Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 925
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
Аз сега не мога само на плодове до обяд. Само плодове ми се ядат, но лошичко ми става.. прималява ми и трябва нещо по-засищащо да хапна.

# 91
jelly-belly аз се престраших и отидох снощи. Говорих с козметичката тя каза, че няма проблем ще прескочи само процедурата с дарсонвала.
С хапването и аз може би клоня повече към тестени неща, но много внимавам да не прекалявам и се стремя и по някой друг плод да хапвам всеки ден, че и витамини трябват.

# 92
Здравейте, момичета!
Аз много скоро разбрах, че съм бременна и според телефона ми термина ми е 1.08.17 г., но понеже още няма такава отчетна тема - бих се радвала да намеря при вас търсените отговори на моите терзания Simple Smile)
След 8 -месечни неуспешни опити най-накрая видях двете чертички в петък. Прегледът ми е чак в понеделник при док и бих искала да попитам според вас дали е безопасно да отида на кола маска на триъгълника преди прегледа или е рисковано? Ходя от години и не бих искала да посягам към бръснача, но ме е страх да не навреди по някакъв начин при толкова ранна бременност.
П.С. Поздравления за чудесната тема и много леки и щастливи месеци на всички до финала!

# 93
  • Варна
Здравей, Victoria__. Добре дошла, леко стигане до пухкавия финал bouquet

За кола маска на триъгълника съм чела,че не е хубаво. Но по добре някой по компетентен да ти даде съвет.  newsm78

# 94
Благодаря за бързия отговор, Анна! Simple Smile

# 95
Здравейте, момичета!
Аз много скоро разбрах, че съм бременна и според телефона ми термина ми е 1.08.17 г., но понеже още няма такава отчетна тема - бих се радвала да намеря при вас търсените отговори на моите терзания Simple Smile)
След 8 -месечни неуспешни опити най-накрая видях двете чертички в петък. Прегледът ми е чак в понеделник при док и бих искала да попитам според вас дали е безопасно да отида на кола маска на триъгълника преди прегледа или е рисковано? Ходя от години и не бих искала да посягам към бръснача, но ме е страх да не навреди по някакъв начин при толкова ранна бременност.
П.С. Поздравления за чудесната тема и много леки и щастливи месеци на всички до финала!

аз бях на лазерна,бях разбрала че съм бременна но исках да си мина
и това ще ми е за последно, само с бръснача вече ще съм

# 96
Виктория, много се радвам да те видя тук  Hug За кола маската - аз знам, че ако си свикнала, не е проблем. Аз също си правя кола маска, даже си я правя в домашни условия и мисля просто когато вече не мога да се оправям сама, да ходя на козметик. Така или иначе си правя веднъж в месеца, това не са чак толкова много процедури  Mr. Green

# 97
Виктория, много се радвам да те видя тук  Hug За кола маската - аз знам, че ако си свикнала, не е проблем. Аз също си правя кола маска, даже си я правя в домашни условия и мисля просто когато вече не мога да се оправям сама, да ходя на козметик. Така или иначе си правя веднъж в месеца, това не са чак толкова много процедури  Mr. Green
И аз се радвам, че се наложи да видя тези така бленувани отчетни теми Simple Smile) Може би съм за следващата, но се надявам да ме приемете и тук.
Благодаря за инфото, Стормче! Свикнала съм , така че май ще отида преди прегледа или ще се опитам и аз сама.

# 98
  • София
Аз също ходя на кола. Козметичката ми каза че много жени си ходят при нея в напреднала бременност и до последно.  newsm78

# 99
 chef Така като ви чета и аз се замислям, че предпочитания ми към храна, не са само моя прищявка. Аз също много обичам месо, но последно време ми е трудно да го ям. Някак на сила го ям, без апетит. Похапва ми се тесто, дори просто така хляб с шарена сол  Joy Сладкото си ме блазни, както обичайно ( а аз ям доста) . Гледам да не прекалявам с този вид храни, че после дупето..... хахахах #Crazy
Явно нашите юлски бебоци имат конкретни предпочитания.

# 100
  • Перник
Блазя ви, че даже ви се прияжда нещо! На мен нищо не чи се яде  Sick
Да ви се похваля,че днес се записах на ЖК по ЗК. В петък трябва да ми пуснат изследванията.

# 101
И на мен нищо не ми се яде. Но пък някои неща разбирам, че мога да ги ям, селд като опитам, докато други продължават да не ми се ядат.

# 102
Здравейте, момичета!
С предишната си бременност ходих на кола до последно. Даже като отидох да раждам не ме бръснаха, защото бях ходила при козметичката преди 1 седмица.

# 103
Благодаря за отговорите, момичета. Ще си отида значи.

# 104
  • София
Вики, добре дошла, радвам се да видя и теб вече в отчетна Hug
За колата маска- най-добре да се посъветвате с вашата козметичка. Аз от опит мога да кажа, че имам няколко приятелки, които си ходеха до последно на кола маска на триъгълник. Дори да е за първи път, не мисля, че е проблем, все пак е важно последните месеци вече да сте свикнали. Аз ходя, но само на крака, за съжаление така и не се престраших или по-скоро пресрамих да отида и на триъгълник Crazy

Аз от вчера съм вече вкъщи, след краткия престой в болница. Подсилиха ме с куп вливания, като се оказа, че съм имала кетони в урината и изследванията ми не били никак добри. Но след седмица повръщане, гадене и никакво ядене и пиене на течности е чудно как още бях жива ooooh! Сега гаденето си продължава с пълна сила, чат пат повръщане, ям по половин препечена филия за закуска, обяд и вечеря, бисквити, солети и вода, общо взето на това живея #Crazy Всичко се повтаря едно към едно с първата ми Б и всеки ден се моля да свърши този ад ooooh!

Въпреки, че е рано да споменавам раждането, искам само да споделя и страхотните си впечатления от болница Надежда в гр. София. След престоя ми там, съм повече от убедена, че именно там искам да родя Peace

Общи условия

Активация на акаунт