Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 342
  • 831
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Аз загледах два сериала - "Високо напрежение" и "Това сме ние" и викам "Бре, тука играе един и същ актьор". Ма не било така. Обаче гледайте:
http://www.imdb.com/name/nm1416330/?ref_=tt_cl_t1
http://www.imdb.com/name/nm1261997/?ref_=tt_cl_t5

# 571
  • София
Че то и при вирус АБ няма да помогне Rolling Eyes На нас не ни изписваха АБ, обаче що вентолин е приел, горкият ooooh! Безброй шишета Sad

Янтра, на мен не ми изглеждат еднакви.

# 572
  • Пловдив
Янтра, на мен не ми изглеждат еднакви.
Да, ама не са един и същ. Ей така гледах Shocked Shocked Shocked Shocked

# 573
Стандартна англосаксонска физиономия. Имам един такъв съсед, направо двойник на този от първата снимка. Той е половин немец, с майка от Острова.

# 574
Здравейте Simple Smile
Марипоска, късно ти отговарям,ама докато се наканя Simple Smile Правя солените мъфини по рецепта на Екатерина  Hug
Честит имен ден, Янтра  bouquet
Честита годишнина,Зузанка  Heart Eyes
Честит рожден ден, Айяла  bouquet
Черен петък хич не ме вълнува  Blush Няма нещо, което да ми трябва и да разчитам днес да си го купя Simple Smile
Жаки, само докато те четох и побелях.Моят също е диагностициран с астма.Но...той е със спазми.Дано всичко премине и го израсте  Hug А за мъж ти  Mr. Green нашият дребен е наследил кекавостта и алергиите си точно от мъжкия родител  bowuu bowuu Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние пихме 6 месеца Сингулер 2015г.Сега при индикации за спазъм давам капки ксизал, правя инхалация с Екозал.Ако не отшуми бързо, правя инхалация и с Флексотит.
Сега те чета, Жаки, при нас по време на спазъм веднъж се усъмниха и за пневмония.Пратиха ни на снимка и се видя,че нищо  няма Simple Smile Абе побелявала съм с дребния.Туй на толкова плашлива и паника майка като мен да ми се падне- захласващо дете, на 4 месеца АБКМ, на 5 месеца контактен дерматит, на 6 месеца-атопичен......На 2.4 години- астма  Cry Cry Cry
Тъййй...аз да ви споделя,че много се дразня от мъже, които вкъщи са под чехъл и на работа се опитват да командват!Аман!!! Студено ми е на душата и днес си купих поредната сладникава книга, та да си разсея сивите облаци Simple Smile
Хубава вечер  Heart Eyes

# 575
Пека фъстъци, не ми се полагат много, ама ще ям, с винце, след стреса имам нужда:)
И ще изгледам оставащите серии от руския сериал. Тва рускините са голяма работа ей:) Всичко под ножа, такива приятелки, мриятелки  за нищо се няма:) Пак го препоръчвам- " Секс по руски" във Войо е.

Миг, ще се оправят децата бе, всичко ще мине Hug Къде по- страшни неща има.

Ей в този миг как искам да ги "изчезна" всичките и да остана сама! Понякога имам нужда от самота:)

# 576
Аз пък се възнаградих за едно успешно представяне със сладолед,  течен шоколад и куп други боклуци Simple Smile
Жаки, така е  Hug Има толкова страшни неща Simple Smile Аз и от една логопедка изпатих- заяви,  че дребен е аутист,  има сериозни проблеми със слуха......

# 577
Честито на всички празнуващи днес-Янтра, Айяла и Зузанка bouquet
Жаки, ще мине и това, сили и ти желая Hug

Пекох баница, сега ще правя суфлето на Марипоска, гот ми е  Grinning

# 578
Kaкъв празник е днес, че летят честитки из целия форум?

# 579
Янтрин ден е!
Подариха й календар с гологъзи гребци!

# 580
Янтрин ден е!
Подариха й календар с гологъзи гребци!

Мариат, що така ме бъзикаш  Rolling Eyes Thinking "Питах" гугъл и ми "отговори", че днес празнуват Климент и Климентина. Много пък Клемемтини в този форум  Wink

# 581
Янтра е Климентина!  Laughing

# 582
Янтра е Климентина!  Laughing

Е много си лоша Sunglasses  Laughing

# 583
Аз да честитя празниците и на Айяла и Давиз - здрави и щастливи бъдете момичета Hug
Жаки, дано малката бързо се подобри  Hug. То и мъгла имаше тези дни. Баба ми имаше астма и в мъгливо време не можеше да диша. Ако се налага да я извеждаш в такова време навън, с някаква кърпа, шал на устата/носа.

# 584
Поръчах един куп боклуци от Фешън дейс, не ми трябва нещо конкретно, ама нали са намалени:) Всъщност за мен само едни обувки и едни очила, другото е за мъж и деца. Имаше много сладки кецове- Конвърс, Ванс, любими марки на Мария, готова е за Коледа. Хем се бях зарекла, че повече кецове няма да и купувам.

Коте, всяка сутрин има мъгла и при нас плюс пушек, много.

Общи условия

Активация на акаунт