Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 946
  • 808
  •   1
Отговори
# 600
Аз имам уреда за кисело мляко и съм доволна. Върши работа, но на мен бурканчетата са ми малки и си купих от пазара други. Същата височина, но с по голяма вместимост.
Може ли снимки на другите бурканчета, които си купила и  от къде може да се купят( не съм от София).може и на лични, мерси
Ето снимка на буркана http://www.prikachi.com/images.php?images/162/8978162h.jpg. Да уточня, че надига капака на машината за мляко с няколко милиметра, но не се отразява на крайния резултат. Побират ми се по спомен 3 буркана от тези на снимката и от малките допълвам мястото в машината.
Мерси за инфото.Значи вадиш едните и слагаш други- - няма опасност да се прецака машинката така, нали? А някой ползвал ли е от готовите закваски (има едни в пакетчета)?Някое лидлско мляко подходящо за закваска? Колко стандартни кофички кис мляко излиза всъщност? Свърших с въпросите,😉 Мерси

# 601
  • Бургас
Чаршафът наистина е разкошен! Мерих го и на 160/200 си пасна перфе, даже не и изпънато по моя си начин, така че има резерва и да се свие малко от сушилнята, понеже аз чаршафи и долно бельо дори в топло време гледам да минавам през сушилня.
Бархетът е плътен, наистина топъл, но за възглавница не бих понесла такова нещо до лицето си. Скоро гледах в магазин за бельо бархетни калъфки за възглавница, онзи беше някак по-груб. Този е фин и мек.

# 602
Може ли мнение за покривката?  Бях си взимала от магазин уж хубава, а вече е на петна и всички течности попиват Sad

Аз имам от Коледните - бордо и шампанско. И попиват, и са на петна.

# 603
  • София
Взех и аз малко чаршафи, пак рискувах с 140-160, ще видим как ще е като размер. Памучния с ластик (пак от лидл) и той си беше ок в началото, но след известен брой изпирания толкова се сви, че сега първоначално като го натъпча, матракът седи извит, за ден-два се отпуска и става нормално  Laughing Може би съм го прала и на 60 градуса, нямам спомени честно казано, но за мен това би следвало да е температурата за пране на памучни чаршафи и кърпи.

# 604
Аз взех чаршаф 180 за матрак 160, но висок 27 см.
В момента е в сушилнята, да видим. Леглата на децата (пак с височина 27 см.) едва ги застлах с единичните чаршафи (вече изсушени). Ако всичко е наред и довечера всички ги харесат се замислям да взема, ако има останали по още 1 комплект с друг десен (страхотно коледно настроение създават).

# 605
  • София
Някой виждал ли е в магазините на Лидл в София останали от куклите бебета и ваничката за къпане от преди няколко седмици? И ако е виждал, къде?

# 606
  • София
Бебета имаше днес на Сливница. Peace

# 607
Ставам досадна,но някъде във Варна от дървената писта да има?

Преди малко ходих до Лидл Провадия - имаше от дървената писта и дървено влакче , магистрала за игра или жп прелез (на две места бяха сложени и двете с цена 39.99лв).
Имаше още от дървените пъзели, пиратски кораб или къща за игра с 19 части, дървени колички.

Бях забравила за жилетките от по-миналата седмица  ooooh!, днес се сетих и за късмет имаше моя номер, че и от двата цвята, за които се колебаех  Mr. Green, та си купих едната.  Laughing

Имаше и много чаршафи и нулев интерес. Peace

# 608
  • have faith and be patient ..
да бе ясно , но колко повече от литър събираш с тези буркани ?
Скрит текст:
Аз използвам и едните и другите буркани. Не е много повече като количество /в момента не мога да кажа, че не съм вкъщи да видя с каква вместимост са бурканите/, но така правя за да не чакам да се изпразнят бурканите от комплекта и до тогава да се развали прясното мляко.

Аз разбрах. Адриа казва, че си е купил втори комплект бурканчета за да го използва него и да зарежда по-бързо машината. Защото иначе трябва да чака да се изпразни първоначалния комплект. А така смао подменя бурканчетата и пуска отново машинката.

еми руса съм   Sunglasses  аз подразбрах ,че ги ползва понеже 1 литър готово кисело мляко и е много малко   Rolling Eyes
за влакчетата - в Провадия може да ги има , но на телефона 100% ще кажат ,че са изчерпани , някой пробва ли ? и аз исках влакче но уви

Купих и аз чаршафи, ще ги мина довечера през сушилнята, да видим дали ще се намачкат, при мен това е основния тест  Simple Smile

моите ги прах на 40 градуса ,центрофуга на 1200 ,  суших на вън , после в сушилня 1,30 мин .. извадих ги меки , топли и гладки  Peace

# 609
А да попитам тези чаршафи не се ли завалват?

# 610
Маскарпонето в какви разфасовки е, по колко грама?

# 611
  • В една слънчева къща...
Маскарпонето в какви разфасовки е, по колко грама?

По 250 гр. 3,49 по спомен беше цената. Само един вид и една разфасовка има.
Пак да подпитам - за смесителя с изтеглящ се душ мнения има ли някой, който вече го е ползвал от предни пускания?

# 612
  • по пътя
Fortuna, благодаря за инфото.

# 613
А да попитам тези чаршафи не се ли завалват?

Писахме, че леко се завалват бархетните горни, които имаме от предна промоция. ...стават на топченца леко, не стои гладко и мъхесто като в началото. Но сегашните имат и полиестер/горните/ и може да е плюс това. Долните са 100 процента памук.

# 614
Благодаря за отговора

Общи условия

Активация на акаунт