Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 54 714
  • 831
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мари, пусни и на мен хотела на лични, моля ти, звучи ми примамливо  Heart Eyes

Ние тази година за Гърция искаме да наемем къща с приятели, но нещо не можем да изберем къде, така че ако някой има препоръка в тази посока, да сподели. Поомръзнаха ни хотелите.

# 121
  • някъде ... тук ...
Ако ви се пътува повече и ви устройва дивотия, бих могла да напиша къде ходихме тази и миналата година. Км са около 600 от Сф.

На Аспровалта си харесах къмпинга - непретенциозен, евтин и чист. Обмислям да убедя родителите ми да останат сами (или с дребния) там за седмица с караваната. Иначе искат, но с нас, защото не знаят език и ги е страх. Тази година нацелихме селският събор на Богородица - голям купон и забава беше. Децата обаче не харесват плажа, защото няма къде да се гмуркат и им е скучно само с пясък и вълни.

# 122
Благодаря за инфото, остава и моят мъж да навия да отидем до Гърция.
Тук ми омръзна, а като гледам там цените са същите.

# 123
Мари, благодаря и тук.
ЕлиТ, разказвай, ама ние не сме с каравана Laughing
Моят мъж е като на Сесили, ако може като отиде и паркира, въобще да не мърда до тръгването ни. Като ходим някъде колата я мести, само ако има осигурено паркиране. Хич не обича да се вре и да чака. Аз пък нямам такива проблеми, даже обичам и в центъра да си слизам с колата, въобще не ми пречи, но за Гърция не се наемам, та ще се съобразя с всякакви негови изисквания, само да ни закара до там, инак паля бръмбъра и съм там Mr. Green

# 124
  • Mediterraneo
Стейси, надявам се все пак да намери сили да се пребори племенникът ти  Praynig Едно интервю, което току- що ми попадна- http://www.interview.to/%D0%B1%D0%B3/%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0 … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

# 125
  • някъде ... тук ...
То и ние рядко сме с каравана Simple Smile
Аз съм писала в гръцката тема къде сме ходили, та го слагам в скрит текст. Да отбележа, че сме от свободно-щъкащите, свободно-хранещи се и рядко-ходещи по кръчми Crazy Голямо изречение спретнах, ама Blush
Скрит текст:
Тази година бяхме в Пелион - тук. Има ги в букинг и във фейсбук. Собствениците са много готини, особено дъщерятa, с която най-вече си комуникирахме. Най-близкият магазин е на 4 км след един ужасен завой или на 10 км в другото село, всеки ден минават бус/пикап с хляб/зеленчуци/риба. Има обаче 3 кръчми, които са екстра. И в същото село, и в околните е подобно и много красиво.
Миналата година - на остров Евия тук. Също ги има в букинг и фейсбук. Има ферибот, но има и мост при гр. Халкида. Затворено комплексче от 4 къщи, барбекю, детска площадка и двор. В съседство има същия комплекс. Намират се на около 3 км от селото, та ако някой търси кръчма/магазин - с колата или с колелетата. Ние си ги носихме и се караха доста. Дели го един лиман от плажа, но учудващо комари излизаха само за около половин час вечер и после изчезваха.

# 126
  • В Космоса
Сесили, на Тасос мисля, че ще ви хареса, по-комерс е там, може и да греша за вкусовите ви предпочитания. За по-голяма дивотия мога да дам линк към почивката на Ситония.

# 127
  • Пловдив
Аз пак бях на родителска среща. Кой къде ходи - аз на родителска среща. Оф.

# 128
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Чакай, чакай, още не е станал ученик малкият, тогава ще видиш. Joy

# 129
Поне нещо интересно казват ли ви  Laughing

Аз тази вечер ще гледам на Жаки филма.
И докато сме на италианско кино препоръчвам Изповеди (Le confessioni 2016г.)  Peace

# 130
  • Пловдив

Чакай, чакай, още не е станал ученик малкият, тогава ще видиш. Joy
Той като не е ученик не значи, че няма родителски срещи в детската градина.

# 131
Той като не е ученик не значи, че няма родителски срещи в детската градина.

Даже по-гадно. Освен родителски срещи, ходиш и на тържества.
Много ги мразех  Crossing Arms

# 132
При нас родителските срещи в градините са такава загуба на време, че... Аз си причиних една и повече не повторих. Сега, обаче, с тримата ученици тъпкано ми се връща. И тържествата са повече и по-важни.
Имам един голям календар на стената, с 6 колонки (щото и котката, нали  Crazy) и отделения за всеки ден - там пиша всички по-важни срещи за всеки поотделно. С малък шрифт, щото да мога да вкарам всичко и да ми е пред очите при всяко минаване през кухнята и да не пропусна някой срок или важност. Пък и да се знае кой къде е от всички в целия хаос. Луда работа.
Скрит текст:

# 133
Янтра, да не сте почнали да обсъждате празненствата за Коледа и Нова година?

# 134
  • Пловдив
Не знам и аз вече. Първо родителска среща за началото на учебната година - 3бр. После обсъждахме резултатите от входните нива на учениците - 2бр. Сега обсъждаме "Избор на членове на Обществен съвет" към съответното училище или детска градина - по една среща за всяко дете, днес беше в детската градина. И едно събиране на настоятелството в училище.

Общи условия

Активация на акаунт