78. Нищо, пак ще го отбележим  bowuu.
Взех си детето, отметнах задачи, пазаруване ,спорт и сега смятам да слагам вечерята във фурната- свинско и пилешко с прясно зеле, в гювеч.
"Произведено в България" помня в НДК, преди 15-ина години,ехееее  Shocked. Отдавна вече малко неща от предлаганите са произведени в България,преобладават тези произведени в Китай  Crossing Arms.
Чудя се да се точа ли на Черния петък, който си е псевдо такъв,поне от опита ми през миналите две години  newsm78...ако не ме домързи. На свеки не съм избрала подарък за РД  newsm78.
Захир,стискам палци да те подмине промяната  Praynig!

# 43
Захир, стискам палци промените да не са толкова заплашителни, колкото очаквате. Ако все пак се осъществят, не зависи от вас - и да се тревожиш и да не се тревожиш, не можеш да повлияеш. Млади, прави, здрави специалисти без особен товар на гърба си - ще се справите. Може и да е за добро, никога не знаеш какво ти готви живота  Hug

Поработих аз днес, като за понеделник. Сега малко ще опъна кокала с книжка, докато решим какво ни се яде... Или ще ядем каквото има, според зависи...

# 44
Благодаря ви. Просто се чувствам уморена. Много исках тази работа, точно в тази компания..няколко години подред съм кандидатствала. И наистина го чувствах като моето място. Сега уж има възможност да се предложат варианти, на други позиции, за да св запазят хората ама ще видим. Искаше ми се вече просто да имам стабилност, за да мислим спокойно за важните за мен неща..деца, семейство. Сега пак съм на нулата. Здраве да е..може наистина да е за добро, кой знае..
Ще готвя днес пържолки на фурна в гювеча със сметанка и гъби. И ще пием вино. И ще сме семейство.

Общи условия

Активация на акаунт