Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 350
  • 831
  •   1
Отговори
# 495
Честит имен ден, Янтреbouquet

Май ще се възползваме от Черния петък. Мъжът ми се е заинатил за един смарт телевизор, който е намален със 100 лв днес.  Mr. Green Обещал е на детето телевизорът от хола да й го подари и няма мърдане. А парите ни вече почти изтекоха, но ще се купува тоя телевизор, като останем без съдомиялня и разни друболии, но здраве да е.

Тонке, той да мие тогава  Mr. Green.

# 496
Янтра, да си честита!
Тони, права е Даун. Моят, ако ме лиши от съдомиялна в новата къща ще го вържа за мивката  Mr. Green
Харесах си един перфоратор аз и тати каза, че това ще ми е подаръка за Коледа.  Аз доволен  Joy

# 497
Янтра, да си честита!
Тони, права е Даун. Моят, ако ме лиши от съдомиялна в новата къща ще го вържа за мивката  Mr. Green
Харесах си един перфоратор аз и тати каза, че това ще ми е подаръка за Коледа.  Аз доволен  Joy

Ха ха, ходи да се прегледаш девойко. Скоро и ъглошлайф ще поискаш.

# 498
С този черен петък и аз се подлъгах, купих неща, които не знам дали ще обличам  Thinking
Тони, можеш да вземеш съдомиялна на изплащане, има доста оферти без лихва.

# 499
  • Пловдив
Благодаря на всички Simple Smile Да, наистина имам имен ден, днес е Янтрин ден Simple Smile

# 500
Леле, какви сте люти значи...
Срамувам се като се сетя как се прибирам от работа и мъжът ми свързал съдомиялнята и нахилен ме води да ми я покаже. А аз му се разсърдих, че не ме е изчакал да я купим заедно, как така не се интересува от моето мнение, защо взема решения без да ги обсъдим. А пък той човека, като почна да се обяснява, ама аз исках да е изненада...
Е сега ако беше до мен, щях да го нацелувам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сестра ми си взе на изплащане, без стотинка оскъпяване  Peace

# 501
  • София
Споко, хора, аз съдове не мия.  Crazy Майка ми се занимава с домакинската част, все пак по цял ден е свободна вкъщи.
Тъпото е, че почти цялата ми заплата заминава в банката за заема, за да го изплатим поне двойно по-бързо и не остават много излишни пари. Но сега покрай коледните бонуси мисля, че ще има съдомиялня.  Grinning

# 502
  • Пловдив
Не си взимай уърлпул.

# 503
Янтра, да си честита!

Ха ха, ходи да се прегледаш девойко. Скоро и ъглошлайф ще поискаш.

Имам  Mr. Green

# 504
  • Пловдив
И аз се замислям за винтоверт Embarassed

# 505
И аз се замислям за винтоверт Embarassed

Луди, млади  Grinning. На мен ми трябва бормашина. Купих си нови порти, че старите буквално се разпаднаха  Grinning. Поисках от бившия да ми заеме неговата, но той мрази да му се ползват инструментите и каза, че ще ми я монтира  Mr. Green

# 506
Винтоверт си имам- подарък от половинката Joy Аз бях будна до късно и разгледах Фешън дейса, забърсах една чанта. Laughing Всичко друго, което харесвам и следя от време изобщо не беше намалено и със стотинка или направо си беше свалено от сайта още първата минута. Crossing Arms Честит имен ден на Янтра! Да е жива и здрава!

# 507
Още по-добре, Даун  Mr. Green

Винтоверт ще си поръчам по натам, че им разтройвам психиката на мойте мъже... Ще си взема една дамска чанта  Laughing

# 508
Оууу девойки, кво става, човек за малко да ви изтърве от поглед и 100 мнения навъртяни...не мога да ви изчета! Искам да намажа и аз нещо от тоя петък. От къде поръчвате? Сешоар ми трябва, професионален да си дърпам набързо косата ( Алечка!!! Не мога с онова нещо, трябва да ти го върна, че ми стои в гардероба от първия и единствен път когато го пробвах Sad ) В Златна рибка има един ама аз нищо не разбрам от сешоари и кифленски неща и не знам сега какво да правя.

И парфюмче нещо да си взема и на мойто зло мъжище искам чанта, мъжка..

Честит празник на Янтра! Да е здрава и щастлива!

# 509
http://www.enzo.bg/salvatore-ferragamo/signorina-misteriosa-parf … n=dyn-remarketing

Харесах този парфюм /на външен вид и описание/, но се сетих, че скоро обсъждахте едно разочарование. Да не е този  newsm78

Захирче, аз лично избирах за дъщеря ми, тя много си го харесва, но на мен ми  е адски тежък и ползвам стария наш. Сега ако трябва бих гледала теглото  Mr. Green Бош е нейния, златист, симпатичен с йонизация и дифузор. Не си вземай такъв  Wink

Общи условия

Активация на акаунт