Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 995
  • 712
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Daniel,честито. Много хубава новина,като прочетох се реших да отида и аз на друг доктор за да ми е спокойно. Отидох при една доста млада докторка,но останах доволна,обяснява. Видяхме сърчицето,и аз съм на 7то небе newsm44. По календарче съм на 7с и 2д,по ехографа плода е на 6с и 6д,предполагам че разликата не е фрапираща. Притеснява ме малко сърдечния ритъм който е 133 удара в минута,няколко пъти я питах дали е слаб, отговори ми,че е напълно нормален.Но пък ми направи впечатление също,че няколко пъти ми каза,че всичко е възможно да се случи и че лошото бързо се случва в тези седмици (което си е така,но не очаквам да чуя това на преглед Shocked ). Стискам палци и на останалите от вас които не сте видели тупкането все още,да го видите в най-скоро време Hug

# 451
  • Русе
Здравейте
Anna93 аз също бях на преглед днес. За наша радост чухме сърчицето - при мен пулса също е 130 и доктора каза, че ще е момче. Скоро някой беше писал за честотата на пулса и пола - под 160 ако се не лъжа момче, а ако е над - момиче (дано само не бъркам цифрата).
Дано няма повече лоши новини. Съчуствам на момичетата за загубата, независимо че е в малка седмица, пак боли Sad

# 452
  • Варна
Клео, честито  Hug .Извинявай може би си писала по назад,но ще те попитам. В коя седмица си?

# 453
Браво Анна93,явно апаратурата на първият лекар,при който беше ходила не е добра.Съветвам те да не ходиш вече при него,май всеки път те стресира newsm78
Klleo,честито и на теб,само хубави новини занапред Hug

# 454
  • Русе
Не съм писала, рядко пиша, но всеки ден ви следя. По календар съм 7 седмица, но съм с овулация 15-16 ден. Сега на прегледа казаха ембрион 6с+3 дни, което си е ОК.
Благодаря за пожеланията  Hug

# 455
  • Варна
Супер Klleo,вървим еднакво Simple Smile. Daniel, то при ме  малко сложно,първо ходих два пъти при една лекарка при която и отношението и апаратурата не ми хареса. След това почнах при  (пак два пъти) при тази която не хвана сърдечния ритъм,като цяло от отношението и бях много доволна,даже апаратурата мислех,че е добра Rolling Eyes. Но днес като ходих при последната,видях,че апаратурата на предната всъщност не е толкова ок. Днешната малко несигурна ми каза,че няма да има проблеми за болничните,докато предишната беше категорична,тъй като реших да търся познат да ме назначи.

Доста объркан ми стана поста  #Crazy #Crazy #Crazy

# 456
Аз утре съм на преглед, защото се реших и ще започна да хода в Щерев. Та моля Вииии стискайте палци. Като цяло малко ме безпокой ме нямам почти никакви "болежки" на бременна. Не ми се повдига, гади и съвсем не ми се повръща, не ме боли корема. Няколко дни и нощи ме боляха гърдите страшно много. От вчера и това намаля като чувствителност. Може би търся под вола теле ама ще видим утре... Аааа ат днес съм с болно гърло и се чуда какво да приемам. Пих чай с мед и лимон, но се чудех мога ли да си направя компрес с ракия?

# 457
  • Русе
Anna9 аз ще съм на работа до края на годината, след това ще съм в болнични, тъй като имам 2 аборта преди това. Лякарят каза, че за да стигнат дните трябва да се излезе след 10 седмица поне.
Georgea успех на прегледа утре  Praynig

# 458

Привет, момичета
Да докладвам и аз от прегледа днес, всичко дотук звучи наред.
Пораснали сме - 29 мм, отговаря си от предния преглед - 9 с. и 5 дни.
Пулс 174 у/м.
Лекарката беше малко мълчалива, та малко се притесних и вадих думите с ченгел.
А по принцип е приказлива - не като преглежда, а като си говорим   newsm78
"Добре ли сме ?" - "Добре сме" .... После мълчи и нещо си гледа там....
"Всичко наред ли е ?" - "Да"
Ей такива лаконични, но се надявам, че ако е имало нещо е щяла да каже или да ме вика по - рано ...
Сега съм ги заредила 21.12. БХС и ФМ в Щерев, 22.12. преглед при платения доки (който й е съпруг Smile ), 23.12. ФМ по линия на ЖК и безплатното БХС в МУ Плевен.
Записах се на ЖК, пусна ми куп кръвни изследвания. Микробиология и цитонамазка - другия път.
Казах й, че ще тегля кредит да си купя ехограф, за да се гледам всеки ден и че тези чакания по 2 седмици от преглед до преглед ще ме убият - тя умря да се хили  Joy
Каза ми да минавам, когато искам - ще ме гледа  Peace
Каза ми , че вече мога да слагам Утрогестана вагинално и да спирам Но шпа.

Честито на виделите сърчица  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Момичета, при мен чухме пулс в 6 с. и 1 ден - беше 114 удара в минута.
С времето и седмиците ще се увеличи, после пак ще се регулира.

# 459
  • Пловдив
Момичета и аз съм с лоши новини  Sad
Не чухме сърдечен ритъм и ембрионът изостава в развитието си. Няма надежда , ще се наложи абразио. Съжалявам много  Sad В понеделник ще отида и при друг лекар за второ мнение, но не ми се вярва.
Пазете се и успешна бременност на всички  Hug

# 460
bebka_8, напълно излишно е да правиш два пъти БХС при положение, че то винаги се прави в Майчин дом. Ако е някъде другаде, пак няма симсъл да го правиш. А щом е безплатно, то със сигурност е в Майчин дом.

Sunshine_sunshine, съжалявам за лошите новини.  Sad

# 461
Sunshine_sunshine , ужасно съжалявам  Cry Cry Cry
Но наистина потърси и друго мнение.
Прегръдки и кураж  Hug Praynig  bouquet

celika , БХС и ФМ ще направя в Плевен, защото е безплатно. Но пък моята лекарка по ЖК, която ще го прави е мой набор и ми се ще да ме види някой по-опитен. Така че си запазих час при Чавеева в Щерев - платено . А за БХС в ПЛевен, аз мисля, че си ги обработват тук в Медицински университет, в отдел Генетика, Почти 100 % съм сигурна, защото съм правила и други генетични тук.

# 462
По принцип всички БХС се пращат в Майчин дом в София. Да ти кажа, дори и да са в Плевен, само може да те объркат с грешен резултат. Само в националната генетична лаборатория специалистите са достатъчно добри, за да им се довериш.

# 463
  • Варна
Sunshine_sunshine Съжалявам,желая ти отново да видиш радостта.
бебка, поздравления за хубавите новини Simple Smile

Давайте предложения за име на следващата тема Simple Smile,може би е малко рано,но изписваме със светкавична скорост.

# 464
  • Перник
Ох, ама защо още една мама с лоши новини??? Съжалявам...
Аз днес си записах час за ФМ при Врагалева във Фемина за 28 декември. Тогава, ако всичко е наред ще бъда в 12 г.с. и няколко дни. Преди това ще мина на УЗИ при моя лекар и на следващия ден ще ходя в МД. Но при моя доктор още нямам час и ден. В понеделник ще се чуем, защото сега не е в България.

Общи условия

Активация на акаунт