"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Референтни стойности: Progesteron - Ж: фол. 0.18-2.84, овул.0.38 - 38.1, лут, ЧХГ - Ж: пременопаузални небрем.<1, постменоп.<7
Извинявай, не ми е излязъл отговора на Брайда ... Hug

# 661
Здравейте,момичета.След бледите ми черти(изпарителни) ми дойде с ден по рано,съвсем нормален цикъл за мен (по-слабичък).днес ми е 9-ти ден от Ц сутринта отворих хладилника и ме лъхна странна миризма , неможах да се сдътжа и повърнах два пъти....знам че няма смисъл да правя тест но искам да го чуя и от Вас.

# 662
Знам ,че ти се иска да чуеш друго,но наистина няма смисъл да правиш тест. На мен също ми се е случвало от миризма да повърна,нормално. Съжалявам Cry Hug  Аз този месец и от стрес ,чак свят ми се въртеше,че и ми се повдигаше  Laughing но уви дойде даже ден по рано. Сега сме се заредили с тестове за О ,ще видим дали ще ни се получи.

# 663
Съжалявам мила, но не би могло да има бременност и нормална менструация. Може би овулацията ти наближава и всичко това е заради хормоните, а може и да е настинка някаква. Въпреки всичко, ако мислиш че имаш симптоми на бременност, за свое успокоение нищо не пречи да си направиш един тест.

Аз от няколко месеца в периода след О доста често се будя заради гадене, а и през деня понякога също ми се гади от разни миризми, а на всичкото отгоре понякога ми замирисва и на несъществуващи парфюми и аромати, хаха. Имам си и боцкания, и придърпвания и изтръпвания в областта на корема. Да ама бременност все така няма. Така че го отдавам на високите нива на прогестерона, и толкова.

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 16:13 от geizer

# 664
Здравейте,момичета.След бледите ми черти(изпарителни) ми дойде с ден по рано,съвсем нормален цикъл за мен (по-слабичък).днес ми е 9-ти ден от Ц сутринта отворих хладилника и ме лъхна странна миризма , неможах да се сдътжа и повърнах два пъти....знам че няма смисъл да правя тест но искам да го чуя и от Вас.

Здравей, наистина най-вероятно е приближаваща овулация, на мен също ми се гади по време на нея и два дни преди цикъл. Другият вариант е да е на нервна почва. Пожелавам ти скоро да се сбъдне  това за което мечтаеш, но малко се успокой и не мисли толкова за това  Confused  Hug

# 665
Благодаря Ви!Да знам че е така.Направих тест ,но за овулация .Чертата е два пъти по-наситена от тази сутринта.Явно това е причината. Simple Smile

# 666
А аз бих направила , ако те гложди мисълта ще има да се чудиш чак до следващия евентуален цикъл 😉

# 667
Ами след като овулацията идва няма как да съм бременна.Просто много ми се иска...

# 668
Здравейте.Не чакам мензис на 1-2.01..Направих тест днес Шуър чек,но е отрицателен.Имам придърпвания и болки в яйчниците сякаш ще цъфна.Възмжно ли е да съм и теста да не отчита.  Simple Smile  EFP

# 669
  • Varna
Възможно е Шуър чек не е много чуствителен,защо не си вземеш Клиър тест-те са с висока чуствителност Peace

# 670
Имам кутия Престо, утре сутрин ще направя,стискайте палци! Simple Smile

# 671
Имам кутия Престо, утре сутрин ще направя,стискайте палци! Simple Smile

Стискаме, разбира се💞
И ще чакаме да пишеш😊

# 672
Едната черта отново ме гледа тъжно от теста.Стават година опити,запазих си одеве час за клиника Щерев в столицата за доктор Петя Андреева за 17.01.Няма отказване,ще се боря докрай,до една нормална и успешна бременност! Simple Smile

# 673
Едната черта отново ме гледа тъжно от теста.Стават година опити,запазих си одеве час за клиника Щерев в столицата за доктор Петя Андреева за 17.01.Няма отказване,ще се боря докрай,до една нормална и успешна бременност! Simple Smile

Съжалявам мила Ина,
Няма отказване, тепърва борбата предстой!
Пожелаваме си 2017 да е нашата година 💝

# 674
Искаме да почнем с инсеминация.Това ще и го кажем,не искаме да ни бавят..  Peace

Общи условия

Активация на акаунт