Боледуване на децата ни - тема 45

• 48 239
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Или в нос или в урина...но нали е на АБ ,та колко ще са реални.

# 391
Може да не е взета пробата добре, може и после при посявката нещо да са сгафили...вероятности много. Аз нали ви казвам, три резултата ако видя, че са еднакви, тогава хващам вяра Mr. Green

Лайт, не се шашкай - детето ти пие АБ, който ще покрие инфекцията, където и да е...мисля.

Пак да те успокоя .... боледуване, първи АБ-нищо, втори АБ почнахме. Споделям с лекарката, че не направих снимка, да не е пневмония - тя ми вика, смеейки се-ами и пневмония да е, тя също се лекува с АБ. Та каквото и да е, където и да е инфекцията, вярвам, че АБ ще я покрие Peace

Няма смисъл на този етап от още изследвания като че ли. Къде да го мъкнеш и тормозиш детето, то душа не му остана, на теб също де...

Следи сега след втория прием какво е състоянието, разреди ли интервалите, в които вдига Т... Личната коза кога ви вика на контрола?

# 392
 Lightning  моето мнение , без да си го искала Simple Smile
Мисля че, двата изпити АБ просто са сринали имунитета на детето. Лепнало в някой вирус. Няма как да се гадае от къде. Може от вкъщи ако ходи някой на работа, може от магазина или може от училище. И понеже предишните АБ са скапали имунитета , вируса се е развил качествено и бързо.
Наясно сме че всичко започва от вирус и ако организъма не успее да се пребори, разпуква клетките и нормално живеещите бактерии се размножават с пълна сила.

Дали е в носа или в урината /лично аз невярвам да е там/ няма значение. АБ ще покриее и двата случая. Важно е детето да се закрепи след това.
В клас на моето имаме дете което всеки месец е на АБ. Както майката каза, един вирус да мине над Европа и моето го лепва.

# 393
Тук съм съгласна с Хоуп.

Понякога се наслагва и вирус върху бактериална инфекция и става мазало. Дано тази нощ изкарат спокойно.

# 394
Бързо оздравяване на всички болни.
Ние днес минахме проба манту и в понеделник ще правим изследвания на кръв и урина.

# 395
Мили дами, здравейте. Често съм чела теми във форума, въпреки че регистрация имам от съвсем скоро. Много бих искала да Ви помоля да споделите начини за повишаване на имунитета- при деца и възрастни. Проблемът при нас е следният- аз от малка съм изключително...болнава. До започване на гимназията бях с ангина всяка седмица почти. Тогава майка ми се е обърнала към класически хомеопат, помогна ми страшно много! Беше наш лекар до скоро, сега си гледа внучетата. Аз съм болна постоянно- или ми тече носа, или кашля, всички вируси ловя задължителни. Последния месец бях два пъти с вируса с диария и повръщане, сега съм зле отново-споеед ЛЛ- грип. Детето, за съжаление, е като мен. Болен е постоянно!!! Във вторник се оправи, от снощи е с кашлица и хрема. Честно казано, наистина съм отчаяна. Октомври е ходил три дни на градина, ноемврк- цели 6. Пробвали сме всичко, което сме предлага на пазара- ефект никакъв, боледуваме си все така. Моля Ви за няколко неща- препоръки за добър имуностимулант, въпреки че не знам дали остана нещо, което да не сме пили.
Препоръки за добър лекар хомеопат, ако познавате такъв. Алопат също, макар да не знам какъв специалист вече да посетим.
И треро- моля ви, ако някоя от Вас знае за изпитан и бърз метод за отслабване, ще съм безкрайно благодарна! Имам жестока болка в гърдите, гърлото, чак към ушите. Имам нужда да се изкашля, но не мога, изобщо. Пия отхрачващ сироп, за сега без резултат. Втори ден не мига да мръдна от леглото и много ме е срам, обаче рева, болката е ужасна. Според лекарката гърдите са чисти, така минавал вирусът.
Съжалявам за обърквания пост, наистина се чувствам в безизходица. И последно, пазете много децата- вирусът е ужасен!

# 396
Значи възпалението в гърлото , гърлобола може да са от вирус. А температурата от вирус и бактерия.. да и аз се замислих че явно се е насложила вирусна с бактериална инфекция( където и да е )... Просто в кръвните не мисля, че има как да има грешки, защото разминаването в резулататите си е типично за бактерия...Ниски лимфоцити, под долната граница са характерни в острата фаза на бактериални инфекции, левкоцитите завишени, също  гранулоцититее,а и  црп ( макар и малко ) и малко и моноцитите са малко над горната граница.

Температурата.. след като вчера цял ден спадаше само до към 37.5 ( само един път беше спаднала до 37.2 и много рязко след това беше стигнала до 38.4 ) и пак се качваше до 38, вечерта късно беше 38.8 ( и то след панадол даден на 38 ) и през нощта пак гореше като по едно време пак стигна 39 както и предната нощ.Днес по едно време сутринта, около 9 да беше, беше паднала под 37 което  не беше се случвало 24 часа и към 10.30 накъде стана 38.1-2 и към 13часа вече беше паднала на 37.1 и сега спи и е потен и хладък. Има подобрение с температурата де...да не казвам голяма дума ..ще видим довечера и нощта.

Изненадах се просто, че бактерията не е в гърлото, защото изниква веднага въпроса ами къде е ? А и с възпалено гърло и гърлобол.. изобщо не очаквах. Хубавото е, чее явно сме излекували стрептокока  в гърлото Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 15:40 от Lightning

# 397
На мен ми казаха че тези тестове не винаги са достоверни, а и толкова много бактерии има...та Лайт не е задължително да излезе. ако е друга а не стрептокок

# 398
Лайт, това, което описваш за хода на Т, ми звучи добре и обнадеждаващо.  Дано, дано да се повлиява вече от АБ. Не го мисли много, важното е детето да оздравее. И аз все мисля, нищя, но някои въпроси си ми остават без отговори...

Този път да хванеш ЛЛ за гушата и да си изискаш нормален и пълен преглед след оздравяването, и необходимите изследвания, чу ли Naughty

# 399
Лайт,вирусна ангина?Цялото семейство на моя приятелка са с такава в ммента.Започнаха с мн.висока темп.На третия ден се нормализира темп.и избила гной,според думите и,аз несъм виждала,носекрет от гърло негативен.Страшни болки в гърлото.При малката белите налепи на 5-я ден намаляват.Бяха и на унг и е вирусно според него.Лекуват се без аб.Афти нямат,щото аз предположих херпангина,но не познах.

# 400
  • Варна
Е как гной при вирус? Няма такова нещо, доколкото знам... Или други налепи са били, но не и гнойни.

# 401
Бе и аз за сефте чух.Не знам какво е това чудо.. newsm78
Ей сега ми прати заключението на УНГ и диагнозата е остър вирусен фарингит.

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 18:12 от umi zoomi

# 402
След манту възможно ли е да повърне ?

# 403
Айде разкашля се.Температура имаше пак между 18-19часа-38.Сега няма,хладък.Май температурата бележи тенденция на спадане вече.Дано не вдига през нощта.Но излиза кашлица.

# 404
  • shumen
Лайт,лепнали сте нов вирус според мен.Дано мине бързо този път и да са Ви изписали правилния АБ.
Уми,и аз за пръв път чувам за гной при вирус.
Чупачупс,аз давам Самбукус за имунната система.
Лисе,аз не съм чувала да се повръща след проба Манту.Дано не сте лепнали някой вирус и Вие.

Общи условия

Активация на акаунт