Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 984
  • 808
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Как се борави с този пясък? Crazy
Нещо между пластелин и пясък. Нашият не го оставя  Mr. Green

# 526
  • по пътя
Ставам досадна,но някъде във Варна от дървената писта да има?

# 527
  • Пловдив
А аз го мразя от душа и сърце тоя пясък. Много красивичко се пилее.

# 528
Някой има ли впечатления от мултифункционалното ренде, което е от утре в брошурата? Дали са го пускали преди? Прилича на рендето на Бьорнер, но цената е пет пъти по-ниска.

# 529
Аз имам уреда за кисело мляко и съм доволна. Върши работа, но на мен бурканчетата са ми малки и си купих от пазара други. Същата височина, но с по голяма вместимост.
Може ли снимки на другите бурканчета, които си купила и  от къде може да се купят( не съм от София).може и на лични, мерси

# 530
Здравейте! Някой има ли мнение за часовниците, които ще пускат другата седмица?   bouquet

# 531
  • София
Някой има ли впечатления от мултифункционалното ренде, което е от утре в брошурата? Дали са го пускали преди? Прилича на рендето на Бьорнер, но цената е пет пъти по-ниска.
Аз го имам от преди няколко години - за цената си е перфектно. Много добре се справя.

# 532
  • Варна
Ставам досадна,но някъде във Варна от дървената писта да има?
Утре сутрин ще хода на Владислав и вероятно и на Мир и ще погледна. За коя писта точно става въпрос? Тези от 40лв знам само аз, които бяха магистрала, писта и мост, а тук и други се коментираха.

# 533
Въпрос към закупилите червената лампа за нагревки която беше на промоция преди месец.
Как вие индикацията, за времето. Сменихме лампата вече един път заради това и отново имаме същия проблем.

# 534
Тази лампа с гаранция ли ви я продадоха?

# 535
  • по пътя
Ели,за тази от 40,да. Благодаря предварително.

# 536
  • Пловдив
Заради студа не отидох до Лидл за чаршафи и портфейл  Tired Да не ги разграбите,ей! Grinning

# 537
  • Бургас
Вече съм снабдена с чаршаф с ластик и разни други дреболийки. Довечера ще го получа и ще го гледам, но накарах свекърва ми да го отвори, за да го види - бил разкошен. От години ползвам само калъфи с ластик, че иначе всичко ни се събира под нас, но бархетен съм нямала. Аз поръчах от тъмното - вишнаво-керемидово. Калъфите от тоя цвят били най-малко. В Бс - Изгрев.

# 538
Вече съм снабдена с чаршаф с ластик и разни други дреболийки. Довечера ще го получа и ще го гледам, но накарах свекърва ми да го отвори, за да го види - бил разкошен. От години ползвам само калъфи с ластик, че иначе всичко ни се събира под нас, но бархетен съм нямала. Аз поръчах от тъмното - вишнаво-керемидово. Калъфите от тоя цвят били най-малко. В Бс - Изгрев.

Много ми се иска да си взема, но ме е страх с тия размери - 160 ми е спалнята, а140-160ш. ми се вижда малко. 90-100ш. едвам слагам на сина, а неговият матрак е 100х200.  Sad

# 539
  • София
Много ми се иска да си взема, но ме е страх с тия размери - 160 ми е спалнята, а140-160ш. ми се вижда малко. 90-100ш. едвам слагам на сина, а неговият матрак е 100х200.  Sad

Точно в тази връзка искам и аз да попитам като размер как са. Имам чаршаф с ластик от лидл, който не е бархетен и е размер за 140-160, спалнята ни е 160 и направо си е малък, едвам натъпквам матрака. Чудя се 180-200 дали няма да е по-добре  или той пък ще е твърде голям newsm78

Общи условия

Активация на акаунт