Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 54 638
  • 831
  •   1
Отговори
# 90
Захир, аз не разбрах какво е станало на работа, но стискам палци нещата да се наредят най-добре за вас  Hug

От няколко дни си блъскам главата. Трябва да избера подарък за жена. Подаръкът трябва да е нещо не задължаващо, но трябва да изказва моята благодарност. Цента между 100 и 200лв. Жената е бизнес дама, около 40 годишна. Не мога да я впечатля с нищо. Напълно ясно ми е, че след срещата почти ще забрави съществуването ми (образно казано)  Laughing
Въпреки всичко искам да избера подарък, с който да покажа, че ценя услугата, която е направила за мен.
В краен случай ще заложа на стилна писалка, но не ми се иска да стигам до там  Laughing

# 91
Привет от Прага! Flutter

# 92
rummi_pl, аз съм почитател на шаловете. Можеш да и подариш ръчно рисуван копринен шал, цените варират около желаната от теб сума.
Смятам, че почти всяка жена би се зарадвала и оценила такъв подарък.

Мисля тази година да отидем на море в Гърция. Но...представа си нямам къде и т.н.
Искам да е максимално близо до БГ, все пак с 2деца ще пътувам, като малкия, както и аз хич не сме почитатели на дългото пътуване.
Също така не знам кога е удачното време, юни месец топло ли е вече морето там?

# 93

Браво! Само хубави неща да ви се случват там  Hug

Сесили, мислех си за шал. Подаръкът ще го подарява мъжът ми и не иска да е нищо лично  Tired
Колкото до Гърция някой от ръкавите на Халкидики.
Като път не е малко, но зависи от децата. Моите издържат пътуването до там без проблем.
Тръгваме рано сутрин към 6 часа, голяма почивка правим на Хепи Сандански да обядваме, а по пътя спираме евентуално на някоя по-голяма бензиностанция. Пристигаме 2-4 часа следобед, даже има време и да се топнем  Laughing
А около Кавала мисля, че ще е и още по-близко, през Пловдив  Rolling Eyes

# 94
  • София
Тонка, дай някоя снимка! Да оплакнем окото!!
Захирче, предпочитам без снимки, тъй като съм си патила от показвания.  Peace

Вчера ни наслагаха ламината навсякъде и мъжът ми се обади да ме информира, че на белия ламинат сложили кафяви ъгли и сглобки. Побеснях! Питах го как така е позволил, а той ми отговори, че понякога имам твърде ексцентрични идеи и решил, че тази е една от тях.  Crazy Обадих се на жената от магазина с ламината и тя ме помоли да изпратя снимка. След това тя ми се обади и цитирам: "Извинете госпожо, но се смях със сълзи на този интериорен шедьовър". Е, на мен изобщо не ми беше смешно, но утре ще дойдат да оправят недоразумението. За съжаление всеки майстор, който идва вкъщи, допуска някакви гафове и ако не се оправят веднага, с години има да ги влачим.  Rolling Eyes

# 95
: rummi_pl, шалът не ми се струва толкова личен подарък, даже хич.
Иначе за друго не се сещам. Вариант е подаръчна кошница, доста магазини вече имат такива в най-различни размери и цени.
А вие къде ходите, може ли да препоръчаш някое място. Може и на лични.

# 96
  • В Космоса
Тонка, направо на мен ми стана вече никак не смешно. Само гафове с вашия ремонт. Айде да се свършва вече! Hug

# 97
  • Euskal Herria
От няколко дни си блъскам главата. Трябва да избера подарък за жена. Подаръкът трябва да е нещо не задължаващо, но трябва да изказва моята благодарност. Цента между 100 и 200лв. Жената е бизнес дама, около 40 годишна. Не мога да я впечатля с нищо. Напълно ясно ми е, че след срещата почти ще забрави съществуването ми (образно казано)  Laughing
Въпреки всичко искам да избера подарък, с който да покажа, че ценя услугата, която е направила за мен.
В краен случай ще заложа на стилна писалка, но не ми се иска да стигам до там  Laughing
Руми, ако не познавам добре жената, не ми е близка и подаръкът да не е прекалено личен, бих заложила на някакъв луксозен комплект за бюро. Има най-различни варианти.

# 98
  • Sofia
Аз пък да кажа, че Тонка даже бързо отмята ремонта, въпреки гафовете  Peace.Имам познати, които влачат с месеци-към година  Shocked.
Лято, разказвай! Как ти се струва? Децата доволни ли са?
Руми,  не виждам защо да се престараваш и охарчваш, като така или иначе нито ще впечатляваш, нито ще се оцени. Една кошница с вино и бонбони е напълно достатъчна според мен. Всичко друго смятам за лично и е много вероятно да се преподари другиму.  За това и харесвам уговорките на услуги срещу конкртетна сума  Peace. Улеснение е и за двете страни.

# 99
  • София
Аз пък да кажа, че Тонка даже бързо отмята ремонта, въпреки гафовете  Peace.Имам познати, които влачат с месеци-към година  Shocked.
Гена, то и аз съм чувала как се ремонтира една стая цяла година и ми е непонятно.  Mr. Green
Аз казах, че искам за 2 месеца всичко да е изтърбушено и отремонтирано. В крайна сметка фирмата спази срока. От самата фирма нямам оплакване, но покрай тях идват и разни други майстори - за вратите (3 фирми), за ел. инсталацията, ламината, дограмата, климатиците, радиаторите... Шок и ужас. Цяла гвардия се извървя.  Laughing

# 100
  • някъде ... тук ...
Руми, подкрепям мнението на Гена. Кошницате е ОК за мен Peace

Сесил, ако сте любители на по-топлата морска вода, може би не е добра идея юни. Зависи от годината, може би в края на юни - началото на юли става. На нас ни харесва, но ние и откриваме морския сезон по 24 май и то на палатка Crazy Обаче пък тия гърци по Халкидикито и Сев. Гърция вдигнаха цените без да си мръднат пръста за подобрения на нещо друго. Особено юли и август. И обслужването се влоши. Причините, мисля са ясни - наплива от балкански непретенциозни туристи.
А всъщност какво търсиш - студио с кухня или хотел с изхранване? Плитък пясъчен плаж? Мързеливо лежане на плажа или обикаляне?

# 101
За подаръка бих препоръчала кошница. Има ги в Метро, както и с много магазини, аз последно взех от Линд. С красиви бонбони и хубаво вино. Все ще влезе в употреба.

Тонкеее, аз просто много обичам интериори, ремонти, обзавеждания. Тогава, щом не щеш снимки, идвам на гости, нарамвам виното, ще мина да взема още 2-3 съфорумки-софиянки и сме у вас!  Crazy Знам, че само до нас ти е!!

# 102
ЕлиТ, децата са на 9г и 4г., за студио с кухня сигурно ще ми хареса повече, но изобщо не ми е ясно от къде и как ще си пазарувам продукти, за да готвя. А абсурд да повлека нещо в багажника на колата.
Така че с децата, предпочитам да има поне закуска и вечеря.
Обикалянето също няма как да се случи, най-малкото мъжът ми предпочита да спре веднъж колата и повече да не я мърда, а плажът да му е на 2крачки. Simple Smile

# 103
  • София
Тогава, щом не щеш снимки, идвам на гости, нарамвам виното, ще мина да взема още 2-3 съфорумки-софиянки и сме у вас!  Crazy
Захирче, гости с удоволствие приемам. Без майтап!  Hug
Твоя интериор не мога да го стигна, признавам. Ти страшно много изпипваш детайлите. На мен години ще са ми необходими за това.

# 104
  • София
Стейси,дано се намери някакво решение за този кошмар. Горката ти сестра.
Захирче, то никъде не е сигурно с работата, изчакай и не си създавайте " аванс ядове".

Общи условия

Активация на акаунт