Магията на изтока - тема 48

• 46 806
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Скрит текст:
Може би след време тя ще започне да вижда меча и наистина да е невестата му, просто още е малка!

Аз намерих приложението с духане на свещичка на телефона и си го инсталирах, внука му се кефи!Гаси се от всеки по-силен звук, не само от духане. Joy

# 61
  • BG
Аз намерих приложението с духане на свещичка на телефона и си го инсталирах, внука му се кефи!Гаси се от всеки по-силен звук, не само от духане. Joy
Абе, добре, че са корейците, ще разберем още неща покрай тях Joy сега остава да видим коя е песента, звучаща при срещата им, дали е част от OST-a или не, пък и искам да я чуя цялата, защото много ми хареса.

освен да го познаем по гласа, някакви предположения Thinking

# 62
  • София
Опитах да я открия със shazam, но не ми открива нищо.

# 63
  • BG
Опитах да я открия със shazam, но не ми открива нищо.
Нищо, скоро ще се разбере, щом този, който играе  младежа е от ВТОВ, може някой от тях да се окаже накрая.
Явно песента с Чани и Punch,  която е part 1 ще е ендинга, те така и с For you на Moon lovers направиха, първо пуснаха нея, а в сериала не я чухме освен  веднъж при първата им среща Laughing

PP засилих се да гледам Seven first kisses, пък той още не бил почнал Joyще погледна Гап Сун на две, на три да си упражня корейския Mr. Green, пък после със суб по-задълбочено.

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 20:44 от нощен гост

# 64
  • София
Скрит текст:
Значи какво разбирам аз, убиха го несправедливо,като предател и изменник, заради подлия министър и страхливия император и затова той остана вечно жив.

Забелязах гаф веднага, още в първа серия.Чуха се спирачки скърцащи, на снега, на тротоара, там където удари жената, а после колата тръгна от място,оставяйки следи, без да има следи от гуми зад нея.И колата беше отстрани на ударената жена, и около нея нямаше следи от гуми.

Последна редакция: сб, 03 дек 2016, 21:14 от Тайна

# 65
Гостче, песента може би е на инди групата 10cm, но не съм сигурна дали е същата за която питаш, защото клипът от naver не е достъпен за нашата страна.

Още не съм го почвала, но вече има английски субтитри и за втори епизод.

Ето тук малко информация за това що е то Dokkaebi, което са превели като Гоблин.

# 66
  • София
Гостче, песента може би е на инди групата 10cm, но не съм сигурна дали е същата за която питаш, защото клипът от naver не е достъпен за нашата страна.

Още не съм го почвала, но вече има английски субтитри и за втори епизод.

Ето тук малко информация за това що е то Dokkaebi, което са превели като Гоблин.
Искам и аз да кажа на някой Dokkaebi, че ме е страх от пари. Joy Гледам втората серия, но все още без превод на руски.

# 67
  • BG
Тайна, ти си нашият спец по откриване на гафове, признала съм те отдавна Hug а 2в1 е спец по разкриване на заплетени муз. загадки Hug Още помня как изрови един Ким Хьон Джун, дето не беше този, който знаем като търсих една част от ОСТ-а на един сериал.

# 68
Гостче, много помниш Hug. Тоално съм забравила за този случай.

Гоблин вече има превод и на бг. Следете азията и юнаците, че се качват там.

# 69
Запис.

# 70
  • BG
Какво ще кажете за 2 еп. на Goblin, каква разлика само с първи.

# 71
  • София
Изгледах първи епизод на Goblin на български, не знам какъв беше тоя превод, някакви неразбрани изрази, странни диалози, странен ми беше като цяло. Сега ще гледам втори епизод на руски, че още няма превод на бг. Иначе актьорите са ми сред любимите.

Гостче,  на един дъх изгълтах The Strain, но се оказа, че ще има още един сезон лятото на 2017 година. Ще го чакаме. Живите мъртви малко ме разочарова, ти гледаш ли го?

# 72
Подтикната от любопитство погледнах мъъъничко от Гоблина. Писах ,че следя Русалката-ми нещо много си приличат-гавния хубавец ,море , следите от миналото се явяват в настоящето , влюбване , а и най-хубавото ,поне за мен,прекрасни пейзажни снимки извън страната.Да не сбърках някъде? Ако върви добре Гоблина и  то с превод ,ще го гледам ,но да се посъберат повечко сериии. Wink Wink

# 73
  • BG
freedoms,не се притеснявай за Goblin, и ние тук снощи за доста неща се чудихме, ама 2 еп. е по-лесен, ще видиш Joy Стрейна е голяма работа, жалко, че следващия сезон ще е последен, а Ходещите ги гледам, сега са се разпилели малко, както в пети сезон, но след някой и друг еп ще се обединят Александрия, Кралството и Хилтоп , няма друг начин, трябва да се справят със Спасителите все пак, то зомбитата останаха на толкоз заден план, че няма накъде повече Grinning

# 74
  • BG
Гап Сун
Скрит текст:
Глезлите голяма промяна показаха, особено голямата и сега очаквам, че те ще са свързващото звено между баща им и новата им-бивша мащеха, която явно почна да изпитва някакви майчински чувства към тях.
Това, обаче, което не мога да проумея е свързано с брата на Гап Сун, доктора. Ясно ми е, че жена му е от богато семейство и не и е нужна заплата му, за да живее добре, но тези ежемесечни издръжки, които семейството му получава, затова, че го е дало за зет не ги намирам за редни. Да им бяха дали една солидна сума при сватбата им, нещо като сватбен подарък- да, но така, всеки месец да го "продават" един вид, не е ли малко унизително, що за родители биха постъпили по този начин. Дано жена му и майка и да пресекат мераците на майката на Гап Дол да става богата съпруга, защото никак не заслужава. И хитрата и дъщеря как добре се уреди със спонсор покрай нея, само се чудят от кого колко пари да измъкнат, ужасни са и двете. А Гап Дол е крайно време да се ориентира той ли ще ръководи живота си или майка му.

Общи условия

Активация на акаунт