Магията на изтока - тема 48

• 46 813
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • плевен
Може ли малко помощ.Реших да гледам сериала Call of  the Country,потърсих онлайн,няма го,потърсих да си го изтегля,пак ударих на камък,къде ли не пробвах,но не успях да си го изтегля.Остава ми да проверя и в руските сайтове но ми трябват бг.субтитри,но и тях не успях да намеря.Ако някой знае къде мога да си намеря субт.ще съм много благодарна,а може и сериала. Praynig

# 76
rozelin, има вероятност да не откриеш бг субтитри за сериала. Гледам, че е бил качен в мастерс-а, а сайтът им отново не работи. Има няколко преводачи, които превеждаха само за тях и не качваха субтитрите си на други места.
Във viki го има он-лайн на английски, но е под името Secret Agent Miss Oh. Може би и на руски ще можеш да го откриеш.

Хайде, на който му се гледа пъри епизод на Seven First Kisses Grinning.

# 77
  • BG
2в1, изгледах го 1 еп. на това нещо, но и 10 мин се оказаха повече отколкото мога да изтърпя. Като се появи Кай ще го погледна отново, до тогава-твърдо не Laughing

# 78
Гостче, то на това освен ИКЕ-тата няма какво друго да му гледаш Laughing. В крайна сметка си е рекламен филм на LOTTE, нищо повече. Да зарибят корейките да се втурнат към магазините им с надеждата, че ще срещнат някой принц, а междувременно да похарчат някой и друг лев Joy. Все пак Коледа идва, касите трябва да се пълнят Mr. Green.

# 79
  • плевен
2в1,благодаря,но проверих навсякъде, във викито не се включва сериала,намерих го само на руски.В най добрия случай ще изчакам мастерса да се оправи отново. Peace

# 80
  • DE
Мноого момченца с анцузи  hahaha

# 81
  • MJF
Специално за нощен гост едно интервю с настоящата световна шампионка във фиг. пърз. заради този цитат:
"Icenetwork: Which kind of music do you prefer?
Medvedeva: My favorite music is K-pop -- Korean music. And my favorite group is Exo. Those guys really inspire me.
Icenetwork: Would you skate to their music?
Medvedeva: (Staring in disbelief, as if she had never considered the idea) I would love it so much! Maybe later?"    Mr. Green
http://www.icenetwork.com/news/2016/12/05/210282866

Mr. Green горката аз ако вземе , че почне състезателна програма на таз музика.

# 82
  • BG
шоши, казах ли ти аз, че моите хора са the best ( за мен си де) Laughing пък ти ги охули като"подскачащи скокльовци" Wink
Спомням си, че преди беше пускала Misha Ge  и сега, като си писала,  се сетих да проверя и се оказа също фен  на кей попа.
https://www.dramafever.com/news/watch-7-stunning-videos-of-figur … -hits-on-the-ice/
Чета тези дни за един скандал с комедиантки от SNL Korea, които си имали хм, как да го обясня - нещо като тяхна си традиция да опипват гостуващите им звезди включително и за гениталиите. Накъде ли отива непорочната Корея. Ето едно видео:

Явно момчетата са знаели предварително за тази "традиция" и са се покрили с ръце, но тези като хищник на жертва се втурват и не всеки може да се опази.

Какво ще кажете за Father I'll take care of you, големи образи има и там, като се почне от двете баби, лудата майка, която очаква от сина си да е безгрешен гений и дебеличкия му братовчед, който винаги е гладен, та се стигне до  депресирана свекърва и майка, която още не може да се съвземе от нашествието на наследниците си, добре поне, че къщата е голяма и успяха да се съберат всичко, от близки до далечни роднини Joy Най ми е забавана обаче онази внучка, която обиколила половината свят и Дейвид, който все още не мога да разбера каква е целта на появата му в Корея, ще се получи невероятна двойка от тях двамата.

# 83
  • София
Father I'll take care of you го спрях след първите две серии.Прекалено ми е изнервящ.Шивачите зарязах, защото го качват на английски.When A Snail Falls In Love чакам руски превод на последните две серии.Но пък мога да се похваля с доста изгледани индийски филми.

# 84
Една приятна песничка за музикален фон - Kim Feel - 성북동 (Seongbukdong)

Father I'll take care of you
Някъде прочетох описание на героите и там се казваше, че Hyun Woo (Kim Jae Won) обвинява таткото на голямата фамилия (Kim Chang Wan) за смърта на собствения си баща и се появява, за да търси отмъщение.
Скрит текст:
Аз обаче си мисля, че може би това няма да е съвсем вярно и че ще има намесено някакво недоразумение. Другото, което ме съмнява е, че най-малкият син може да се окаже изгубеното братче на главния, което таткото е осиновил.
Иначе всички аджуми са.....  Crazy. Двете етърви (така ли се наричат жените на двамата братя newsm78) са огън, двете баби са скици, а пък по-възрастните майки (на синовете и дъщерята) са...  ooooh!. Средният син е абсолютен льольо и не ми се мисли какво ще му се случи, когато жена му разбере как той се навърта около младата си колежка Joy. Братовчедката на братята е пълна откачалка (не разбирам защо са я направили толкова дразнещ образ или актрисата просто преиграва). Дано сега след като изясниха, че явно е приела болезнено развода на родителите си нещата се поуталожат. А бе, всичките са просто отбор смешници hahaha. Най-нормални май са най-младите. Но пък така и не мога да разбера какви са тези закони, в които преследват близките за дълговете на някой от семейството, когато те нямат нищо общо с това.

За финал малко танци - [W Korea] NCT127- GOOD THING

# 85
  • DE
Добрю ютро дами и... господа  kaffeetrmker_2
Снощи в захлас гледах Оню да изпълнява "Nessun Dorma". Бях го гледала преди няколко години във фен видео, но качеството тук е в пъти по-добро и си струва да му се насладим  Heart Eyes

# 86
Браво на хлапето smile3501. Страхотно изпълнение, което за пореден път потвърждава, че доста от идолчетата наистина имат гласове и могат да пеят, а не само да красят сцената и да подскачат в секси танци на еднодневни песнички.

Гостче, и аз четох за скандала, но ми беше толкова противно, че дори не исках да го отразявам. Дори и клипа не гледах. А още по-противно ми стана като прочетох, че извинението от страна на екипа е било направено с "половин уста" щото видиш ли това било традиция в предаването ooooh!. Ай сиктир от подобни традиции на много моралните корейци Tired. Нищо не извинява такова отношение към гостите на едно предаване, независимо дали са мъже или жени. Като помисля напоследък колко популярни звезди изгоряха и съсипаха кариерите им заради непотвърдени слухове и лъжливи обвинения, а за тези откачени аджуми тук извъртяха нещата на просто груба шегичка.

# 87
  • BG
И аз много се ядосах на това, 2в1 горките момчета, нищо не им е оставало освен да се смеят безпомощно, пресрувайки се, че приемат шегата и  да се пазят доколкото могат. А другите от екипа определено се забавляваха, дано ги накажат по-строго.
За Дейвид и най-малкия син от семейството имам същото усещане.
Тъкмо се чудех къде сте се изпокрили, мислех , че сте тръгнали за риба, ама вие взехте, че се появихте все пак Sunglasses

# 88
Честито на имениците bouquet, ако има в темата или пък си имат близки Николчовци и производни.

Рибата "ловихме" вчера newsm47. Любимият образ домъкна един 6 килограмов сом ooooh! и със сина се бориха двамата да го оправят. За мен по традиция има едно малко шаранче, щото само аз си го ям. Та, за тях ще опържа някой котлет от сома, за мен ще си опека шарана, а останалото отива във фризера.

В Бризът ми иде да удуша майката на главния #2gunfire. Направо от сега се кефя как ще се озъби, когато се разкрие истината. Тогава ще обърне картата и по-добра от снаха й няма да има.

# 89
Мноого момченца с анцузи  hahaha

Жалко за неоценената радост от успеха на BTS 
Рейтинга на МАМА 2016 е повече от два пъти по-лош от 2015 г  и  това се отдава основно на отсъствието на кралете БигБанг и YG.
Надяваме се да покажат класа :

«2016 SBS Gayo Daejun»  на SAF -26 декември.

Общи условия

Активация на акаунт