Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 352
  • 831
  •   1
Отговори
# 480
  • Ямбол
О, не, в моята къща моите работи ги върша сама. Няма начин да ѝ дам повод да приказва как ми върши работата. Напротив, надявам се да разбере, че и без нея се справям прекрасно.

Черно коте, рано е още за големите кредити. Сега трябва да се изяснят понятията. Лихва е първото и то започвам с проста.

# 481
Особено ако е от тия хора, дето трябва да им се благодари после поне десетина пъти и ще го натякват дълго време, по-добре без помощ. А пък и то човек си мисли гладене, елементарно, обаче такава поразия може да направи, да го изглади с ръбове и т.н. Аз не бих дала даже и на майка ми да глади костюм за участие. Може през нощта да гладя, но ще си го направя сама Peace

# 482
О, не, в моята къща моите работи ги върша сама. Няма начин да ѝ дам повод да приказва как ми върши работата. Напротив, надявам се да разбере, че и без нея се справям прекрасно.

Черно коте, рано е още за големите кредити. Сега трябва да се изяснят понятията. Лихва е първото и то започвам с проста.

Ти пък, тя сигурно и сега си приписва заслуги, поне се възползвай. Съвсем сериозно го казвам.

Блек, досадно е, но ако си пуснеш пердето става лесно  Mr. Green. Да си мрънка и да говори, просто казваш, "Ох, без теб не знам как бих се оправила, много ти благодаря, а на ум, каквото ти е на сърцето, но в крайна сметка работата е свършена  Mr. Green.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 09:38 от Down Under

# 483
  • Sofia
Ние проспахме първия учебен час днес, ама си беше планирано и обещано Whistling.Добре,ама по тая причина късно отворих сайта на е-маг и геймърският стол, който бях избрала се  е изчерпал  Crossing Arms. Вероятно е бил само един. Всъщност цената му си беше подобна и преди "черния петък"  hahaha. Май ще пропусна бутането помагазините, а ще си отида на тренировка  Crossing Arms.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 09:49 от GeNa

# 484
Какво пък толкова им е трудно за разбиране на лихвите и то от ученици 7-8-9 клас? Цена на услуга която се предлага от банките и не само.

# 485
Лиляна, по какъв предмет ще преподаваш за лихва?
В кой клас е това?
Ето ти урок за 7ми клас
http://ucha.se/watch/101/Prosta-lihva
Ето и още един
http://www1.znam.bg/zmonres/edu/matematika%2011%20klas_Anubis/MAT4/page_02.htm

Аз нямам спомен да сме учили за лихва в училище, но може и да пропускам нещо.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 09:54 от Sesylle

# 486
  • Бургас
Привет и от мен!
Честито на празнуващите днес, носещи имената Климент и Климентина! С риск да се изложа, Янтра, да си честита! Имаш една риза/хавлия от мен, ако съм в  грешка Simple Smile

От черен петък нямам намерение да се възползвам. Вече седмица чакам Комсед да ми обработят поръчка от намалението им миналия уикенд.

# 487
  • Ямбол
По математика - 11 клас.
Кристин, лихва го обяснявам не като цена на услуга, а като печалба от вложени/дадени на заем пари.

# 488
Големият ми син е в 7 клас (в немско), тази година започнаха проценти и действия с тях, лихвите бяха накрая на темата, минаха ги доста подробно. Правиха 2 класни работи върху това, наистина задълбаха. Сега продължават с уравнения.

# 489

С риск да се изложа, Янтра, да си честита! Имаш една риза/хавлия от мен, ако съм в  грешка Simple Smile

И аз днес си мислех за Янтра, върти ми се в ума,че е именичка.
Янтра, да си жива и здрава/ а ако сме в грешка- пак да си жива и здрава!/ bouquet

# 490
Честита да е Янтра! Да е много здрава и да я слушат мъжете  Simple Smile Hug

# 491
Янтра, и от мен честитки и пожелание за имения ден! 

# 492
По математика - 11 клас.
Кристин, лихва го обяснявам не като цена на услуга, а като печалба от вложени/дадени на заем пари.

Ясно, от позицията на притежателя на парите. Може и да те изненадат учениците, баща ми ми го обясни това като бях в основното училище у бях доста наясно с капитализирана лихва даже. Той не е финансист но го радваха високите лихви по онова време на личните влогове.

# 493
  • Бургас
Янтра, бъди здрава!  bouquet

# 494
  • София
Честит имен ден, Янтре!  bouquet

Май ще се възползваме от Черния петък. Мъжът ми се е заинатил за един смарт телевизор, който е намален със 100 лв днес.  Mr. Green Обещал е на детето телевизорът от хола да й го подари и няма мърдане. А парите ни вече почти изтекоха, но ще се купува тоя телевизор, като останем без съдомиялня и разни дреболии, но здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт