Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 248
  • 831
  •   1
Отговори
# 105
Захир, аз не разбрах какво е станало на работа, но стискам палци нещата да се наредят най-добре за вас  Hug

От няколко дни си блъскам главата. Трябва да избера подарък за жена. Подаръкът трябва да е нещо не задължаващо, но трябва да изказва моята благодарност. Цента между 100 и 200лв. Жената е бизнес дама, около 40 годишна. Не мога да я впечатля с нищо. Напълно ясно ми е, че след срещата почти ще забрави съществуването ми (образно казано)  Laughing

Някаква малка графика.Ако  не в дома си, ще го постави в офиса. Нещо неутрално, обикновено жените от описаната  категория харесват такива неща.

# 106
  • Sofia
...идвам на гости, нарамвам виното, ще мина да взема още 2-3 съфорумки-софиянки и сме у вас!  Crazy Знам, че само до нас ти е!!
от мен гланцове за Кати  Flutter bowuu
Тонка ,сериозно,радваш ме...някак спокойно звучиш, не помня да си се оплакала  bouquet. Браво, вижда му се краят  Hug!
Руми, сложи една бутилка шампанско MOET за 100 лв. и си готова  Peace!

# 107
Руми, и аз съм за луксозна кошница, с вино, плодове и шоколад. Всичко друго може да не и хареса, не я познаваш, доколкото разбирам. А винце всеки пие и шоколад хапва, ако не тя все някой от семейството.
Или скъпо уиски с бонбони, ако искаш да не е много обемно.

Моята приятелка си получи изненадата торта с мега фалшиво пеене, хареса и тортата, пеенето просто го понесе:) Бях и купила чанта много си я хареса , тъпо и е че любимият и е в чужбина, но оправихме настроението, а и дойде куриер със страхотен букет от въпросния, та съвсем с усмихна:)

Лято, дано сте добре, да се устроите бързо  bouquet

Добре, Тони, поне белия паркет с тъмните лайсни няма ли да ни покажеш:)))

# 108
Ще гравирам една хубава химикалка с инициали и ще приключа въпроса.
Не мога да не поднеса нещо, ще изкажа уважение, пък дано се разбере  Peace

Руми, сложи една бутилка шампанско MOET за 100 лв. и си готова  Peace!

Ако е като мен пишман пияч няма и да го отрази  Mr. Green

Иначе на моето предложение с кошницата, съпружието ме обвини, че за ядене мисля  Crazy

# 109
  • някъде ... тук ...
Сесил, не мога да помогна с препоръки, защото ние сме тъкмо обратното на Вас Peace

# 110
Захир, аз не разбрах какво е станало на работа, но стискам палци нещата да се наредят най-добре за вас  Hug

От няколко дни си блъскам главата. Трябва да избера подарък за жена. Подаръкът трябва да е нещо не задължаващо, но трябва да изказва моята благодарност. Цента между 100 и 200лв. Жената е бизнес дама, около 40 годишна. Не мога да я впечатля с нищо. Напълно ясно ми е, че след срещата почти ще забрави съществуването ми (образно казано)  Laughing
Въпреки всичко искам да избера подарък, с който да покажа, че ценя услугата, която е направила за мен.
В краен случай ще заложа на стилна писалка, но не ми се иска да стигам до там  Laughing
На едно бижу Swarovski няма как да не се зарадва.Сигурно си наясно със стила и на обличане,нещо малко и луксозно според мен

# 111
Бижу не, това си е лично отвсякъде, а нали това не е целта.
Химикалка също и с кристали Сваровски, красиви са.

# 112
Бижу, отпадна категорично.
Писах, трих и понеже е по-сложно за обяснение, без да навлизам в подробности, ще прекратя темата. Благодаря за идеите  Hug

# 113
  • София
Обикалянето също няма как да се случи, най-малкото мъжът ми предпочита да спре веднъж колата и повече да не я мърда, а плажът да му е на 2крачки. Simple Smile

И моят така  Laughing И за нас най-удачно се оказа в Ставрос, миналата година, хотелът е Рихиос. До плажа се стига пеша, за следобедите има басейн, в цената влиза закуска, а на обяд обикновено има обедно меню, което не е твърде скъпо. Вечер, по крайбрежната алея се стига до центъра на градчето, където има луна парк за децата и всякаки заведения за вечеря за всеки джоб.
Единствено държа да предупредя, че става въпрос за мъничко градче, тип Китен и е леко в осемдесетарски стил  Laughing нищо лъскаво няма.
Но за нас, за почивка с малки деца, се оказа идеално. Това ни беше втора поредна година в този курорт, предишната бяхме в хотел Мария лукс, но при него минусите бяха няколко: за плажа се пресича натоварена улица; басейна следобяд е в сянка; няма ресторант, съответно закуска/обяд; по-далече е от центъра и вечер дребното се изморяваше на връщане от разходката.

Лято, браво на вас, разказвай  Hug

Тонка, вие сте ми любимото семейство с твоя мъж  hahaha

Стейси и Захир - прегръдки за вас  Hug За ситуацията на Стейси нямам опит и съвет, на Захир ситуацията така и не разбрах точно каква е, но изпращам и на двете ви положителни мисли  Heart Eyes

# 114
И аз на аванта за Гърция  Wink

Бърди, така най- обичам, град, хотел, плюсове, минуси.....чудесно  bouquet
Само като каза Китен малко ми се дръпна, ама то това ще е гръцки Китен, не нашия си.

Лято, дано всичко е ОК и да свикнете всички бързо  Heart Eyes

# 115
Да кажа, че и аз чета за Гърцията. Като верни фенове на нашето море, тази година като приключи отпуската дружно решихме повече да не си го причиняваме  Peace
Та следя ви Hug

# 116
  • До морето
Сесили, децата са ти големи, спокойно можеш да пропуснеш и вечерята в ресторанта на хотела и да вечеряте по капанчетата. Мнооого по -вкусно, а често и по-рентабилно излиза.Търси оферти само със закуска. Изобщо гръцкият туризъм най-общо казано е с трици маймуни да ловиш. Повечето хотели са остарели и овехтели, разчитат си само и единствено на божествените плажове. И цените доста вдигнаха това лято заради турската криза без никакви подобрения. Ставрос е добра опция, Халкидикито също, както и любимият ми Тасос.

# 117
Да кажа, че и аз чета за Гърцията. Като верни фенове на нашето море, тази година като приключи отпуската дружно решихме повече да не си го причиняваме  Peace
Та следя ви Hug

Ще си заформим среща май  Wink
Хареса ми хотелчето, зададох 1 седмица произволно, 1000 лв само закуска, ама имаше само 1 стая  newsm78 Иначе на супер място е  Peace

# 118
Такааа, за подаръкът не можах да се изкажа, но да каза за Гърция.
И ние вече няколко години сме на Ставрос и Аспровалта. Ставрос е по- на сърцето ни.
Искам да кажа, че разлика в размерите на стаите в по- голям хотел или малко семейно хотелче почти няма.
Ние предпочитаме малко семейно и да е брега. Буквално пресичаме улицата и сме на плажа.
Друго важно условие за нас е плажа да е неохраняем. Демек няма шезлонги и глезотии(за това не ползваме и по- големи хотели), но няма и хора, които да ми надуват главата, но и децата ми на никой не пречат. Дори и да легна по корем съм спокойна.
Вечер се разхождаме с колата до центъра и пазаруваме нещо за закуска, обяд и вечеряме в  някой ресторант.
Но ММ не обича да върви пеша. Това го преглъщам.
Ще намеря хотела и пускам на лични. Беше открит преди 3 години. Всичко ново, собствениците(живеят в Канада) са много гостоприемни.
Лято, и аз чакам разказ в картинки!

# 119
Благодаря на всички!!  Hug
Искам да ви кажа, в детайли ама няма смисъл. Ще се разпознае някой, света е малък и всеки път се убеждавам. Фирми, като тази, в която работя се броят на пръсти. Не е болка за умиране, ако мога, ще остана в компанията, ако не..здраве да е. Въпросът касае всички на моята позиция, не е персонален проблем. Случват се такива неща. Само да сме здрави!

Общи условия

Активация на акаунт