Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 924
  • 808
  •   1
Отговори
# 660
Шаранът стана много вкусен,препоръчвам го.
Ти хубаво го препоръчваш, но в ЛИДЛ Бургас днес шаран не са получили Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 661
Бъркам ли, търсих детско термобельо, но няма?

# 662
Happy от четвъртък е термо бельото.

# 663
  • София
Ти хубаво го препоръчваш, но в ЛИДЛ Бургас днес шаран не са получили Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

+1 за шарана, аз го правих по кингата на Манчев и Шишков, т.е по рецептата на Манчев

# 664
Ооо супер, реших че съм изпуснала и е свършило. Взех сьомга за рибена чорба, взех и чаршафи. Чудно.

# 665

Шаранът беше от миналата седмица до изчерпване на количествата.  Peace Аз купих вчера и при нас дори беше намален. Потвърждавам, беше вкусен.

# 666
Момичета, да ви попитам за отзиви за мъжките кожени ръкавици http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51095 и дамския домашен комплект http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51228. Ръкавиците мисля да взема за подарък на баща ми и искам да са качествени, а комплекта за себе си и ме интересува става ли да се използва като пижама?

Шаран взех още в неделя, сега търся рецепта за готвенето му довечера Wink
Цял ден ви четох, момичета, много са ми интересни темите тук,
и.. накрая хапнахме лидълския шаран пържен, но, много вкусен стана!
За пижамите- огледах ги много добре, мъжката е 100% памук и изглежда чудно, дамските само на външен вид са бижу,но материята е изцяло изкуствена.
Ръкавиците много ми попаднаха, мекички, удобни, не взех, само защото не успях да преценя кой размер точно ми трябва.

# 667
Някой има мнение за предстоящите детски апрески, най-малките номера. Интересува ме ако някой е купувал миналата година и знае дали се огъва подметката и изобщо дали са качествени.

# 668
Момичета, да ви попитам за отзиви за мъжките кожени ръкавици http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51095 и дамския домашен комплект http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51228. Ръкавиците мисля да взема за подарък на баща ми и искам да са качествени, а комплекта за себе си и ме интересува става ли да се използва като пижама?

Шаран взех още в неделя, сега търся рецепта за готвенето му довечера Wink
Мъжките ръкавици са 4 вида.Тези които са по-груби са с велур.Аз имам от черните  на цвят ръкавици.Кожени са и кожата е много мека. Харесват ми, но ако времето е много студено, не държат много топло.

# 669
И от мен плюс за шарана. Много хубав беше. За пръв път така да ми хареса тази риба. Всъщност днес минах през Лидл за дамските комплекти за вкъщи, ръкавиците и едни подаръчни комплекти Дав. При нас нито имаше избор от пижамите, нито от ръкавиците, а на комлекта Дав само етикета беше там, а на негово място имаше Нивеа. В общи линии съм разочарована. Когато и да харесам нещо от брошура на Лидл, все го няма налично. Миналата седмица салатите бяха намалени -Джентилина и къдравата, и от двете нямаше, предишната седмица месо не хванах. Е, специално почивен ден ли трябва да си взема, за да купя нещо промоционално в този магазин.

Благодаря за мненията за ръкавиците. Нямаше черни, изцяло кожени, само от тези с велура. В общи линии имаше 4-5 кутии и 2 отворени и бяха останали само едни тъмнокафяви и черни с велур, останалото беше светло кафяво. Абе разочарована съм за пореден път от Лидл.

# 670
Малко да се отчета.

Купих си единия от дамските комплекти. Памучни са, от приятна материя, но мноого тъничък. Изобщо неподходящи за зимата, но пък за другите сезони перфектни.

Мъжките боксерки са от страхотна материя. Единият ми син, който е принц и при него угодия няма, ги одобри. Утре ще му купя още някой чифт. Иначе да не ви казвам колко чифта купувам и той ги запокитва, били му се врязвали, били шити с не знам какъв си конец, и тн. Хенри VIII пасти да яде пред него.

И последно, за мен органайзера с кожена подвързия. На вид изглежда добре, обаче на опип е доста китайско изпълнението. Страниците едни тъъънички, очаквам да се разпаднат всеки момент. Но както и да е,  ще му дам шанс и няма да го връщам, пък може да ме опровергае.

# 671
Някой има мнение за предстоящите детски апрески, най-малките номера. Интересува ме ако някой е купувал миналата година и знае дали се огъва подметката и изобщо дали са качествени.
Няколко години все от там купувам. Стават ботушките Peace

# 672
Да, мъжките боксерки са много хубави, 99% памук, много финни, както писах и в понеделник, но от дамските комплекти гледах само светлия /с бялото потниче/ и в състава нямаше грам памук, което ме отказа. Утре ще гледам и другите, ако са останали.
Момичета, да ви помоля за мнение за количките с дистанционно? Трябва да взема за 2 момчета, за подарък и  се зачудих, дали не са скъпички, като цена- качество, как са според вас?
Усмихнат ден ви желая!

# 673
  • Beyond the stars
Ооо супер, реших че съм изпуснала и е свършило. Взех сьомга за рибена чорба, взех и чаршафи. Чудно.

И аз се сдобих с чаршафите в сиво.  Heart Eyes Горкият ми мъж беше обиколил 4 магазина за моето сиво  Blush На първо четене изглеждат много симпатични, пък да видим  Mr. Green

# 674
  • Русе
Мъжките боксерки са с различно съдържание на памук. Гледайте какво пише на кутията, сивите са 55 % памук и 40 % полиестер, а раираните със 76 % памук и 19 % полиестер. Може черните да са 99 %, но аз бързах и чак в къщи видях, че не са с еднакъв състав.

Общи условия

Активация на акаунт