Магията на изтока - тема 48

• 46 799
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • BG
Су Хьок бе Гостче  Twisted Evil май беше със И Джи А, на нея я направих, но от толкова пластики всички са ми еднакви  Crazy
Пуснала съм го само за фон на едното устройство. Миналата година бе 5-6 часа, а най-интересното бе накрая, значи към 4-5 часа може и да стане интересно  hahaha
Ъ-хъ, и на мен ми доскуча вече Joy моите хора минаха, тъй че може да си почина час-два. Сузи и Тейон ми харесаха много, на Тейон роклята по-къса нямаше как да е, но косата и беше прибрана по един симпатичен и небрежен начин, Ха Джи Уон също изглежда добре, само деколтето малко в повече изрязано ми се стори, сега ще изляза за мъничко само, после пак ще видим до къде са го докарали.
То добре, че им пишат имената на англ, че иначе и аз щях да се чудя за никои кой кой е и кои кои са.

# 46
Хе-хе  Simple Smile, имаме си репортаж на живо в темата Hug.

С тези ритми, ако не е езика, може спокойно да мине за някоя наша чалгаджийска песен.

# 47
  • BG
Какво да кажа, бяха много болезнени награди.

# 48
Чудесен първи ОСТ от започналия днес Goblin.

# 49
  • DE
М, даа, най-скучните награди които почти гледах  ooooh!
Кифли, кифли, кифли в неизброими количества. Няколко добри рокли и костюми. Най-вълнуващият момен бе изпълнението на Уиз Халифа заедно с публиката. Можеха  да поканят някой гласовит да пее часта на Чарли Пут, но и така се получи идеално.
Като намеря видео ще постна. За пръв път да ми хареса американски рапър на живо.

# 50
  • BG
Много кифли имаше, вярно е, ще сложа на ЕХО сцената и отивам да гледам Blue bird's house, че за днес ми стигат толкова нерви.

# 51
  • DE
Да покоментирам още малко мамата  Grinning

Мноу яки азия феновете  Heart Eyes
Много лошо впечатление ми направи Baekhyun(EXO) при обявяването на колаборация на годината. Тръгнаха да се качват на сцената със Сузи, а пича я отмина като параход  ooooh! и както някой спомена тия дни, започна да говори пръв без да даде предимство на дамата.
https://www.youtube.com/watch?v=ViDuk7yMdao
Тия сериозно ли дадоха за изпълнение на група на СН блу пред Айлъндите  Rolling Eyes
Победителите http://www.allkpop.com/article/2016/12/winners-of-the-2016-mama На победителите, честито.
Остава надеждата за гайо фестивалите последните дни на годината, може и да се случи нещо интересно в тази толкова скучна и постна кпоп година  Praynig Все още предстои 12 декември  Flutter

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 10:09 от дането

# 52
  • София
Weightlifting Fairy Kim Bok Joo  - чудя и се и не мога да се начудя на главната, защо се е съгласила да играе такава тъпа роля, след лекарската роля.

# 53
Що бе, Тайне? На мен пък ми хресва, че приема различни роли. Гледала съм всичките й сериали. Общо взето, до сега, редува невротична и понякоа труднопоносима кифла с добродушно девойче. Обаче определено има потенциал да изиграе и истински гадна злобарка.

В Бризът се опитвам да намразя фалшивата внучка, но пусто тази актриса ми е толкова симпатична, че не ми се получава, въпреки гадните й постъпки. Като я видя и винаги я свързвам с първата роля, в която я видях в New Tales of the Gisaeng, където беше красива, умна и добра.

# 54
  • BG
дането, не че защитавам Бекс, но през моите очи като че ли по-скоро тя искаше да стои на повече дистанция от него, като тръгнахa към сцената той я изчака на стълбите,  е, нямаше как да се хванат под ръка по разбираеми причини Laughing даде и наградата на нея да я държи, а тя отново си пазеше задължително една ръка дистанция, само това, че не я остави тя да говори първа го отчитам като минус.
Какво друго за обсъдим за наградите, това недоразумение Twice ли, няма никога да мога да си обясня успеха на подобен тип момичешки групи, какво им се кефят корейските младежи, представят си, че прекарват нощ с невинна корейска девойка ли  Grinning, друго ли, просто е необяснимо  за мен и това е, напоследък ми е писнало от Twice, вече даже и не гледам муз. предавания заради тях.
На Goblin  са се появили суб за 1 еп., по-късно ще го изгледам, да видим ще става или не.
2в1, мен само мисълта, че накрая ще бъде разкрита фалшивата внучка ме крепи на екран, направо не мога да я понасям, а свекърва и в три поредни сериала, които почнах все е нечия майка Joy

# 55
За Гоблин има, и английски и руски субтитри. Чупи рекорди в рейтингите като се има в предвид, че все пак tvN е кабелна телевизия. Коментарите също са отлични, и за сюжет и за игра. Гонг Ю и И Донг Ук явно пръскат чар и омагьосват всичко наред newsm47.

# 56
  • София
Много оплетена първата серия на  Токкэби , сега ще я изгледам пак , дано успея да свържа някои неща.Половината връзки разбрах, но някои неща изобщо не схванах, като например защо го убиха...

2в1, Lee Sung-Kyung сериозна я понасям, но такава едва я търпя, гледам сериала заради мъжете.В сиренето я изтърпях само в първа серия и го зарязах.Хубаво е,че може да се превъпъщава във всякакви роли, но в комичните доста преиграва.

Започнах снощи този китайски When A Snail Falls In Love, но заспах.Но щом е криминален ще се гледа.

# 57
  • BG
Този Goblin и на мен ми изцеди силичките, егати и оплетения 88 минутен епизод, направо такова главоболие получих да се взирам в стремежа си да осмисля субтитрите, че все едно влак ми е минал през главицата Grinning
В момента гледам един неазиатски сериал, който ме натоварва по подобен начин, твърде сложен ми идва-Westworld, вижте му само рейтинга 9,2 с толкова висок рейтинг в imdb  малко сериали могат да се похвалят. Та да се върна на Goblin, какво не разбрах:
Скрит текст:
майката на това момиче умря при раждането или?? тя го е гледала като дух или умря на 9-тия  му рожден ден
този другия младеж, който живее при Гонг Ю какъв е?
Коя е песента, която звучеше при първата и втората среща на двамата главни, нещо пееха beautifl life, beautiful??
Другото, което не ми е ясно каква е разликата между Гонг Ю и Донг Ук, втория е ангел на смъртта, това е ясно, а в какво всъщност е ролята на  Гоблин, защото аз не разбрах.
песента на CHANYEOL и  PUNCH е много хубава, това момиче има много завладяващ и въздействащ глас.
Ама за жена на Гонг Ю не можаха ли да изберат по-симпатична, и в този сериал главната стига до раменете на главния, много зле ми изглежда подобна комбинация,както казах и в предни постове.

# 58
  • София
Той спаси майката, но тя загива 9 години по-късно.Прибра я оня гад, дето се настани в днешно време в къщата му.Наглото, красиво момченце е някой пра,пра, пра внук- наследник на този,който му е служил на младини и би трябвало да му служи както дядо му и другите пра,пра.. предци.Момичето не би трябвало да е невестата, защото нали невеста може да бъде само тази,която вижда меча, забит в него.Може би е свързана с него, защото той я спаси и тя можа да се роди.Сега ще го гледам пак епизода.Той е нещо като Дънкан Маклауд, осъден да вижда как всички покрай него остаряват и умират.И търси кой да го оттърве от тоя безкраен живот.

# 59
  • BG
Браво бе, Тайна, ти доста повече от мен си разбрала, е, не е ли това момиче гимназистката невестата , нали
Скрит текст:
при раждането и имаше едни духове, които казваха"тя е невестата на демона", офф, ще излезе още по-заплетен отколкото ми се стори Joy
И да се върна на МАМА, днес вече като гледах някои моменти от награждаването със суб исках да споделя, че много ме трогнаха думите на Сухо когато получиха наградата за албум на годината, ако не ви се гледа всичко, може да превъртите на 2:40

Общи условия

Активация на акаунт