Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 54 704
  • 831
  •   1
Отговори
# 135
Слушай ся- акъл ти давам! Отиваш, взимаш думата от госпожата, казваш какво има за казване, разпределяш задачите- кой какво ще върши, преджобваш ги и сте готови. Бързо, без офлянкване и разпиляване на мисълта. Всички ще са ти благодарни!

# 136
В класа са теглили имената за подаръци. Ще подаряваме на момиче, но не знам до каква сума. Мислех си за портфейл или шал или някаква сребърна висулка, верижка - нещо такова. Мисля да помоля сина да ми покаже момичето на снимка, за да преценя и да се ориентирам за подаръка... Как ви се струват изброените ми идеи, за накитите нещо май се колебая, ама засега това измислих...

ЕлиТ, Акаша, и аз ви благодаря за споделените мнения 🌷

# 137
Подарък за каква възраст?

Нашите дечурлига си разменят подаръци на стойност до макс. 3,50 евро. Смятам го за ОК.

# 138
13 годишни са, коледни подаръци в клас ще разменят.

# 139
  • Sofia
Подарък за каква възраст?

Нашите дечурлига си разменят подаръци на стойност до макс. 3,50 евро. Смятам го за ОК.
Shocked, тук поне 20 лв.,ово е стАндарт, български  Rolling Eyes.
Коте, поразпитай за девойката-какъв тип е-спортен,мадамски...бижута не ми се струват ок.То и нещо читаво за двайсетина лева (ако е такъв лимитът), не знам дали има  newsm78.

# 140
  • Ямбол
Моите ученици определиха сума 10 лева. Мисля, че е нормално.
Мисля си и аз да им взема на всеки по нещо дребно, някакво коледно украшение.

# 141
Е, някоя сребърна гривничка или малки сребърни обици ми се струват ОК за 13 годишни. Нещо семпло.

# 142
  • София
Не нося чадър никога за мен е непотребна вещ.
Ние на работа си разменяме подаръци струва ми се хипер тъпо,аз половината не ги познавам ,а другата половина не ги понасям как да им взема подарък. Joy

# 143
Аз мисля, че среброто не е скъпо, но разгледах и размислих и отпада - много лично ми се струва.
Ако е 10 лева и при тях ще се затрудня да избера каквото и да е...

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 21:46 от blackcat6

# 144
Лили, на Мими класната до 4-ти клас, всяка Коледа им носеше почерпка, по една меденка във формата на елхичка или пък торта, много се радваха децата. Тя не е длъжна да купува или да прави,  каквото и да е, но казваше, че това носи радост и на нея самата. Много мила жена и прекрасна учителка, за жалост сега взе първолаци и Жаки няма да е при нея.

# 145
  • някъде ... тук ...
При дреб е до 10 лв. Пак разменят подаръци на лотариен принцип. Гого каза, че още не са теглили кой на кого ще подарява. Май ще заложа на ваучер от книжарница, само не знам дали имат за толкова малки суми.

# 146
И при синът ми ги черпят и децата много се радват. Жеста и вниманието са много важни за тях.

# 147
При дъщерята такива неща няма.
Учителката им е тотално незаинтересована да организира каквото и да било.
Отива колкото да си изкара часовете и при първото биене на звънцити за последен час, с чантичката си е вече по стъпалата.за изхода. 

# 148
  • София
Ох, олекна ми, че не съм сама в мизърито. Днес родителска на големия, утре на малкия, в петък - в школата по английски Tired А в понеделник работих до късно и реално 4 дни от 5 тази седмица ще се прибирам вкъщи в 9 вечерта Tired

Да раздухам радостната вест, за който не е разбрал, че дипломите след 7-ми клас, вече ще се формират включително и от оценките от 6-ти, а за догодина - и от 5-ти клас. Тоест, балообразуването за кандидатстване след 7-ми клас, вече ще включва и оценките на децата ви, примерно по математика от пети клас Confused Лабавото свърши! Това по прясно спуснато от министерството инфо от днес!

# 149
В предишното училище беше така. Той даже беше първи клас и веднъж звъня на госпожата, че закъснявам до 10 минути, а тя ми вика в слушалката, че е в метрото и е шумно. Беше ги оставила навън, в тъмно зимно и студено време  две-три деца в първи клас. Той трепереше от притеснение и ми казваше, че се е чудил наляво или надясно да тръгне, а снега му беше над коляното, лошо ми стана като си помислих как можеше да се разминем, да се загуби... От тогава носи телефон и въобще не ме интересуваше какво мислят по въпроса. Госпожата я шитнаха, не направи и 2 месеца и какво от това. Текучеството въобще не е решение.

Общи условия

Активация на акаунт