хахах
трябва да си направя напомняне, че после и аз се чудя, аджеба защо имам целулит.
само мога да поздравя всички с разбрани свекър и свекърва!
Честита половин годинка на всички бебоци! Голяма дискусия сте заформили за захранването. Пък аз да се оплача - има ли друго бебе да не иска да яде? Днес отново я пробвах моята мома - то плюе, стиска уста, лъжица да не види...Пък вкусно картофче и направих, с кърма
С каката не съм имала такива проблеми, ядеше си. Ама тази малката...почти на шест месеца е, удвоила е рожденото си тегли, гледа ни с интерес като ядем, държи си играчките и ги гризе...Абе на теория готова за захранване ама на практика тц...Ще я пробвам няколко дни, ако не става ще поизчакам...Иначе на мен никой не ми се меси за хранене и гледане, ама аз и преди съм споменавала, че свекърва ми е рускиня, там е друг манталитетът.
Така че пробутвам картофа към други по-приемливи явно неща.
.. Моля ви кажете на какво може да се дължи?? Аз си го обясних с ябълката и раздразнено стомахче. Нямаше температура (меря я по 3 4 пъти на ден), нито сополки. Утре сутрин ще звъня на педи, скептична съм към нея както знаете, но няма как да не звънна.. От дригата седмица започвам да приготвям домашни пюрета , че тея купешките повечето имат ужасен вкус , а и с това днес не ми се рискува повече. И смятам за известно време да спра да давам пюре. От зеленчукови никога не е имал реакция. От плодовите съм давала банан и слива и също ги е приемал добре. А напоследък само кашата си изяжда и видимо я харесва повече от пюретата.

Така било в Холандия, а ние тук тъпите в България нищо не сме разбирали 

Препоръчани теми