Тонка, страхотен подарък сте й спретнали - чисто нова стая, представям си каква радост е.
Честито на всички именячки в тази тема! Здраве им пожелавам и спокойствие.
Ванини, радвам се, че не ти създават много грижи малките сладкишчета. А за зъбите - все един ще му се види краят.
Да ги намачкаш от мен и да нацелуваш сладките дупета!Айяла, и на мен ми се вижда лесна тази вариация на френска селска торта, непременно ще пробвам, че оригиналната ме мъчи с това точене и печене на седем платки.
Белинда, щом медитираш с правенето на коледни сладки, ще ти дам една много хубава рецепта - малко по-връткава е, но резултатът си заслужава - голямо количество хрупкави пръхкави малки сладки, които се топят в устата.
Аз обикновено правя 7 вида коледни сладки, от много години насам. Преди правех и щолени задължително, но моите не ги харесват много и си ги ям сама.

Ако имам пропуски с рецептите, да казвате.
Прескочи, та си остана нашето решение. Малкият обаче си беше решен да е на същия този дядо, та си имаме Герги

, с който тогава на 20 години не исках да водя войни,сега съжалявам че не съм,но минало свършено.Да са ми здрави и с късмет, пък каквото е това.А на мен ми се искаше да са около някой празник, точно за да ги кръстя по друг начин.По принцип термина ми беше на Гергьовден, но ми беше ясно че няма как да стане с две.
При нас се получи плавно и лесно, но той беше на почти 6 месеца