Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 986
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Съншайн съжалявам  Hug

# 466
Много съжалявам момичета за тъжните новини
От тази седмица съм на работа и нямах много време да се включвам, в работата много колеги са болни и много се страхувам да не ме "лепне" нещо и мен. Чудя се дали да не си взема болничен от понеделник, но пък не мога да лъжа и ще се чувствам гузно.
Georgea лимоните много помагат при болно гърло, а също така и гаргара с разтворена сода и вода, тази комбинация помага и при възпалени венци/като се жабуркаш/ Много да се пазите  Heart Eyes
Sunshine потърси второ мнение, прегръщам те  Hug

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 20:04 от Monnna

# 467
Съншайн,много съжалявам, мила Hug
Днес ме наболява левият яйчник,някой друг има ли такива симптоми?
Свързах се с Банкенския гинеколог,ще ме приеме в сряда за първи преглед!Дано всичко е наред , и всички останали!

# 468
Мен пък ме наболяваше десния. Дори по едно време доста силна болка усетих. Добре че беше за кратко.

# 469
Здравейте, мами. Как сте? И аз да се отчетта от днешния ми преглед,видяхме дългоочакваната точица, чухме и сърдечната дейност. По календар съм 6с и 3д, но докторката каза 6с и 6д. И така сега дано с всички ни всичко е наред. Приятна вечер ви пожелавам 😘

# 470
Привет,

Чувала съм, че прещракват яйчниците, от които е жълтото тяло, където е била О. и е станало оплождането. НО болката може да е и от друго ...

Nelyyy93, честито живо ембрионче - само хубави новини занапред Simple Smile

Момичета, които слагате Утрогестан - колко навътре ?   newsm78 newsm78 newsm78
Извинете за аматьорския въпрос ...

# 471

Момичета, които слагате Утрогестан - колко навътре ?   newsm78 newsm78 newsm78
Извинете за аматьорския въпрос ...

Сега не слагам, но с миналата бременност слагах. Ми колкото влезе навътре... важното е да не може да излезе, а по-навътре от шийката на матката, не може да отиде.

# 472
  • Варна
Добър ден! Как сте днес,момичета? newsm68

Нелиии,честито!! Simple SmileSimple SmileSimple Smile И моето е на 6с и 6д.

Бебка,аз слагам,всеки път различно и все мисля,че е грешно  Laughing. Някой път слагам по навътре (не,чак толкова де),и си мисля,че е прекалено...друг път слагам по на вън,и си мисля,че съвсем съм го оставила отвън #Shocked В листовката пише да се слага на дълбоко newsm78

# 473
Съншайн, съжалявам   Cry Cry Hug Hug
Бебка, Нели - браво за хубавите новини  bouquet
Celika, ние нали вървим заедно, та и аз от 2-3 дни определено се чувствам по-добре и гаденето рязко намаля  Hug
На мен АГ не ми е пускал нищо. Личният лекар вече 2 пъти кръвни и урина, а цитонамазка си правих преди няколко месеца. Само се чудя вагинален секрет дали да си искам  newsm78
Аз пак да питам - как разбирате колко е пулса на ембриона? На мен не ми го е казал, а на снимката, която имам, не виждам някъде да пише  newsm78
Аз си чакам резултатите от посявката в понеделник, дано да няма бактерии, че не искам пак АБ  ooooh! и за нефролог имам час. Мислех да ида 11-та седмица на АГ, но може би другата седмица ще ида  newsm78

# 474
Пулса май на по-старите апарати не се вижда колко е. Моята докторка е с такъв.

# 475
Моят е с хубав апарат. Изглежда и нов newsm78

# 476
Ами просто е пропуснал да ти каже или не го е взел под внимание. Аз да ти кажа, с предната бременност не помня да са ми казвали някога колко е пулса.

# 477
Мерси, момичета  bouquet
Уж, четох - не видях да пише как точно се поставя ...
Слагам навътре и така.

Пулсът се чува и вижда на ехографа - разбира се, зависи от апарата.
Излиза като кардиограма на отделна снимка и не знам, но при мен го казват всеки път.

Момичета, това, че не ви се гади не е непременно някакъв лош сигнал.
На мен в началото въобще не ми се гадеше, после имаше период, в който всеки ден следобед и вечер чувствах, че ще повърна - но не. След това пак дни без, пак дни със - редуват се ...

Аз цитонамазка пусках юли, но ще пускам пак задължително, заради кондиломи.
Изследванията за ХИВ, сифилис, хепатит, ПКК и урина, анти Д (при  мен) се пускат при регистриране на ЖК  Peace

# 478
bebka_8 ,  и аз слагам Утрогестан вече трета седмица,но  все различно.Където и да е,на другия ден все тече ooooh! и  това много ме дразни.За какво ми го изписаха и аз не знам,предвид че докторката каза ,че в първите седмици не полагат много-много грижи за зародиша-т.е. каквото ще става,ще става и по-добре естественият подбор да си ''свърши работата". Sad   И Но-Шпа ,и Аспирин  Протект имам изписан,направо цяла аптека.
П.С. 
Днес съм адски изтощена,едва се довлякох до вкъщи от работа,а никаква не съм я свършила.Да му мислят ММ и детенцето ,пак ще се гледат двамцата Laughing

Браво на всички ,които са видяли тупкащо сърчице и имат добри новини   newsm44

# 479
estela, аз доколкото знам, аспиринът е много вреден и не трябва да се пие при бременност.

Общи условия

Активация на акаунт