Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 850
  • 712
  •   1
Отговори
# 60
  • Перник
Запознати ли сте с микро-клизмите на Мелилакс, на опаковката пише,че са подходящи при бременност... Преди половин година си взех по погрешка цяла опаковка
[/quote]
Anna93,може да ги ползваш! Аз слагах на бебка,когато беше на 2 месеца и щом за кърмачета става трябва да може и за бременни...

# 61
  • Пловдив
Да се запиша и аз в новата тема  bouquet 
Не мога да смогна да ви изчета, по цял ден съм на работа и сега вече съм тотално изморена и просната на дивана  ooooh!
Cvetence85, добре дошла  bouquet Нормално е вълнението ви,но пък е незабравимо  Simple Smile
За стриите- да кажа, че според мен си е до кожа.През първата бременност почти не съм се мазала с нищо, защото всичко ми миришеше много гадно, само няколко пъти със зехтин, имам много малко стрии.
MsM- не се притеснявай. С първата бременност не съм повръщала нито веднъж, детенцето ми е живо и здраво  Party Сега отново не ми се повръща,чувствам се добре,само се изморявам бързо. Майка ми също не е повръщала с мен,така че според мен това не е нещо лошо! Дано съм те успокоила  Simple Smile
Моят термин според доктора е 10 юли . Иначе аз не съм чула сърцето и все още си треперя,трябва да съм отново на преглед след 5 декември, но не знам дали ще издържа до тогава.
Лека вечер  bouquet

# 62
Аниии (адашка  Party), благодаря за новата тема  bouquet супер труд си положила  bouquet
Добре дошли на новите мами  bouquet
За фолиевата, аз пия още като почнахме опити. А от първата среща с АГ ми каза по 2-3 таблетки да пия и увеличих, понеже преди това по 1 таблетка пиех.
За пулса и пола.. аз чух пулса, ама колко удара е никой не ми каза  Mr. Green не виждам да го пише и на снимката  newsm78
Аз да питам има ли някой, който не яде месо  newsm78 Аз не ям от януари, нямам против да почна пак да ям, ама сега точно с това гадене няма да е  newsm78

# 63
  • Варна
 Hug Hug Hug

Мен само ме пита дали пия фолиева киселина,не ми е споменавала да увелича приема. Месце хапвам стабилно  #Shocked, и то всякакви мезета...готвено доста...но малко си ме е страх #Crazy

# 64
Аз не ям месо откакто съм бременна, щото не мога да ям. Опитвала съм 1-2 пъти, но не мога. И с дъщеря ми бях така, но към 4-ти месец проядох.

# 65
Hug Hug Hug

Мен само ме пита дали пия фолиева киселина,не ми е споменавала да увелича приема. Месце хапвам стабилно  #Shocked, и то всякакви мезета...готвено доста...но малко си ме е страх #Crazy

Имаш предвид сухи мезета ? Не прекалявай с тях ...

# 66
  • Варна

Минах прегледа - 5 седмица и 1 ден, видяхме плодно сакче, отговаря си на седмиците, всичко е наред. За сърчице ще ходя на 13-ти. Само ме озадачи това, че каза докторката, че матката ми е обърната назад. Възможно било след раждането да се е получило и не е проблем, каза АГ. Вие знаете ли нещо по въпроса?

# 67

Минах прегледа - 5 седмица и 1 ден, видяхме плодно сакче, отговаря си на седмиците, всичко е наред. За сърчице ще ходя на 13-ти. Само ме озадачи това, че каза докторката, че матката ми е обърната назад. Възможно било след раждането да се е получило и не е проблем, каза АГ. Вие знаете ли нещо по въпроса?

Snej_83,
Доколкото знам,матката наистина може да се обърне след раждане или да се измести.Моята матка например е изместена в ляво,но ми казаха,че това не е проблем.

# 68
  • Пловдив
Sneji83, само да ти кажа, че аз по рождение съм с обърната матка,винаги когато съм ходила на гинеколог ми го е казвал. Нямам никакви проблеми. Знам и за други такива случаи. Не знам твоята след раждането ли е или от преди? Но това не е от значение и нормално си родих  Peace

# 69
  • Варна
daniel80 и моята докторка каза, че това не е никакъв проблем.
Sunshine_sunshine честно казано никой до сега не ми е казвал подобно нещо, още повече че съм при същия АГ, както при предната бременност. Но сега, като прочетох малко, може и от преди да съм си била така, при тази докторка отидох чак 10-11 седмица и за това да не е видяла. Преди да родя сина ми имах ужасно болезнен цикъл.. както и да е де. Явно всичко е наред Simple Smile Първо си помислих, че не може да се ражда нормално така (знам че е рано, ама...) Благодаря ви!

# 70
Аниии (адашка  Party), благодаря за новата тема  bouquet супер труд си положила  bouquet
Добре дошли на новите мами  bouquet
За фолиевата, аз пия още като почнахме опити. А от първата среща с АГ ми каза по 2-3 таблетки да пия и увеличих, понеже преди това по 1 таблетка пиех.
За пулса и пола.. аз чух пулса, ама колко удара е никой не ми каза  Mr. Green не виждам да го пише и на снимката  newsm78
Аз да питам има ли някой, който не яде месо  newsm78 Аз не ям от януари, нямам против да почна пак да ям, ама сега точно с това гадене няма да е  newsm78

Аз съм вегетарианка от 17 години. Не съм си променяла хранителните навици  предния път и не съм имала проблем. Кърмих до 1 година а до 6 месеца Мишо беше само на кърма.

# 71
И аз съм с обърната матка - нищо страшно или кой знае колко нетипично. Родих естествено първото си дете. А и матката заема правилна позиция с напредване на бременността.

# 72
И аз съм с обърната матка, доки каза, че няма нищо притеснително  Simple Smile

# 73
Ива, супер  Hug

# 74
Еха наистина сте изписали много странички...Благодарности за новата тема  bouquet
Аз също съм с обърната матка, майка ми също, но си има мен и сестра ми Simple Smile и двата пъти е забременяла супер лесно и е раждала нормално без проблеми! Не мисля, че обърнатата назад матка е нещо за притеснение!  Hug За фолиевата киселина аз пия от 2-3 ден след като видях положителния тест, тей като не знаех за нея преди това!

kamsss07 и моето лице не го усещам добре и ми се иска да посетя козметичката си   Sad аз попринцип редовно си ходя тей като самата ми кожа си го изисква, но сега малко се притеснявам тей като не знам дали няма да го раздразня допълнително  Confused понеже според мен при бременността се появява такъв проблем на хормонална основа....Миналата година на една приятелка на мама, която е от дълги години козметичка и се занимава професионално с това, дъщеря и беше бременна и се оплакваше, че има проблем с кожата на лицето, но майка и категорично отказваше да го почиства тей като щяло да се "подразни повече, а и нямало да се оправи " съвета към дъщеря и беше да изчака раждането и тогава да се почисти. Да, доста неприятно но....и аз не знам кое е алтернативното решение в този случей... Sad Но по-скоро мисля да рискувам и след някоя друга седмица да отида на почистване....пък да видим...

Общи условия

Активация на акаунт