Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 351
  • 831
  •   1
Отговори
# 510
  • дядовата ръкавичка
Честито на Янтра!

Аз днес помъдрявам, тоест вече май "изветрявам" с  една година.
Денят ми започна чудно  Crossing Arms. Котелът изгаснал, един час се борих с него. Сега ухая на прегорял пън, нямах време и да се изкъпя, трябваше на  зъболекар да отида рано-рано.

Черпих колегите с лесната френска торта. Много ми я одобриха  Wink

"Изповеди" изгледах вчера, нещо не успя да грабне.

# 511
Нищо няма да купувам от черния петък. ОТ нищо нямам нужда, другото са глезотии.
Моята карта е празна, а мъжът ми мрази да пазарувам онлайн с неговата.

Като казахте парфюми, днес съм с Agent Provocateur, който когато получих обявих за отвратителен.
Днес толкова да ми харесва, направо съм опиянена от аромата. Simple Smile

# 512
  • Някъде там
Привет.
Янтра здрава и щастлива да си  bouquet
Честно казано почти нищо не си поръчах от черния петък. 1тиган 1 тава и едни боти. Laughing
Каквото и да цъкнех в количката след няма и 10 мин вече го нямаше и се отказах.
Исках на децата чанти да взема но като има изисквания и не посмях,че на картинка едно на живо съвсем друго.

# 513
  • Пловдив
Аз бормашина си имам, имам бормашина, пефоратор и къртач - три неща са за непросветените Simple Smile

# 514
Айяла от една зодия сме, честит празник, да си здрава и щастлива!

# 515
Аз бормашина си имам, имам бормашина, пефоратор и къртач - три неща са за непросветените Simple Smile

Не ме грееш, далече си ми, а и няма да ми монтираш вратичките  Crossing Arms. Без угризение ще ползвам бившия, а на 10 декември съм на търг и ще си накупя разни уреди. Търгът е на полицията и на безценица продават какво ли не. От коли до гайки.

# 516
  • Някъде там
Почерпете се с домашни бонбони Рафаело
Скрит текст:
Имаме годишнина днес.
Той се шегуваше сутринта че било за рев, не за празнуване и че мъжете по 3 жени сменяли . Laughing ама му показах вратата,щом има мерак. Wink Grinning
Айяла много здраве и късмет ти желая.Хубав празник. bouquet
Май доста стрелци ще излезем в темата. Rolling Eyes Grinning

# 517
  • Euskal Herria
Айяла, бъди здрава и щастлива!
Янтра, със здраве да си носиш името!

# 518
Почерпете се с домашни бонбони Рафаело
Скрит текст:
Имаме годишнина днес.
Той се шегуваше сутринта че било за рев, не за празнуване и че мъжете по 3 жени сменяли . Laughing ама му показах вратата,щом има мерак. Wink Grinning
Айяла много здраве и късмет ти желая.Хубав празник. bouquet
Май доста стрелци ще излезем в темата. Rolling Eyes Grinning

Да сте живи и здрави, а на него му кажи, че има и такива с по 4 на веднъж, но аз не знам как оцеляват  Grinning.

# 519
Честит празник и на Айяла! Да си много щастлива!
Постът ти с миризмите на пушек ми напомниха за вчеа, когато отивах до училището да си прибера детето. Друго обясняваше на майка си, че цял ден му мирише на кебапчета по улуците.  Mr. Green
Зуз, и на вас много любов и разбирателство. Не заслужава бонботи ТМ. Да го глобиш и още нещо след това изкаване!

# 520
  • Някъде там
Честит празник и на Айяла! Да си много щастлива!
Постът ти с миризмите на пушек ми напомниха за вчеа, когато отивах до училището да си прибера детето. Друго обясняваше на майка си, че цял ден му мирише на кебапчета по улуците.  Mr. Green
Зуз, и на вас много любов и разбирателство. Не заслужава бонботи ТМ. Да го глобиш и още нещо след това изкаване!
Нали? Ооо със сигурност ще го глобя но ще е утре.В неделя имам рд и смятам да си купя по щедър подарък отколкото той мисли. Laughing и мислех да правя вечеря днес и в неделя да излезем обаче и днес ще излезем да е мислил какво говори. Joy
Даун трябва да му пусна многоженеца,да му е ясно какво го чака. Laughing

# 521
  • Телиш/Плевен
Като обсъждате имена, Десислава много ми харесва и жалко, че вече не е популярно. Имах доста съученички и познати на моя възраст с това име, но май не съм срещала Деси, родена през този век.
И аз не съм срещала, макар навремето и в училище, и в университета да имах адашки, но се радвам, че Лили ме опроверга. Heart Eyes

Честит имен ден, Янтра! Със здраве и гордост да си носиш името! baloni

Честит рожден ден, Айяла! Бъди здрава, щастлива и обичана! bdbaloni

Честита годишнина, Зузанка! Още дълги години любов и разбирателство в семейството! Two Hearts

Дано не пропускам някого. Blush

# 522
Айяла, честит рожден ден!
Зузанка, честита ходишнина, много ти е добър плана  Laughing

# 523
Love, actually ще дават тази вечер и смятам да полегна и да го гледам отново. Единият от героите играеше в английски сериал, който много харесвах, но убийте ме няма спомен как се казваше.

# 524
Аз писах пореди време че пуснах на Ени Отвътре навън, ама и аз се загледах и си поревах, много хубаво филмче.
Взех по две електрически четки за зъби от Петъка - в Емаг нямаха никакво намаление, та ги намерих в Ензо.

Общи условия

Активация на акаунт