Магията на изтока - тема 48

• 46 843
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • BG
Аз изгледах и двете излезли серии, но не съм поглеждала колко общо са обявени. Само се надявам да стане нещо и майката на Гап Дол да не успее да се омъжи за богатия дядка, не заслужава и за ден да и се усмихне късмета.

# 106
  • София
Днес гледах 30-та серия на Гап Сун и с изненада видях ,че отново са увеличили сериите.
Започнаха с 36 ,после 50 ,а сега 60. Дали е грешка или заради рейтинг ще го разводнят.

И в тоя имам чувството, че лошите ще се уредят!Дано Габ Сун не сглупи да се омъжи за тоя дървеняк Габ Дол.С какво право и държи сметка за каквото и да било?А майка му и сестра му малко са нагли, едната иска пари, другата брак направо.Използвачи големи.

# 107
Направо умирам от яд. То бива нахалство ,ама май то ще ги доведе до прогрес. Точно това мразя в корейските сериали. Винаги гадините се нагаждат и с едно "прости" минава годините мърсотии ,които са правили. "Страхотната " майка ,как за толкова време не се поинтересува от дъщерите си. Ще стане успешна ,а през това време децата й дали гладуват ,дали са болни  не е важно. Даже към Сеулския университет се насочи. Mr. Green Все си мисля ,че разносвачът на вода е изгубения син и тя ще се омъжи за него.
Не искам и  Габ Сун да се омъжи за  Габ Дол.  Тя е умно момиче ,разбрала е страхливата му същност и просто трябва да загърби чувствата си . Нека да го остави на онази с пенсиите.

Голямата сестра също обича да и е трудно. Вместо да подскача от радост ,че се отърва от лиглите ,тя пак им се върза.

# 108
  • ... рееща се.
Зазяпах и аз Гоблина и да ви кажа много приятно съм изненадана. Само не знам как ще ги докарат до 16 епизода като.. кажи речи всичко си казаха още с първите серии.

# 109
  • BG
pavlinaio, наистина ще се окаже онзи син на богаташката, обаче освен това ми се струва и, че е осиновен, иначе няма как да не се познаят баща му и майката , а те доста време се срещаха. Ако  той се ожени за сестрата на Гап Дол, значи майката няма да я огрее да стане сэъпуга на богат мъж, защото знаем как стои въпроса с подобен тип взаимоотношения в Корея, пък може и да се ожени за стюардесата, за която беше сгоден.
Сега се появи и бившия мъж на голямата сестра, и там ще има драми, но съм сигурна, че тя ще остане при втория си мъж.

Goblin го гледам, но само първи еп. ми беше супер интересен, после само забавните диалози ме държат на линия.  Явно за романтика, ако е предвидена такава между главните, ще трябва доста  да почакаме.

# 110
  • София
pavlinaio, наистина ще се окаже онзи син на богаташката, обаче освен това ми се струва и, че е осиновен, иначе няма как да не се познаят баща му и майката , а те доста време се срещаха. Ако  той се ожени за сестрата на Гап Дол, значи майката няма да я огрее да стане сэъпуга на богат мъж, защото знаем как стои въпроса с подобен тип взаимоотношения в Корея, пък може и да се ожени за стюардесата, за която беше сгоден.
Сега се появи и бившия мъж на голямата сестра, и там ще има драми, но съм сигурна, че тя ще остане при втория си мъж.

Goblin го гледам, но само първи еп. ми беше супер интересен, после само забавните диалози ме държат на линия.  Явно за романтика, ако е предвидена такава между главните, ще трябва доста  да почакаме.
Детето нали го намери зарязано на брега,разплака се точно, когато беше решил да се самоубива и нагази водата.Имаше бележка в дрехите му кога е родено и молба да се погрижат за него.Всъщност, заради детето се отказа да се самоубива.

# 111
  • BG
Това въобще не помня да съм го гледала, Тайна.

# 112
  • MJF
Моето бдение на фронта ни продължава да е изцяло на кънки към момента  Blush и ви поздравявам с това перфектно технически изпълнение на волната програма на Шома Уно

Thinking    да му мислят преводачите като се развихря  Crossing Arms. Като ви чета тотално и повсеместно са се разхлабили.

# 113
  • София
Това въобще не помня да съм го гледала, Тайна.
Когато помоли да му направи майката на Габ Дол супа от водорасли и като подарък му даде кутия с обувките, уж на майка му, тогава дадоха спомен.Но май са на жената, на която е било дадено за отглеждане.

# 114
  • BG
Ясно, Тайна  Peace това с кутията си го спомням, но спомените му може да съм ги превъртяла.
шоши, не свършиха ли тез кънки вече, ще вземеш на настинеш на леда  Sunglasses

# 115
Новата бизнес "дама" не знае къде са децата й ,а пък им изпраща пилета. Дано изгубеният син се ожени за стюардесата ,а богатия дядка да се разболее от Алца. Дано Габ  Дол се ожени за "пенсията"
и да бъдат много щастливи Mr. Green

# 116
  • BG
Father, I'll take care of you
Скрит текст:
голям майтап се оказа това с разменените момчета, сега и двамата ще полу1ат майките, които искат. Не знам дали доктора излъга, за да спаси племенника си, или наистина са разменени, но поне има шанса за бедното момче, което изтърпя  огромен тормоз от майка си
В тази драма за пръв път разбрах какво им е на учениците, които се самоубиват, какво им се случва, че да пожелаят смъртта си. Сега вече наистина разбрах.

# 117
  • София
Една любима песен, само че изпълнена от моите любимци Two Hearts Two Hearts

# 118
  • Русия
Току изгледах "Нещо около 1%" - версия от 2016 година. Много ми хареса, основно заради първите серии, където хапливата героиня го срязваше героя с всичките му претенции. Е, и защото и двамата главни актьори са с голям чар, което не е често срещано при корейците.
Сега мисля дали да изгледам старата версия на дорамата.  Rolling Eyes

В момента гледам "Да се бием, призрак!" и нещо ми куца. Като цяло става, но много ме притеснява 15-годишното девойче, което играе любов (и то с целувки от първата серия) с по-възрастен (макар и млад) мъж. Вижда се, че актьорите не си докосват устните, обаче нещо ме отблъсква.  Confused

# 119
Аууууу, този дечко Шома Уно, голям сладкиш и за лаик като мен във фигурното пързаляне, ми се струва, че доста добре се представя.

Нашето ВИП-че го няма да ни представи новите клипове на Бенгите, та ще го направя аз - LAST DANCE , FXXK IT.

Бях "столичанка в повече" Mr. Green два дни, че и на концерт на ЛЮБЕ ме водиха Flutter. После елха украсявах, суджуци правих  eat, та успях само Гап Сун да изгледам.
Скрит текст:
И аз не искам Гап Сун и Гап Дол да се вземат. Богаташчето в началото беше келеме, но успя да се промени и сега напълно заслужава да си получи момичето.
Голямата сестра я разбирам. Втори провален брак съвсем ще срине самооценката й. Малките фльорци й стъжниха живота, но както се предполагаше осъзнаха грешката си. А и баща им разбра, че не е чак толкова лошо да показваш чувствата си. Мисля, че от тях би излязло добро семейство. Остава само и момченцето да се приобщи.
Доставчикът на вода е ясно, че е синът на богаташката, а тя заедно с онези две кощрамби (майката и сестрата на Гап Дол) са ми най-дразнещите образи. С удоволствие предчувствам как ще се гърчи богаташката, като разбере, че за малко да вкара собствения си син в затвора заради тъпия си снобизъм.
Само бившият доктор ми е малко неясен. Жена му е глезла, но не е лошо дете. Ако се измъкне от влиянието на майка си, мисля че нещата между тях ще се наредят. Колежката му на пръв поглед може би е по-подходяща, но чувства има само от нейна страна. Той определено не е влюбен в нея. Приема я само като много добър приятел. Поне аз така виждам нещата.

В Гоблина бромансът е по-забавен от романса Laughing. Чета предположения, че Жътварят може да е кралят, а кафеджийката - преродената кралица.

Naili, старата версия на 1% е доста разтеглена и на моменти изключително досадна, но пробвай и прецени сама дали ще ти хареса Peace.

Общи условия

Активация на акаунт