Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 774
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Дами, помагайте с пудра или фон дьо тен за мазна кожа ( проблемна)

# 421
  • София
Ами, аз дори не съм сигурна как трябва да го ползвам. Не искам под спирала като праймер, а просто подхранване на миглите - ако това е възможно. Ще пробвам преди лягане и вкъщи, когато не съм с грим.
Ще споделя.
Един пласт под спиралата и миглите се подреждат чудно. Peace

# 422
Дами, помагайте с пудра или фон дьо тен за мазна кожа ( проблемна)
Подходящи за мазна и проблемна кожа са минералните пудри и фдт-ни.

# 423
Скрит текст:
Ами, аз дори не съм сигурна как трябва да го ползвам. Не искам под спирала като праймер, а просто подхранване на миглите - ако това е възможно. Ще пробвам преди лягане и вкъщи, когато не съм с грим.
Ще споделя.
Един пласт под спиралата и миглите се подреждат чудно. Peace

И аз така правя  Wink Не мисля, че има някакъв ефект по отношение на подхранване, но е добра основа.

Ивче, от одеве в Инстаграм ти гледам снимката от Лили и си повтарям как нямам време да отида до там. Някак си си го втълпявам...  Laughing

# 424
Заредили са новите колекция на Essence & Catrice в Лили.

Ивче, ти в кое Лили пазаруваш, че винаги първа ги научаваш тези неща? Аз днес минах през два магазина, единия от които този на Витошка, дето би следвало първи да зареждат новите продукти, ама не...

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 18:25 от Flo Ann

# 425
  • София
За около 3 лв. си купих дегримьор на Балеа за водоустойчив грим - страхотен е!

# 426
  • Варна
Купих триъгълната спирала на Буржоа в някакъв нов вариант - наситено черен цвят. Надявам се, че не са променили четката и туша, защото ще съм много разочарована.
И едно червило на Римел, това:
Скрит текст:

Новата колекция на Катрис не беше заредена Crossing Arms

# 427
Какъв е цветът на триъгълничето на тясната страна?

# 428
  • Варна
Жълтеникаво - златист и пише Ultra Black.
Тази, която ти ми препоръча я имаше със коралово на опаковката и със синьо - зелено, не бях сигурна коя обсъждахме и се отказах. Другият път.

# 429
Заредили са новите колекция на Essence & Catrice в Лили.

Ивче, ти в кое Лили пазаруваш, че винаги първа ги научаваш тези неща? Аз днес минах през два магазина, единия от които този на Витошка, дето би следвало първи да зареждат новите продукти, ама не...

И аз минах през него точно преди 1 час. Нищо от новите лимитки на Катрис и Есънс не бяха заредили и мацката ми вдигна рамене, като я попитах кога ще дойдат. Ивчето е в Стара Загора.

# 430
Жълтеникаво - златист и пише Ultra Black.
Тази, която ти ми препоръча я имаше със коралово на опаковката и със синьо - зелено, не бях сигурна коя обсъждахме и се отказах. Другият път.
С розово(коралово) е първата, излязла, обикновена - Radiant Black. Със синьо е водоустойчива - Waterproof.
Скрит текст:
Ще я погледна тази нова когато стигна до магазин.

# 431
  • Варна
Не, Бижу, имах предвид онази, която ти показа - с топченцата в четката. Тя също има две разновидности.

# 432
Ааа, да и тя беше с коралово и синьо. Значи сега има и трета, ок. Peace Обичам наситено черни спирали.   Simple Smile
Тази?
Скрит текст:

# 433
  • Варна
Не, явно аз не обясних добре.
Тръгнах за тази с топченцета, но беше в два варианта и не бях сигурна коя да взема. Затова се спрях на новата триъгълна.

# 434
Тайга,
ти не беше ли приключила с покупките за годината  Laughing

Бижy,
на твойта четката ми се видя много дебела и пак си взех триъгълната с розовото

Общи условия

Активация на акаунт