Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 214
  • 831
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Хубава плажна разходка направихме. Доволно
си събрах мАтрял за коледния базар... "Съчки
събирам", беше работата, да видим докъде ще
ми е ентусиазма и търпението в творенията.

Захирче, и преди съм писала, за заети с липса
за време - Tабата или 15-20 минутен HIIT вършат
чудеса. Пробвай и Румяна Илиева. Тя роди ли BTW?!

# 796
Не е ли още рано да ражда?!

# 797
  • София
Много й е рано, мисля, че в момента е някъде преди 30-та седмица.

# 798
Ох, ето ме. Чистихме бъдещата пицария. Още един нокът замина. Вече си зачислявам нокторезачка и пила в дамската чанта. Нищо не бях яла цял ден и сега ометох малко шунка. Видя ми се като пържола.
Зуз, жива и здрава! И ти и майка ти. Да се обичате и да си помагате. А теб, да те глезят и слушат- всички по ред на номерата- ТМ и щерките!
Руми, преди 2-3 дни коментирах сутрешния блок- само лоши новини имаше.
Имам кростренажор. Верно е, че добре суши хавлии. Аз си го ползвах миналото лято- по 2 пъти на ден по 30 минути. Омазана с антицелулитен крем и сауна-ефект облекло. Тази есен ме заболя коляното и не съм го погледнала.
Отидохме с ММ до Лидъл за глезотии и ми купи ютия.
Лято, дай малко снимки да оплакне очите!
Мър, май щеше да лети до САЩ, или бъркам? Нещо ми се губи!
Отивам в банята. Днес време за домашна маска няма.

# 799
  • Бургас
Зузи, да сте честити! Много здрави и щастливи бъдете!

С приготвянето на сутрешните палачинки днес ми се изчерпа свършеното през деня.Толкова да ми е мързеливо и утрепано, нищо не ми се правеше. Ако и ме болеше толкова, не знам.

Някоя от вас прави ли адвент календари за Коледа? Имам такъв, имам и задачките за него, ама с наградите след това се озорвам. Купих от Лидл пакет с 20 печата, да взема да вадя по печатче на ден:)

# 800
  • Варна
Ох, ето ме. Чистихме бъдещата пицария.
Наминавам да ви пожелая успех!  Hug
И на Зузанка да честитя!  Hug
Днес ходих до парцела да източа водата от чешмата и въобще да спра водата, че се задават минусови температури.  Crazy Всъщност повода беше среща между живеещите в района. Запознах се с бъдещите ни преки съседи.
Уреждаме близкия младеж за работа в Англия. Съгласен е и сам иска. Дано се справи!  Praynig

Да допълня-не давайте, моля, препарати против разгонване на домашните си любимци!

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 19:36 от Стейси Грей

# 801

Някоя от вас прави ли адвент календари за Коледа? Имам такъв, имам и задачките за него, ама с наградите след това се озорвам. Купих от Лидл пакет с 20 печата, да взема да вадя по печатче на ден:)

Правих, готови са, даже ги показах. Няма как да попусна, коледните календари са традиционни тук и дечурлигата си ги очакват много нетърпеливо.

# 802
selleste, аз съм си купила един адвент календар от Май тойс и съм готова с наградките. Всяка вечер по една малка играчица. Вчера загубих два часа да направя задачките и накрая мишката ми се отплесна, вместо на съхрани, щракна да не се съхранява файла.  #Cussing out Направо нямам думи. Сега трябва пак да ги пиша, а не ми се почва.

# 803
  • До морето
И аз купих от Лидъл такъв календар, стори ми се готини, обаче ни задачки имам, ни наградки. Абсурд 20 еднакви неща да сложа, на третия ден ще е ревнал  Rolling Eyes Къде се бутам между шамарите  ooooh!

# 804
 Стейси Грей, как на работа?? Не трябва ли някакво лечение първо да се приложи? Ами ако е абстинентен там какво се случва?
Моя позната живее в чужбина и така процедираха с брат й. Нищо не стана... Той просто не ходеше на работа и шляеше по улиците в търсене на дрога. После в Испания беше и пак неуспех. Всъщност имаше успех но за кратко. Връщайки се в БГ пак го дръпнаха старите другари.
Успех на племенника ти!

# 805
  • София
Янтра, кръстих те молец. ядеш дрехи като за трима Simple Smile

велоергометърът вкъщи е със смесени функции Mr. Green
аз обичам активен спорт. другото ме отегчава.

Захир, караш ли ски, борд? очертават се няколко месеца на съчетаване на полезното с приятното Wink

# 806
Mariposa_Malva, аз не слагам нищо предварително в календара. На първи декември го вадя и слагам само първото писмо. Всеки ден слагам по едно и те си знаят, че като се напълни календара ще дойде Коледа. Броят си дните до Коледа, понякога вадят старите задачки да ги разгледат. До миналата година ги правех цветни, да познаят какво се иска да правят без да им ги чета. Тази година ще е голям провал.

# 807
  • Пловдив
Аз не правя, но обмислях. Освен със задачи може да смесите и дребни награди - хубава фибичка, ластик за момиче, мачбоксче за момче, има по едно лего човече опаковани, мъничка опаковка моливи/пастели. Може дребно лакомство - шоколад, барни, яйце. Може нематериална награда - да си легне по-късно от обичайното време, ходене на кино, специална вечер.

# 808
  • Бургас
Какви са тия адвент календари? Майка е взела някакви коледни от Билата, като се приберем ще ги видя

# 809
Моята дъщеря си поръча за Коледа, най - големия плюшен мечок, божке #Crazy, тва па не съм го очаквал. Електрическата триколка ползваме като закачалка в момента.

Общи условия

Активация на акаунт