С какво ние жените дразним мъжете си?

• 6 567
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
Дразня го,че съм по разхвърляна,че нямам навика да Мия съдове(и защо като имам миялна),че му мърморя нещо докато той гледа светия спорт.И като ми се скара за тия глупости направо ми идва да го разпардушиня. #2gunfire
Иначе за ей такива глупости се караме,мрънкаме,мърморим и се цупим.В такива моменти му казвам ,че е "Сръдльо" или "Цупльо",а той ме нарича "голяма бяла птицо"(разбирай Патица)следва Смях.Ей такава идилия сме като се дразним.

# 31
Така, че и двамата имаме нужда от промяна, определено.Но онзи ден четох в друга тема и ще цитирам една потребителка - "на етап съм в който разбрах, че мога само себе си да променям".

Към цитираното от теб бих добавала, че можем да променим само навиците си, като ги заменин с нови, по-здравословни за отношенията ни с другите.

Обмислянето на нещо е бавен и дълъг понякога процес, на който другият не е задължително винаги да бъде съпричастен от начало до край, слушайки ни.Ако това изнервя мъжът ти, опитай да го запознаеш с резюмето в края.На сръдните започнах да "отговарям" с незабавна прегръдка и думичката-мир, защото са ми безкрайно неприятни.Така се преодолява по-бързо неприятния момент и от двамата.При нас се получи.

Общи условия

Активация на акаунт