Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 687
  • 808
  •   1
Отговори
# 60
Моите черни дънки/от последното зареждане/, не са мръднали. Все повече си ги харесвам. имам и едни сини от миналата година, които също се "държат" добре след доста носене и пране. Пера само на 30 градуса.

# 61
  • София
Ски екипировката за деца дали я има налична някъде?

# 62
  • София
Интересувам се от робота за почистване,знаете ли дали са го пускали и преди?Дали върши,що годе добре работа,като се има впредвид,че хубавите са около и над 1000 лв. дали този за 200 лв. ще е стока.И дали може да се върне ако не почиства добре?

Не е пускан преди.
Аз го купих сега. Първи впечатления: върши доста прилична работа, особено на твърди повърхности. За почистване на килими (моят е персийски, за дългокосмести пише, че не става) трябва да се махнат 2 четчици, които има, за да събира праха от ъглите (предполагам, че това е една от разликите със скъпите. Освен това не отива сам да се зарежда, а трябва да си го включиш). Засега оправда очакванията ми- няма да отмени основното чистене, но за ежедневно е добро решение.

# 63
  • Бургас
Пратих да ми вземат термометъра, че малко се забавих с решението дали го искаме, а чак довечера ще видим дали го има в лидл в изгрев. Междувременно, ако някой е виждал в другите магазини в Бс, ще съм благодарна да сподели. 

# 64
Аз в понеделник ходих заради сокоизтисквачката, но не я взех. Гледах един клип в нета и се разколебах. Моля тези които са я взела да дадат мнение. Ако са добри отзивите и ако някъде е останала ще я взема.

# 65
Ски екипировката за деца дали я има налична някъде?
На 8.12 я пускат...

# 66
  • София
Пак, да питам, ако някой види прахосмукачка в София, да пише  Hug

# 67
  • оттам, откъдето започва България
Да похваля отново киселите краставички на Фрешона, с детето ометохме един буркан.  Simple Smile

Да питам каква е разликата м/у червеното и синьото кисело млако на Пилос и двете 3,6 %? Гледах етикета и разлика не видях.
Киселото мляко в червено - 3,6%, е единственият продукт, който досега ми е задържал вниманието в Лидл, може би и ментовите бонбони, които са на касата, и хлябът със  семена, но него го има и в Кауфланд.
Не харесвам масло Пилос и затова си купувам от специаизираните магазини за млечни продукти.
За дрехи също не се вълнувам. Ако има нещо, което да ми хареса когато отида (това е един път месечно) взимам, ама е рядкост. Последната покупка за внук ми беше май пълен провал. Взех един суичър от полар, но се оказа, че така е ушит, че горната част на ципа постоянно му е в устата.
Ама пък си ви чета и ви се радвам на ентусиазма.  Laughing
Сетих се да ви питам, като редовно пазаруващи, някой виждал ли е в БГ Лидл лютиви кисели бейби краставички?

# 68
и аз да се запиша, че ви изпуснах Simple Smile
вчера влязох за редовните си покупки (най-вече боза за малкия) и си тръгнах с коледни стикери Simple Smile Халатите ми харесаха, но още се чудя дали да си купя.. утре ще отида и за пистолета за лепене (дано има останал, че ще мина чак вечерта след работа)
По въпроса за дрехите - досега съм взимала предимно детски и съм доволна.
За масло и млечни продукти - нямам вяра на големите магазини - взимам си ги от квартално магазинче  Wink

# 69
  • софия

Сетих се да ви питам, като редовно пазаруващи, някой виждал ли е в БГ Лидл лютиви кисели бейби краставички?
Пролетта със сигурност имаше. Сега не съм гледала.

# 70
  • София
Утре ще ходя за потничета.
Бях се меракландисала на дамското яке, но се отказах. Понеже като питах тук ми отговориха , че било тънко и не ставало за зимата  Confused

# 71
  • оттам, откъдето започва България

Пролетта със сигурност имаше. Сега не съм гледала.
Благодаря ти, това означава да се огледам на място, когато и да отида.  bouquet

# 72

Гледах скоро - в по-малки бурканчета, с разноцветни капачки, лютите бяха с червена ако не се лъжа.

# 73
  • БУРГАС
Връщам се от Лидл Бургас Славейковата, имаше само две кухни и ги взех. Има 2 магазина. Адвенч календара много хубав, но по за момченце.

# 74
  • София
Да, има лютиви бейби краставички, вкусни са ми.
Чета недоволството ви от дрехите. Нямам мнение - рядко нещо там ми става. Каквото купя на дъщерята - не е мърморала и си го носи.
А защо не  споделите на клиентския телефон или в мейл до фирмата?
Нали трябва да има обратна връзка с клиентите.
Нека да разберат, че не сме аборигени и разбираме от качество.
Може пък да се подобрят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт