"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте малко извън темата , но моля ви споделете ми някой тест за ову от който сте доволни .... Понеже развоя на нещатата вече трети месец нестава бебчо , до сега мерих само БТ , но вече съм решила и да си проверя Ову да не би да я изпускаме... Та моля ви , кажете ми някой от който сте доволни Simple Smile
Извинявам се , че тук попитах сигорно има и др теми за ову но не намерих по нова тема Simple Smile а на доктор съм чак 18 януари ... Надявам се дотогава да имам вече положителен резултат
Честито на всички ,който видяха двете така желани чертички и късмет на всички дано Новата година ни донесе повечко късмет Simple Smile

# 646
  • Varna
Виолина аз съм доволна от тестовете Овю. Не се тревожи три месаца не са много, ние опитваме от четири и още няма резулта Peace. Късмет дано тестовете помогнат и скоро да видиш двете чертички  Simple Smile

# 647
Никол,  каква е апаратурата на твоят доктор и къде работи?  Чак изумително как е видял плоден сак 14 дни след овулация, принципно се чака поне 7 дни след закъснение при редовен цикъл.

# 648
Виолина аз съм доволна от тестовете Овю. Не се тревожи три месаца не са много, ние опитваме от четири и още няма резулта Peace. Късмет дано тестовете помогнат и скоро да видиш двете чертички  Simple Smile
Много благодаря ще ги купя още утре , а има ли тема тула някой актуална за ову че не мога да се орентирам, да задам няколко въпроса че до сега не съм ги правила и нз от кога да ги започна Цикъла ми свърши преди три дни , около 29-34 дни ми е горе долу Simple Smile нз кога трябва да започна с тестовете ... Simple Smile Hug
Много се извинявам , просто не съм ползвала никога , при първата ми бременност проследявахме с доктора ми Ову и така успях да забременея на третия месец , а сега правим опити за второ и не се получава , а чак на 18 съм на преглед Sad

# 649
Във Варна казва се Уалид мастър е на тея неща.Дъщеря ми я видя само на 12 ден след О ..Тази малка точка така желана седи закачена на хладилника , а сега вече две ..Направо ще фръкна от радост...Незнам с какво апаратура работи , но ако бях отишла при моя доктор които ме изражда нямашеда види нищо с неговата ....

# 650
  • Varna
Виолина съветвам те да почнеш някъде от 10-11 ден на МЦ. Моя цикъл варира между 28-32 дни започнах на 10ден и теста ми беше + на 15 ден. Вземи си 2 опаковки за по-сигурно и започни по-рано за да си спокойна че няма да изпуснеш ову, а иначе тук си има актуална тема в която може да задаваш въпроси и да прикачваш снимка на тестовете ако се колебаеш нещо-на мен много ми погнаха момичетата там http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=955530;topicrefid=19

# 651
Виолина съветвам те да почнеш някъде от 10-11 ден на МЦ. Моя цикъл варира между 28-32 дни ппочнах на 10ден и теста ми беше + на 15 ден. Вземи си 2 опаковки за по-сигурно и заппочни по-рано за да си спокойна че няма да изпуснеш ову, а иначе тук си има актуална тема в която може да задаваш въпроси и да прикачваш снимка на тестовете ако се колебаеш нещо-на мен много ми погнаха момичетата там http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=955530;topicrefid=19
Многооо многоо благодаря Simple Smile от датата на цикъла ли броя дните или след цикъла ... Дойде ми на 20 свърши ми на 25 ти , мн се извинявам отново, за невежеството ми Embarassed
Сега ще се вкл и в темата ,мерси много. Весели прасници и да сте живи и здрави.

# 652
И аз използвах същите , не че хванах нещо 😂 Вътре в опаковката има таблица от кой ден да започнеш. Щом ти варира Ц започни с деня който отговаря на 29 ден , даже може и ден два по рано 😊 И не спирай докато не видиш две напълно еднакви по цвят черти . Аз започнах на никъде и спрях на никъде - несериозна работа и ето че съм я изтървала😔
ПП: направо не ми чети поста подкрепям Валето ✋

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 22:28 от Силвия Атанасова_552024

# 653
  • Varna
Дните се броят от първия ден на МЦ, в твоя случай 20ти  Wink

# 654
И аз използвах същите , не че хванах нещо 😂 Вътре в опаковката има таблица от кой ден да започнеш. Щом ти варира Ц започни с деня който отговаря на 29 ден , даже може и ден два по рано 😊 И не спирай докато не видиш две напълно еднакви по цвят черти . Аз започнах на никъде и спрях на никъде - несериозна работа и ето че съм я изтървала😔
Значи ще се запася с повечко тестове Grinning
Не се отчайвайте скоро ще се случат нещата Simple Smile Късмет!  Hug

# 655
Момичета, размина ми се добрата новина и този месец Sad  Сутринта ми прокапа, а сега ми излязоха резултатите: ЧХГ 0,100 mU/ml, прогестерон 1.690 nmol/l. Незвам какво означават, но разбрах, че не съм бременна  Cry . Дано по-скоро ми се случи това щастие! Ако някой разбира от резултатите, нека сподели дали са нормални. Успех на всички и дано новата година ни донесе 2 чертички!

# 656
  • София
Резултатите показват, че няма чхг (не си бременна), прогестерона е спаднал до минимално количество, каквото трябва да е, за да ти дойде

# 657
Благодаря за бързия отговор. Толкова се надявах, но...
Весело посрещане на Новата година на всички и повече  добри новини през нея!  Simple Smile

# 658
Момичета, размина ми се добрата новина и този месец Sad  Сутринта ми прокапа, а сега ми излязоха резултатите: ЧХГ 0,100 mU/ml, прогестерон 1.690 nmol/l. Незвам какво означават, но разбрах, че не съм бременна  Cry . Дано по-скоро ми се случи това щастие! Ако някой разбира от резултатите, нека сподели дали са нормални. Успех на всички и дано новата година ни донесе 2 чертички!
Може би трябва да напишеш и референтните стойности  newsm78

# 659
Референтни стойности: Progesteron - Ж: фол. 0.18-2.84, овул.0.38 - 38.1, лут, ЧХГ - Ж: пременопаузални небрем.<1, постменоп.<7

Общи условия

Активация на акаунт