Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 203
  • 831
  •   1
Отговори
# 810
Моята дъщеря си поръча за Коледа, най - големия плюшен мечок, божке #Crazy,
Голем, голем, ама гледай да се побира в пералнята и сушилнята!  Mr. Green.
В един от магазините за боклучки има такъв- голям и космат. Всеки път децата го галят, а аз им се карам, че човек ще иска да си го купи чист, а не с мръсотия и днк- то на всички клиенти.
Моя син последно си пожела по- модерен телефон. А аз така искам да няма технологии за подаръци. Е, ще преглътна по едни нови слушалки, ама какво друго...

# 811
Аз вече купих интерактивното куче Луси, което си пожела Жаки, дано работи и прави всички неща, които обещават:) Чудя се още какво, трябва да избера и за двете баби, тя сега се радва на такива дето говрят и парвят нещо, като любимия и Джин:) Мария си получи телефона, за под елхата нещо дребно ще измисля.

# 812
Най - големите прахосъбирачки са плюшките. Бебешките и са прибрани в два чувала, които не дава да подарим на някое дете. Регулярно се вадят, радва им се и ги запечатваме отново. Харесах бънджи за кръщелника, но не знам какво да гледам, за да не купя някой боклук. Най - скъпото  64 лв, с 20 процента коледно намаление на Хиполенд, на кангаро, ли е кенгуру ли newsm78, което се хваща за касата на вратата. Някой, ако е купувал да ме светне.

# 813
Аз/ние имахме такова. Щерката правеше по повече от 100 скачания на него без спиране. Много му се радваше. Синът не го кефише. После мина през други деца и накрая се превърна в дворна люлка.
Съветвам те, там където е дебелата лента(въже) над пружината да му сложете парче дебел маркуч, за да не трие лентата в пластмасата и да не се прокъса. От друга страна това нещо издържа няколко години на двора в дъжд и пек, и нищо му нямаше, освен смяна на цвета. За ползване у дома имах стойка от люлка, на която го връзвах без щипките. Някак ме беше страх да е на касата на вратата. Не си си спомням колко е голямо детето, но по безопасно е една количка, на която да седи и да бута с крака. Поне ще я ползва много по- дългои

# 814
Имат и ограничение в кг, до 9. Само това, което харесах е до 12 кг. Ми, той пичът си хапва, и сега е 9 кг.

# 815
Мария, ще повярваш ли ако кажа, че не обичам да снимам архитектура и забележителности, съответно, всички снимки са ми на децата? Много се радвам за пицарията. Много силно стискам палци да ви потръгне Hug.
Много против съм това затрупване с много и от скъпи по-скъпи подаръци и децата ще получат нещо не с космическа сума. За дребси ще е тротинетка, че се бият за Макси Микрото на кака му, което тя 2 години не поглежда, но нали малкото торнадо се занимава с него, изведнъж ѝ се възбуди интересът. За каката - не знам. Обикновено ѝ подаряваме някоя голяма книжка с приказки, но тук Thinking.
Изпекох 2 блата. Сега тр да ги делим на 2, да видим дали ще се справим.

# 816
  • Оптимист по принуда
Аз вече купих интерактивното куче Луси, което си пожела Жаки,
Сладко е кучето, ще и' хареса, всичко прави от командите.

# 817
Сандо, когато децата станаха преголями за да го ползват като джъмбо те сядаха от горе му(все едно са в гърне), връзката вързана на един лост между две ябълки и килата бяха доста повече. Издръжлива играча се оказа с няколко предназначения.
Лято, ти като спомена за онова тестено пържено нещо и лигите ми потекоха. Та, си мислех, че може да си го щракнала. А снимки каквито покажеш- такива ще гледаме!  Wink
И аз не искам скъпи подаръци за децата си. Да не говоря колко бързо им омръзват. Дрехи- не подаряваме. Ще имат коледни приказки на английски от брат ми и жена му. Приятелка ще подари още една за сина. Мисля, че  са достатъчни, но и с игри сме зарити. Нямам идеи. Някой ако понапазарува, нека да споделя идеи и предложения. Ще има доста благодарни. А какви са тези часовници-телефони за ръка? Някой да има отзиви?

# 818
Много е сладко, но е най - тъпата играчка, напълно безсмислена и безполезна, наблюдения от първа ръка. Като ще е куче, да е истинско, възпитава по - добре.

# 819
Много е сладко, но е най - тъпата играчка, напълно безсмислена и безполезна, наблюдения от първа ръка. Като ще е куче, да е истинско, възпитава по - добре.
Стига да не си обременен с алергии!

# 820
Глупости. Ако някой ми подари истинско куче ще си го изпратя с подаръка обратно  Mr. Green
Бънджито е добра занимавка за около месец и то в точно определена възраст.

# 821
Стига да не си обременен с алергии!
живото куче лекува алергиите най - добре, от първа ръка. На познати, детето се приспособи идеално. Забравиха алергиите.

# 822
Глупости. Ако някой ми подари истинско куче ще си го изпратя с подаръка обратно  Mr. Green
Бънджито е добра занимавка за около месец и то в точно определена възраст.
И аз, или ще трябва да избират мен или кучето...възпитава по добре, но и иска куп ангажименти....

# 823
Доста майки от двете ми отчетни са споделяли, че техните ортопеди забраняват бънджи, нашият е на същото мнение. Не бих купила такъв подарък. Stop

# 824
  • Бургас
Лина, не знам на Била календарите какви са, но видях, че в Лидл тази седмица ще има такъв с коледни чорапи. Идеята е детето да отброява дните от 1.12 до Коледа, като всеки ден намира в джобчето за деня задачка и съответно и наградка за изпълнението й.

Дейзи, аз идеите за моите задачки ги черпя от тема тук във форума, има много сполучливи, чак някои са и в рими. За наградките и аз разчитам на дребни неща: чорапи, книжка, сега имам подготвени няколко книги, две шапки, печатите. Гледам да съгласувам със задачката: примерно за изработване на картички- картон, перфоратори; за опаковане на подаръци- няколко коледни десена тиксо. Ако много я закъсам, вадя шоколадчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт