Задължително ли е здравното осигуряване?

• 29 164
  • 377
  •   1
Отговори
# 345
  • Ямбол
Сещам се за приказката "Га яди кифтетата не рива, а сега ...."

# 346
  • София
Много махленско стана  ooooh! Циганки, нз си какво  ooooh! ........

Жива и здрава да си, но дано другия път като се върнеш, тази врътка да не е възможна и да трябва да си платиш сама цялата медицинска грижа, от която имаш нужда.

Ехххх, нямаше да отг, но щом четете м/у редовете ....И не ми казвай че е подхвърлено м/у другото!

И защо не
Бас ловя , че повечето от вас ги осигурява работодател , така че не ми разпъвайте тия ластици!
Не дължа обяснение на никой!!!

Леле, чак се потресох как може да има толкова... неграмотни хора... тези неща би трябвало да ги знаеш от обща култура дори да имаш само ден трудов стаж... срамота. Бетер мангалките.

# 347
  • София
Live_Love, ако не е тайна, каква сума плати?

# 348
Това вече е върха!
Ела с мен в банката и пак ми кажи че е фалшиво!  Но ако само се намираш на приказки и хвърляш обвинения ей така за да кажеш нещо ще платиш сумата!!!!
Не съм казала, че твоето платежно е фалшиво. Казах, че по принцип всяко едно платежно може да е фалшиво и затова има процедури с изчакване. Има разлика, нали?

Срамота! Кое, че си се скатавала, а сега като ти е потрябвало да ползваш се сещаш, че имаш и задължения? Ми срамота е, разбира се Twisted Evil
Това че имат 300 процедури преди да разпределят парите, не трябва да го знам ! И не го знаех ! Интерисува ме крайният резултат възможно най бързо!
Да, и възможно най-бързото е след няколко дена по чисто технически причини. Ако беше редовна в плащанията нямаше да имаш проблем.
Тука от мухата слон стана  ooooh!
Ако някой има като моя въпрос....Моля да го спести! Това тук е баси змияр ника!!!

НЕ СЪМ ТИ ИСКАЛА МНЕНИЕТО  (последния пост) Исках да разбера защо се бави отразяването в системата!
АМА ВИЕ СЕ СЪБРАХМЕ НА СЕДЯНКА И СИ НАЧЕСАХТЕ ЕЗИЦИТЕ!!!!!!!
БЛАГОДАРИХ за инфооооо, ама то злото не спи и гледа как да плюе !!!
Някой се опита да ме защити. ...ама глас в пустиняя! Благодаря все пак за опита!
Ми дай да защитаваме всички тарикати и да ги галим по главичките, че да станат още по-нагли Mr. Green

# 349
Змиярник, но в профила ти се вижда, че го ползваш активно. 90% от мненията ти са все въпроси за помощ. А информацията струва много. Като не пшлащаш за нея, поне се дръж прилично.

Визирам тази тема !
Смятаййй и в профила ровят  ooooh!  Joy
Вече ми е смешно !
Не знам на какъв език да обясня , че НЕ Е ВАША РАБОТА ПРИЧИНАТА  ПОРАДИ КОЯТО НЕ ВНАСЯМ З.О.! Попитах нещо -получих отг!  
Егн/то искате ли да ви кажа?
Номера на банковата ми сметка?
За какви се взехте?
Слезте на земята!
Дръжте се на положение!

Моля администратор да изтрие не нужните коментари ( Вкючително и моите) да ги ограничи да където сметне за добре (може би до там до където получавам отг.) Не съм писала поста си цел да обиждам или да създавам напрежение! Зададох въпрос - те се състезават коя да пише повече ( НО НЕ ПО ТЕМАТА)  Ноооо , явно тона са чакали , че скучаят!

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 23:05 от Live_Love

# 350
  • София
Айде, стига с истериите! На колко години си? Рядко информирам модератор и ще помоля да ти дадат един вечен банан, но сега ще го направя, ако сама не се спреш! Избирай! Тук не е Четвърти километър, за да трябва някой да ти търпи глупостите!

# 351
Айде, стига с истериите! На колко години си? Рядко информирам модератор и ще помоля да ти дадат един вечен банан, но сега ще го направя, ако сама не се спреш! Избирай! Тук не е Четвърти километър, за да трябва някой да ти търпи глупостите!

Закъсня ! Писах вече ! Не дей да четеш! И не ми казвай за къде съм ! Явно ти имаш нещо за лекуване !!!

# 352
  • София
Защото в профила ти пише, че ти предстоят доста сложни процедури. Нямам навика да ровя в профилите на хората, но държанието ти ме накара да погледна за какви процедури става дума.

Отварям сайт на произволна болница и смятам процедурите, които си споменала. Само на първо четене е една сериозна сума. Не споменавам изобщо за прегледи и лечение.

Сумата, която си платила, едва ли ще ги покрие т.е. разликата ще платим ние. Ти това не можеш да проумееш.

И понеже явно се бориш за дете (пожелавам ти го!), силно се надявам да се постараеш то да живее в по-добра държава т.е. да спазваш всички закони и да го научиш, че освен права имаме и задължения.

# 353
  • София
Моля администратор да изтрие не нужните коментари ( Вкючително и моите) да ги ограничи да където сметне за добре (може би до там до където получавам отг.) Не съм писала поста си цел да обиждам или да създавам напрежение! Зададох въпрос - те се състезават коя да пише повече ( НО НЕ ПО ТЕМАТА)  Ноооо , явно тона са чакали , че скучаят!

Не спираш да обиждаш. И  Andariel е права, за това което си просиш.

Но съм против да се изтриват постовете ти, за да е ясно какво представляваш, и когато зададеш следващия си нагъл въпрос, да се замислят останалите потребители дали да ти отговарят.

# 354

Закъсня ! Писах вече ! Не дей да четеш! И не ми казвай за къде съм ! Явно ти имаш нещо за лекуване !!!
От 12 години съм в този форум. По-грозно поведение не съм виждала. И от мен имаш един рапорт и една препоръка за бан. Жал ми е за теб. Явно не е имало кой да те възпита.

# 355
  • Пловдив
И понеже явно се бориш за дете (пожелавам ти го!), силно се надявам да се постараеш то да живее в по-добра държава т.е. да спазваш всички закони и да го научиш, че освен права имаме и задължения.
И понеже децата се възпитават от родителите си, мисля че ще си останеш с напразни надежди.

# 356
  • София

И какво писа? Че тук едни лоши лели ти правят гадно? Ти наистина ли си възрастен човек или си на 3? Давай, тропай още с крак, може и да стане по магичен път!

Не искам изтриване на постовете ти - нека те красят, нали са си твои!

# 357
  • София
От 12 години съм в този форум. По-грозно поведение не съм виждала.
За съжаление не си попадала на темата на майките студентки, които се имаха за богоизбрани, родили златното бебе на тази държава. Като я четох все за тях се сещах.

# 358
  • София
Аз съм против админ да изтрие постовете ти, за да ги има в историята ти и при следващия въпрос, зададен от теб, нека се знае какъв човек пита и с каква цел пита.

Темата е за ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ и във всеки един пост (освен в някои твои) присъстват подробности точно за това осигуряване и на какъв принцип е.

И понеже децата се възпитават от родителите си, мисля, че ще си останеш с напразни надежди.
По-лошото е, че твоите и моите деца ще живеят точно с тези поколения. Едните ще бъхтят и ще плащат осигуровки, другите ще тропат с крак и ще изиисват, докато тарикатите не станат повече от изрядните и не останат пари.

# 359
ЗАЩО НЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА СЕ ОТЧИТАМ, ОТНОСТНО ТОВА ЗАЩО НЕ СЪМ ПЛАЩАЛА , КАК ДА ГО НАПИША ПО -ЯСНО! НЕ Е ВАША РАБОТА! ОТГОВОРИ ПОЛУЧИХ, НО ЯВНО ТЪРСИТЕ ПОВОДИ ЗА ДА СПОРИТЕ И СЕ НАРЕДИХТЕ НА ВЪРТЕЛЕЖКАТА
Админа да реши , има право ! Ще трие , ще бан-ва ....Няма значение!  Важното е, че се НАРЕДИХТЕ да плюете. ...коя от коя повече! Моля да отчете това, че не влизам на отчет! Няма да се изповядвам ПРОУМЕЙТЕ ГО...ПОПИТАХ-ОТГОВИХТЕ -КАКО ТЪРСИТЕ?  Защо с такава злоба скачате?

Общи условия

Активация на акаунт