Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 851
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Момичета,има ли пушачки сред вас? Вчера и тази вечер една страшна кашлица (като на дърта пушачка  #Crazy Laughing) и чак въздух не ми стига. От както видях двете черти не съм запалила и една цигара и малко ми е притеснено сега. Незнам ,,прочиствам ли се,, какво се случва.

# 76
Аз съм пушачка Sad И все още си дърпам цигара - две.
Пушех по кутия.
Имам си тютюнджийска кашлица от 1000 години

# 77
  • Русе
Добро утро юлски мами  Simple Smile
Следя ви от предната тема, но не смеех да се запиша досега, поради предишни неуспешни бремености. Вчера бях на преглед и се видя, че сакчето си е на мястото. След 10 дни ме викна за сърчице  Praynig
Желая на всички успешна бременност и дечицата ни  да се родят здрави, когато им е време  Hug

# 78
Добро утро на всички. Оф с това ставане сутрин вече ще се побъркам. Кучета,деца...чакам почивните дни уж да поспя поне до 8:00,но уви. #2gunfire супер гадна дупка имам във времето. Сина ми е от 7:45 на училище,а аз съм на работа от 9:30. Водя го до училище и се връщам до нас,вися малко и пак тръгвам. И есественно в този промеждутък нищо не мога да свърша.
За месото-аз съм месоядна и то мноого,но на последък не ми се яде толкова много месо. Повече салати ми се хапват.
За пушенето-пушач съм от години. И сега пуша. С първата бременност към 3- ти месец изведнъж спря да ми се пуши. Дано и сега да е така  Rolling Eyes
Отивам да вдигам ученика,голям зор му е ставането,ама само когато е на училище.

# 79
Момичета,има ли пушачки сред вас? Вчера и тази вечер една страшна кашлица (като на дърта пушачка  #Crazy Laughing) и чак въздух не ми стига. От както видях двете черти не съм запалила и една цигара и малко ми е притеснено сега. Незнам ,,прочиствам ли се,, какво се случва.

Добро утро и от мен Simple Smile Аз пушех по кутия на ден,но откакто видях двете чертички не съм палила. Имам една лека кашлица, като че ли се изчиства и с всеки изминал ден намалява. Хубав и успешен ден на всички  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 80
Добро утро и от мен! С първата бременност бях пъпчасала като крастава жаба! Засега нямам и една пъпчица, дано този път ми се размине! Не смея да се похваля, но и с гаденето/повръщането съм доста по-добре! Лошото е, че само тестото ми понася и вчера сама изядох половин питка и половин тутманик! Ще стана динозавър до края на бременността... Как ще ги свалям тия килограми, не знам Sad П.п. Аз вече казах в работата и съм болничен.

# 81
 Аз много внимавам какво ям,но знам,че ще кача килограми. С първата бременност качих 20 кг,но ги свалих лесно. Прорлемът ми е ,че задържам много вода и се подувам като балон....
Момичета,корема ми се поду адски много.Вчера се видях с една приятелка и тя беше меко казано шокирана.Каза,че и изглеждам бременна в 5ти месец,а аз съм едва в 6 седмица...Може ли това да е нещо хормоналнж?

# 82
Явно е нормално, аз също съм подута и корема стърчи, освен че задържам вода, имам и яко газове, запек и т.н 😞 вече се чудя какво да облека, че да не ме усетят, не искам да казвам още, поне не и докато не се уверя, че човечето се развива нормално.

# 83
Охх, Маменцето напълно споделям твоите симптоми
И аз все още не съм споделила в работата, чакам да мине 3-ия месец и всичко да е наред  Praynig
Запека си го имам още от преди години, боря го със сушени сливи, ябълки, супи, круши и т.н....въпреки, че насила вече ги ям, но.... Confused

# 84
Добро утро!  Hug
За стомашния проблем на мен ми помага кисело мляко с лъжица овесени трици.
За месото - и аз съм мвсоядна, но и на мен не ми се яде месо, откакто съм бременна. Прекалено тежко ми се струва  newsm78 И аз налитам повече на тесто, само от него не ми се гади. Дано успея да не кача твърде много, че доки ми е забранила повече от 16 килограма да кача, имам проблем със ставите и никак не е добре да ги натоварвам допълнително.  Tired

# 85

Добро утро и от мен Simple Smile Аз пушех по кутия на ден,но откакто видях двете чертички не съм палила. Имам една лека кашлица, като че ли се изчиства и с всеки изминал ден намалява. Хубав и успешен ден на всички  bouquet bouquet bouquet bouquet

+1 за мое щастие нямах проблем със спирането ма цигарите ☺
И моя корем в подут и като цяло съм качила някой друг килограм щото и в лице си личи вече...добре че е зима и се навличам супер много и все още мога да прикрия корема на работа Simple Smile

# 86
Добро утро и от мен,
и аз съм с обърната матка и ми казаха че не е проблем нещо нормално си било

иначе само сутрин ми става лошо, ям предимно тестени неща, банички и дано не се търкалям  по-нататък  #Crazy

# 87
Добро утро,
аз днес ще се обадя на шефката ми ,че не ми е добре и ще си остана вкъщи. Вчера вечерта имах ужасно главоболие и неразположение, днес ще лежа на тихо и тъмно вкъщи и после пак на работа.
Съвестно ми е да отсъствам, но това ми е втори болничен ден за цялата година и мисля ,че ще го преживеят в работата.  Confused
Иначе следващия ми преглед с акушерка ще е на 9/12 и само ще ми вземат кръв за един куп изследвания и данни за семейната ни история за заболявания. Понеже не съм казала ,че съм бременна си ползвам отпуската за всичко.

# 88
Добро утро и от мен 😊 Благодаря на всички за вчерашните съвети за WC-то. Проблема е, че правя всичко горе долу както трябва. Но от днес съм решила предимно плодове да ям. Само обяд и вечеря ще хапна нещо по истинско, но постно. Аз също нямам желание да ям месо, макар че и преди не съм била много месоядна 😊 Даже снощи готвих едно месо....едвам го доготвих и не исках и да го опитам дори 😂😂

# 89
Ох, момичета и аз май не налитам много на месо - а обичам много.
Това явно е някакъв общ бременен синдром - теста и сладки хахахха
Аз си хапвам по някоя ръжена филийка, вече си позволявам и картофи по-често - мнноооого ми се хапват Simple Smile
Но мъжо вчера се прибра с една топла кашкавалка + боза - щях да го убия  #2gunfire
Излапах я за норматив хахаха

Общи условия

Активация на акаунт