"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
На мен ми изглежда истинска чертичката, но на Престо и аз нямам много доверие, толкова много дефектни има... На твое място бих се заредила с някакви други марки, Клиър Тест например също е за ранна диагностика и ще свърши работа. Или давай направо на кръвен, стискам ти палци да е истина  Hug

# 436
  • София
Е, вече щом и още един тест има с черта (тази е по-наситена според мен) и аз мисля, вече, че е положителен.

Не е лошо да отидеш все пак за кръвен днес или утре и да повториш в понеделник или вторник.

Откакто пишеш във форума си показала само нетърпение и притеснение, за това си мисля, че за теб е крайно нужно да отидеш да пуснеш един кръвен, за да се успокоиш че няма лъжа Simple Smile

Хайде, тичай и после ни пиши резултата  bouquet

# 437
  • Varna
Мечтателка тази чертичка е по-наситена и истинска . Според мен си бременна. Иди на кръвен и пиши после какво е станало. Simple Smile

# 438
Здравейте! Не се стърпях и днес сутринта направих втория престо. Чертичката стана видима по бързо от тази вчера  мисля че беше около 5тата минута .http://prikachi.com/images.php?images/205/8998205g.jpg как мислите дали вчерашната е била изпарителна щом и днес се появи втора видима черта или и двете са изпарителни Grinning меря и базална температура коята е стойности 36.9 - 37 тази сутрин беше 37.1. Меря  я анално.
Отиди на кръвен тест, миличка. Така щастието ти ще е пълно и няма да си напрегната Simple Smile

# 439
Надявам се да е истинка но за всеки случай въпреки страха ми от игли сутринта след уринния ходих на кръвен. Резултатите ще излязат довечера.

# 440
Надявам се да е истинка но за всеки случай въпреки страха ми от игли сутринта след уринния ходих на кръвен. Резултатите ще излязат довечера.
Браво на теб, защо е нужно да се изпълваш със съмнения, след като може да стане ясно по-бързо и да се успокоиш Simple Smile браво Simple Smile

# 441
Здравейте! Не се стърпях и днес сутринта направих втория престо. Чертичката стана видима по бързо от тази вчера  мисля че беше около 5тата минута .http://prikachi.com/images.php?images/205/8998205g.jpg как мислите дали вчерашната е била изпарителна щом и днес се появи втора видима черта или и двете са изпарителни Grinning меря и базална температура коята е стойности 36.9 - 37 тази сутрин беше 37.1. Меря  я анално.

И вчера ти казах мила моя по бременна няма как да станеш  Laughing Laughing

# 442
Дано да е истина това ще е най хубавия ни коледен подарък. Мъжа ми незнае нито за уринните нито за кръвните тестове. Той е малко по прагматичен и не обича да се радва предварително така че той търпеливо си чака да ми закъснее. Ах защо и аз нямам такова търпение Grinning

# 443
  • София
браво, че си отишла, а иначе преодолей страха си от кръвните, защото ако си бременна, колко кръв ще ти взимааат, всеки месец, че и по-често, на раждането и абокат ще имаш и какво ли не Simple Smile
стискаш зъби, гледаш на др страна и то свършва за секунди

# 444
За мой късмет ми се падна мн мила жена. През цялото време ми говореше и ме разсейваше и не усетих почти нищо. Знам че много кръв ще ми взимат оттук нататък и че трябва да свиквам. Ще се наложи Grinning

# 445
Честито, мечтателке Simple Smile
Наистина няма по -хубав подарък от този  Party
Дано всичко е в норма и 9 леки месеца Simple Smile

# 446
Честито миличка, лека и безпроблемна до финала  bouquet Hug

# 447
Благодаря момичета да ви се връща и на вас. Ще видим довечера резултата от кръвния и тогава ще се зарадвам сега все още има леко съмнение Wink

# 448
И не забравяй да пишеш, че и ние да се радваме  Grinning

# 449
Честито много се радвам за теб. Стискам палци всичко да бъде наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт