Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 999
  • 712
  •   1
Отговори
# 435
Първата бременност ми беше с прокървявания нон стоп в леглото,заради контракции от 3-4 месец, сега се моля да съм по-добре.

# 436
  • Варна
Добре дошла Поли,желая ти успешен финал Simple Smile

# 437
Добре дошла, Поли, успех!

# 438
Здравейте,сега се връщам от преглед, в 7 седм.+ 2 дни съм и видяхме сърце Simple SmileЗасега всичко е наред,само ми откриха киста на жълтото тяло на десния яйчник.Казаха,че е в резултат на бременността и прасто трябва да се наблюдава.
Поли,добре дошла и лека бременност.

# 439
Супер за сърчицето, все така добре да си върви!! 😃

# 440
  • гр. Варна
Добре дошла, Поли!
Аз също не съм съобщила на семейството, тъй като ми е още рано... Малко съм от суеверните Simple Smile
Браво за сърчицето, кистата сама ще се спука! Дано всички се похвалим с щастлив финал Wink

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 15:25 от Yyordanova_

# 441
  • София
Браво за хубавата новина daniel  newsm44 Two Hearts
За кистата - щом се налага ще я наблюдавате. Не съм запозната, но стискам палци да не създава проблеми!  bouquet
КаИна доста тъпо за доктора. Дано гадните симптоми поотшумят и да се почувстваш по-добре. Ще стискам палци за другия петък.
Поли добре дошла и леко бременеене  bouquet

# 442
Дани, не се притеснявай за кистата - до 3-4-ти месец сама ще изчезне Simple Smile И аз имах при първата бременност. Чери, благодаря за думите! Да чукна на дърво май ми отшумяват неразположенията, сега ме тресе треска дали бебокът е добре  Grinning Яд ме е, че не успяхме да го погледнем! Иначе днес коремът ми е "на топка", та се чудя дали да не си взема магнезий...

# 443
Аз съм още в края на 9-та седмица, но от 3-4 дена почти не ми е било лошо. Чак и аз се притеснявам на моменти.

# 444
Благодаря ви момичета за хубавите думи.Дано всичко е наред с всички нас до края на бременността,да няма повече лоши новини. Hug Успех на всички,на които им предстои преглед.

# 445
Момичета,да Ви питам нещо-
при записването за ЖК правиха ли Ви цитонамазка?Учудих се,че трябва,защото при първата ми бременност давах само кръв за изследвания newsm78

# 446
при записването за ЖК правиха ли Ви цитонамазка?Учудих се,че трябва,защото при първата ми бременност давах само кръв за изследвания newsm78
Доколкото знам,ако не са ти правили през последнити 6 месеца цитонамазка,е хубаво да се направи.

# 447

Мен АГ ме пита дали съм правила скоро. Ако не съм, да пускаме. Аз и казах, че съм правила тази година и не ми е пускала.

# 448
Мен нищо не ме е питала,направо от вратата-цитонамазка,микробиология ,кръв и урина.Сега освен за другото, да мога да се вкарвам във филми и за още нещо  Laughing

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 16:32 от estela

# 449
и на мен ми направи всичко, при положение, че съм правила и то при нея

Общи условия

Активация на акаунт