Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 229
  • 831
  •   1
Отговори
# 720
Трудно се влиза в тези среди, защото и други хора са си направили сметката. Simple Smile
Чистачка при нас взима 550лв чисти.
Аз 1учебна година работих за 480лв. чисти.

# 721
Пфу, много я мразя тая слугинска работа Rolling Eyes у дома я върша по принуда Mr. Green

# 722
Пфу, много я мразя тая слугинска работа Rolling Eyes у дома я върша по принуда Mr. Green
Ми, вземи си чистачка Mr. Green

# 723
Аааа 20, при нас има 30 и 35 по език, ако те готвят за серификат!:)
А иначе и чистачките си спят спокойно...!:) Преди десет години чистачка да е взимала 300 лв за един час чистене, че аз горе долу с такава заплата започнах преди толкова години експертна работа  newsm78

Да, толкова взимаше и идваше всеки ден. Офиса ни беше 4 стаи и основното и задължение беше са изхвърли кошчетата и да пусне прахосмукачка през няколко дни.

# 724
8 лева на час за чистене плащам, ако мие прозорци часовете са повече. Обикновено 30 лв ми е сметката, идва веднъж седмично. Чисти и в други къщи и работи на смени с два почивни дни. Има две деца. Едва ли и носи удоволствие работата, но печели добре.

Искам да препоръчам един трилър, малко е тежък, но много, много ми хареса.

http://www.imdb.com/title/tt0494271/

# 725
8 лева на час за чистене плащам, ако мие прозорци часовете са повече. Обикновено 30 лв ми е сметката, идва веднъж седмично. Чисти и в други къщи и работи на смени с два почивни дни. Има две деца. Едва ли и носи удоволствие работата, но печели добре.

Искам да препоръчам един трилър, малко е тежък, но много, много ми хареса.

http://www.imdb.com/title/tt0494271/

Жаки, мерси за филмчето.

Работата си е като всяка друга и може и удоволствие да носи. Момичето, което чистеше тук беше страхотно. С удоволствие си вършеше работата и дори си я увеличаваше. Започна да прави закуска на синът ми и да разхожда кучето.

Много ми липсва, но сега е доста заета, което е разбираемо. Вече има малка фирма с няколко служители.

# 726
  • Бургас
Точно днес се възползвах от един ваучер за миене на прозорци.
Досега единствено за пране на диван, столове и матраци съм ползвала "чужда помощ" , но смятам вече и прозорците да си спестявам срещу 25 лв.

Бях днес на новия спектакъл на Нешка Робева. Хареса ми, беше по-различен от предходните.

Тук ли се споменаваше преди време книгата " Крадецът на книги"? Нещо трудно я започвам, да й давам ли шанс? Приключвам " Дамата с червения мундир", интересна ми е.

# 727
Чета си първите постове във форума и ми е ревливо, и ми се иска пак да гледам бебе май ама няма да стане тая..... Simple Smile Имахме гости днес с 11 месечно бебе- бонбон Heart Eyes Нацелувах го и го намачках. Майка му, докато ми пробваше обръча за тренировки, то се заливаше от смях Joy

# 728
Чета си първите постове във форума и ми е ревливо, и ми се иска пак да гледам бебе май ама няма да стане тая..... Simple Smile Имахме гости днес с 11 месечно бебе- бонбон Heart Eyes Нацелувах го и го намачках. Майка му, докато ми пробваше обръча за тренировки, то се заливаше от смях Joy

Ще стане, ще стане. Все някога баба ще станеш  Mr. Green. И на мен ми липсва малко детенце. Пубера е космат и гневен  Crossing Arms.

# 729

Ще стане, ще стане. Все някога баба ще станеш  Mr. Green. И на мен ми липсва малко детенце. Пубера е космат и гневен  Crossing Arms.

Joy Joy Днес ме разсмиваш за втори път  Joy Joy (първият със ставането в 6.00 Joy) Даунче, млади сме за баби, мисля аз Wink Което ме подсеща да се включа в групата на " любителки на сърфисти" Simple Smile

# 730

Млади сме, аз за това за 16 му рожден ден му подарих кутия със 100 презерватива, ама пак няма да ни се размине. Един приятел има вече внуче и се жалваше как саго гледали педи няколко дни. Хайванчето се разбудило в 2 и до около 6 сутринта са се правили на маймуми с бабата  Joy, а не е като да нямат опит, три деца са отгледали.
 Joy Joy Днес ме разсмиваш за втори път  Joy Joy (първият със ставането в 6.00 Joy) Даунче, млади сме за баби, мисля аз Wink Което ме подсеща да се включа в групата на " любителки на сърфисти" Simple Smile

# 731
# 732
Аз, като маааалко по- млада да зема да си легна вече при ММ.
Лека от мен

# 733
Лягай, аз преди един час станах  Mr. Green

# 734
Е, ти си свикнала да ставаш! Направи ли кафето? Ако още не си- първо си провери датата и часа!

Общи условия

Активация на акаунт